Asta sunt eu, Anamaria Ciuhuță

Asta sunt eu, Anamaria Ciuhuță

1002 719 AnaMaria

E cel mai frumos CV citit de mine! Felicitări! 

Comentariul acesta la o postare despre mine mi-a adus un mare zâmbet pe față. Era o descriere, dar cuprindea multe și destule, mda, un CV.

Zilele trecute am intrat pe o pagina și doamna se prezenta din când în când, wow!

Mi-am dat seama ca eu mă prezentam la cursuri, la evenimente și pagina mea era oarecum pentru cei care deja mă cunoșteau.

Dar uite că a venit pandemia și nu mai țin cursuri deschise, am dezvoltat încă o afacere care mă ține ocupată și oarecum ascunsă, uite așa sunt persoane care nu mă cunosc. Pai… să mă prezint!

Am scris textul de mai jos, am pus o poză cât mai drăguță și l-am publicat pe pagina mea de FB. Și am avut multe reacții de la oameni faini, chiar nu mă așteptam, mi se părea că seamănă a laudă ce am pus pe acolo.

Așa că m-am gândit să las și aici mesajul, adică CV-ul meu scris la repezeală în acel mesaj.

CV la cald despre mine în câteva cuvinte

Sunt Anamaria!
Mi-am dat seama că mă prezint rar, prea rar, așa că din când în când o să sar cu câte un mesaj în care mă prezint sau mă laud.
Am muncit cu câte 2 sau 3 joburi în paralel cam toată viața, ai mei zic că nu pot sta locului, eu tin să le demonstrez că nu e asa dar nu apuc niciodată.
Am acumulat 20 de ani de bancă.
A fost minunat să lucrez în bancă, am început la 18 ani și a fost dragoste la primul sold de cont.
La 26 de ani eram sef de agentie bancară și imi formam echipa, la 27 terminam un MBA, aveam și diploma bancară, plus un masterat în dezvoltarea afacerilor și ocupam o poziție de manager în centrală de bancă.
În paralel am fost trainer la Institutul Bancar Român și încă sunt, să se tot adune deja către 14 ani de colaborare cu intreruperi cât rolul de mamă a preluat controlul. Am și la Institut câteva colege minunate. Am scris cursuri si un manual pentru Institut, am tinut cursuri pe diverse teme, in prezent sunt singurul trainer care de 2 ani tin și cursuri pentru copii (vârsta 8-14 ani), pe lângă cursuri pentru adulți.
Am realizat timp de un an o emisiune live la BiziliveTv online pe teme de antreprenoriat si parenting.
Timp de inca un an am fost managerul unei comunități de femei antreprenor la nivel de Bucuresti, comunitatea Mamprenoare din care inca fac parte cu mare drag. Au fost ani minunați, alături de oameni care m-au inspirat.
Acum sunt trainer pentru Thrive Global Romania, scriu articole pentru adulți în revista online Thrive și articole pentru copii pentru Academia Părinților Aegon România. Vi le recomand cu drag!
Am firma mea de training de 4 ani deja, prin Financial parenting țin cursuri corporate și deja știți că ofer mai multe cursuri video înregistrate pentru ca să le vedeți și revedeți când aveți timp, chef, nevoie.
Mai am o firma de consultanță de business Business Processes fondată anul trecut și sunt analist de business, o meserie care mă face să fiu curioasă și cu mintea deschisă, iar când lucrez cu oameni mai deștepți decât mine sunt ca un copil în parcul de distracții.
Particip cu drag când am timp la emisiuni TV, radio, podcast-uri sau evenimente. Puteți găsi înregistrări pe Youtube dacă sunteți interesați de subiectul bani discutat în multe variante.
Fac multe și le fac cu drag.
Sper ca în fiecare zi să fiu un om mai bun și încerc să fac bine în jur.
De cele mai multe ori îmi iese!
Oamenii din jur îmi spun că îi inspir, îi motivez și le dau energie să mute munții din loc.
Sunt gurmandă și îmi place să gătesc.
Citesc mult și uit repede.
Cred că oamenii sunt faini și buni.
Îmi place să râd zilnic, cu poftă.
Am încredere că viața îmi aduce ce am nevoie și încerc să fiu calmă când nu primesc ce vreau.
Iubesc să stau acasă cu familia mea. Partenerul meu este cel mai mare sprijin și fiica noastră cea mai mare inspirație.
Am două pisici și îmi place să scriu. Vreau să trăiesc mult și să mă mut undeva pe malul mării, deja învăț limba greacă pentru ca să pot bârfi cu viitoarea mea vecină.
Si sunt bucuroasă că sunteți pe pagina mea, că mă citiți, că îmi trimiteți mesaje faine.
Asta sunt eu.
Mulțumesc!
Leave a Reply