Despre mine

Despre Mine

Sunt Anamaria Ciuhuta, o femeie fericita si mama unei fetite minunate

M-am nascut si am crescut la Cluj. In anul 2007 m-am mutat in Bucuresti.

Am peste 19 ani de experienta in domeniul financiar bancar si in paralel am avut aproape intotdeauna si al doilea loc de munca prin colaborari diverse. Din anul 2008 sunt trainer certificat.

Am multa energie si imi place sa fac multe lucruri, in ritmul meu ardelenesc. Sunt pozitiva si calma, de cele mai multe ori. Ador interactiunea cu oamenii, ma incarca cu energie. In timpul liber imi place mult sa citesc, sa scriu, sa socializez si pe cat pot sa calatoresc.

Povestea mea

Acest site a prins viata in urma dorintei mele de a face ceva pentru cei din jurul meu utilizand informatiile pe care le-am dobandit in 19 ani de cariera. Cu totii ne dorim copii sanatosi, fericiti si de succes.

Am cunoscut o mana de oameni care isi pun la bataie resursele proprii pentru a construi o lume mai buna pentru noi si copiii nostri. Entuziasmul lor m-a molipsit. Vreau sa contribui si eu, atat cat imi sta in putere.

Fetita mea m-a facut sa imi schimb prioritatile in viata. Simt ca prea multa bucurie trebuie impartita si cu altii. O parte din resursele mele vor fi dedicate proiectului meu de suflet legat de acest site si tot ce ofera el, deocamdata informatii si cursuri.

Misiunea

Misiunea mea este sa cresc nivelul de constientizare si informare al parintilor in legatura cu necesitatea educarii copiilor in relatia cu banii. In acest scop imi folosesc experienta in domeniul financiar bancar, cunostintele acumulate prin cursuri si specializari, abilitatile de trainer si pasiunea de parinte.

Educatia financiara incepe si se face acasa. Parintii responsabili si informati cresc copii impliniti, fericiti si care vor avea succes in viata.

In experienta mea din banca am vazut dezastre personale datorate unui management financiar defectuos sau generate de o relatie emotionala gresita cu banii. Prin informare si constientizare putem avea relatii sanatoase cu resursele din viata noastra, inclusiv cu banii, astfel incat sa fim un model de urmat pentru copiii nostri.

Te astept in comunitatea parintilor informati