Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Copiii și banii! Curs online, 10 Iunie, de la 9,30 la 11,30

10 June 2023 @ 9:30 - 11:30

financial parenting, economii copii, pusculita

Îți propun un curs online, pe zoom, curs de educație financiară pentru copii cu un viitor lipsit de griji financiare.

Timp de 2 ore îți voi dezvălui etapele prin care trece un copil în dezvoltare și când și cum îți recomand să îi vorbești despre bani pentru a-i construi o relație bună cu banii.

Banii ne sunt necesari din prima clipă pe lume și până plecăm, indiferent de meseria pe care ne-o alegem, de familia în care creștem sau pe care ne-o construim. Banii înseamnă supraviețuire, șansă, alegere, libertate, puterea de a ajuta și multe altele.

De la ”mami vreau” încep grijile noastre legate de ”ce și cum să fac/ unde va ajunge copilul meu/ cum se va descurca…”.

Este normal să ne dorim pentru copiii noștri o viață mai bună, în principal lipsită de probleme legate de bani. 

Și eu am fost preocupată de acest subiect. Când am născut aveam deja o experiență de 15 ani în bancă și le-am ”văzut pe toate” ca să zic așa. Am vrut să știu că fac tot ce ține de mine, ca părinte, să îmi educ copilul pentru a nu avea probleme cu banii.

Acest curs l-am lansat când Elena mea era mică și mi-am dat seama că tot ce am studiat pentru a-mi ajuta copilul le poate fi de folos și celorlalți părinți.

Am ținut acest curs în sală, în București și prin țară, până când pandemia ne-a închis în casă.

Câteva sute de părinți au trecut pe la acest curs, este un curs iubit și foarte apreciat. Cu unii mai țin legătura și acum. Părinții aceia au acum copii școlari bine educați în legătură cu banii și restul resurselor pe care le au la îndemână. Și tu poți avea un copil care să aprecieze efortul tău, care să respecte banii și să înțeleagă când spui nu sau da.

Ce o să îți prezint:

  • care sunt etapele de dezvoltare ale copilului,
  • personalitatea financiară și cum să o observi la copilul tău, 
  • modul în care să aplici educația financiară în funcție de atitudinea copilului față de bani și personalitatea lui,
  • ce să faci și cum să faci când ai copii cu atitudine diferită față de bani (de obicei în familie copiii sunt diferiți),
  • cum să faci educație financiară dacă ai un copil fără interes față de bani, 
  • ce să îi spui, cum și când, legat de bani în funcție de vârsta copilului
  • ce să faci și mai ales ce să nu faci în legătură cu banii pentru a-i forma o legătură sănătoasă cu banii și valorile din viață.

O să fie un curs în care o să te regăsești.

O să îți vină amintiri din copilărie, o să îți dai seama că tu ca părinte poți prelua lucrurile bune și să adaugi peste ele obiceiuri și mai bune.

În cazul în care educația financiară a lipsit din familia ta nu-i o problemă, vei învăța pas cu pas ce este important în educația financiară a copiilor și de aici o să ai încredere să te descurci și să faci o treabă grozavă cu copilul tău. 

Prețul pentru acest curs este: 129 lei, plătiți în lei sau euro (la curs BNR din ziua plății), factura emisă pe persoană fizică sau firmă.

Când? Pe data de 10 Iunie 2023.

Cum? Online pe zoom.

Cum te înscrii? trimite un mesaj la anamaria.financialparenting@gmail.com sau la office@financialparenting.eu , lasă-mi datele pentru emiterea facturii și eu revin cu datele de plata și linkul de conectare. Plata se face cu câteva zile înaintea cursului.

O să fie un curs de bază în educația copilului tău, este o investiție în viitorul vostru ca familie. O să fie un curs de referință și pe care o să îl purtați cu voi mult timp.

Vă aștept cu drag!

Las mai jos o poză de la unul dintre cursuri. Știu că atmosfera din sală este minunată, însă este mult mai ușor să participe părinți din toată țara dacă păstrez cursul online. Vă asigur că și în online o să fie o atmosferă frumoasă.

Care era de obicei reacția la final? WOW! Asta este prima reacție. Și apoi încep planurile și o poveste frumoasă de parenting responsabil.

Pentru că vin cu informație multă, o să aloc încă 30 minute bonus, după ora de finalizare a cursului pentru a vă răspunde la întrebări. Așa se întâmpla și la sală, stăteam și răspundeam la întrebările punctuale ale participanților.

educatie financiara parenting

curs educatie financiara financial parenting

 

 

Details

Date:
10 June 2023
Time:
9:30 - 11:30
Event Tags:

Venue

Online access