Despre mine

Despre Mine

Sunt Anamaria Ciuhuta, o femeie fericita si mama unei fetite minunate

Inspir și motivez oamenii să facă mai mulți bani, să îi gestioneze inteligent, să investească și să progreseze financiar.

Am peste 20 ani de experienta in domeniul financiar bancar si am avut aproape intotdeauna si al doilea loc de munca prin colaborari diverse. Din anul 2008 sunt trainer certificat, din 2018 antreprenor.

Am multa energie si imi place sa fac multe lucruri, in ritmul meu ardelenesc. Sunt pozitiva si calma, de cele mai multe ori. Ador interactiunea cu oamenii, ma incarca cu energie. In timpul liber imi place mult sa citesc, sa scriu, sa socializez si pe cat pot sa calatoresc. Meseria de mamă este de departe cea mai fascinantă!

Povestea mea

Vreau să fac o lume mai bună!

Acest site a prins viață în urma dorinței mele de a influența în bine viața celor din jur utilizand informatiile pe care le-am dobândit în peste 20 ani de carieră bancară. Cu toții ne dorim o viață fără probleme financiare și copii sănătoși, fericiți și de succes.

Am cunoscut o mână de oameni care își pun la bătaie resursele proprii pentru a construi o lume mai bună pentru noi si copiii noștri. Entuziasmul lor m-a molipsit. Vreau sa contribui și eu, atât cât îmi stă în putere.

Banii contează. Am văzut oameni care nu știu să facă bani și alții care nu știu să îi păstreze, și unii și alții au un stres continu legat de ziua de mâine și siguranșa lor financiară pe termen lung.

Din ce am învățat în acești mulți ani dau mai departe, știu că asta contează. Găsiți pe site articole și cursuri menite să vă schimbe viața.

Misiunea

Misiunea mea este sa cresc nivelul de constientizare si informare al parintilor in legatura cu necesitatea educarii copiilor in relatia cu banii. In acest scop imi folosesc experienta in domeniul financiar bancar, cunostintele acumulate prin cursuri si specializari, abilitatile de trainer si pasiunea de parinte.

Educatia financiara incepe si se face acasa. Parintii responsabili si informati cresc copii impliniti, fericiti si care vor avea succes in viata.

In experienta mea din banca am vazut dezastre personale datorate unui management financiar defectuos sau generate de o relatie emotionala gresita cu banii. Prin informare si constientizare putem avea relatii sanatoase cu resursele din viata noastra, inclusiv cu banii, astfel incat sa fim un model de urmat pentru copiii nostri.

    Te astept in comunitatea parintilor informati