Curs online înregistrat TU ȘI BANII TAI, varianta de o lună, în perioada Coronavirus
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Curs online înregistrat TU ȘI BANII TAI, varianta de o lună, în perioada Coronavirus

25 April 2020 - 22 May 2020

LEI383
Start doing, noroc, financial parenting

Peste 100 de persoane trec linștite financiar prin această perioadă de criză pentru că au decis să investească în educația financiară anul trecut.

Primesc mesaje prin sms, messinger, telefoane, în care foști cursanți îmi mulțumesc pentru că am apărut în viața lor și pentru că am dat viață acestui curs.

Poate nu par mulți dar pentru mine este o reușită extraordinară să știu că acește familii se bucură acum de timpul împreună în loc să fie îngrijorați de ce va fi după, de cum își vor plăti rata la casă, mâncarea de pe masa, educația copiilor și altele, în loc să își facă griji în exces au început să își facă planuri. 

Educația financiară este utilă indiferent câți bani are cineva și bineînțeles că este meritul lor că au dedicat cele 26 de ore necesare, timp de 6 saptămâni pentru educația lor financiară (media este de 2 ore pe lecție cu aplicațiile practice cu tot), au ascultat lecțiile și apoi au aplicat diferite măsuri adaptate pentru familia lor.

Toți cei care au achiziționat acest curs l-au finalizat?

NU, evident, dar procentul celor care îl finalizează este mare, peste 85%.

Cursanții pot face parte dintr-un grup și dacă se blochează pe parcurs pot relua cursul cu un alt grup, asta se întâmplă de multe ori și așa s-a ajuns la acest procent. Din prima încercare cam 60-65% dintre cursanți finalizează în ritmul pe care eu îl propun.

Sunt și cursanți care nu doresc să facă parte din grup, cu ei țin legătura separat pe email sau telefon. Educația financiară este încă un subiect sensibil pentru mulți cursanți, în special pentru persoane care au venituri mari dar care nu au învățat niciodată cum să își gestioneze banii așa că realizează că au nevoie de ajutor în acest sens.

Dintre cei care au finalizat cursul câți își schimbă obiceiurile financiare?

Majoritatea o fac și asta în diferite direcții, unii fac economii, alții își stabilesc obiective, alții încep să facă investiții, alții își găsesc mai multe forme de venit, alții găsesc motivația de care au nevoie pentru a începe ceva ce și-au dorit dar nu au găsit resursele necesare, alții își analizează riscurile și iau măsuri de precauție și așa mai departe.

Ce generează schimbarea unui comportament de ani de zile?

Cursul începe cu primele patru lecții care tratează legătura emoțională cu banii.

Aceste patru ore sunt o adevărată surpriză pentru cursanți, nu se așteaptă la această abordare dar asta este ceea ce generează schimbarea în mod natural.

Restul lecțiilor vin ca o completare naturală, sunt elemente de bază în educația financiară și multe recomandări de cărți pentru aprofundarea unor aspecte legate de bani, administrarea banilor dar nu numai.

Cu ce vă ajută acest curs?

Să înțelegeți relația voastră cu banii, de unde pornește și care este în realitate, cum să administrați bine banii pe care îi aveți, cum să gestionați cheltuielile astfel încât să dați valoare banilor voștri, cum să gestionați veniturile și motivație pentru a le crește, cum să vă stabiliți obiective și să verificați că au șanse să se îndeplinească, cum să faceți un buget și să vă țineți de el, ce măsuri să aplicați în administrarea bugetului în funcție de cum sunteți strângători sau cheltuitori, cum să evaluați riscul personal și care sunt elementele pe care să le luați în calcul dacă doriți să faceți investiții, plus alte subiecte foarte interesante care vă pot aduce bani sau vă pot lăsa fără bani.

Mai multe detalii găsiți aici (atenție, doar cursul în format STANDARD este oferit în această serie):

Curs online video înregistrat: Tu și banii tăi!

Ce spun participanții de la cursul Tu și banii tăi!

Bonus: vei primi încă două cursuri.

Primul este Gestionarea banilor în timp de criză și al doilea, care se primește după lecția 6, este cursul De ce cheltuim aiurea?.

OFERTĂ SPECIALĂ ÎN PERIOADA DE IZOLARE DATORITĂ CORONAVIRUS

Cursul Tu și banii tăi se desfășoară pentru prima data timp de O LUNĂ (în loc de 6 săptămâni, la ofertă este doar varianta de pachet Standard), având în vedere că:

  • grijile legate de bani și viitor sunt mai accentuate în această perioadă,
  • avem mai mult timp disponibil,
  • ne dăm seama cât de important este educația financiară,
  • vrem să fim liniștiți și noi și familiile noastre,
  • ne dorim să trecem cu bine această criză,
  • decidem că este ultima criză care ne prinde nepregătiți.

Cursul se desfășoară în perioada 25 Aprilie -22 Mai 2020.

În această perioadă,  veți primi câte o lecție înregistrată de trei ori pe săptămână pe care o parcurgeți în ritmul vostru. Eu o să fiu la dispoziția voastră în perioada cursului.

Cursul este oferit la preț special de 383 lei

(în loc de 590 lei, reducere de 35% pentru pachetul Standard).

Folosiți util acest timp pe care îl aveți.

Investiți în voi și în aptitudinile voastre, creșteți-vă valoarea personală, fiți și mai buni în ceea ce faceți.

Ne așteaptă o perioadă dificilă, avem nevoie de toată puterea pe care o avem și de toate aptitudinile dobândite, pentru a ne fi bine.

Criza aceasta va trece dar nu va fi ultima, să fim pregătiți și responsabili, pentru noi și cei dragi.

Rezervă-ți locul în grupă la office@financialparenting.eu

Details

Start:
25 April 2020
End:
22 May 2020
Cost:
LEI383
Event Tags:
, , ,

Venue

Online access

Organizer

Anamaria Ciuhuță
Email
anamaria.financialparenting@gmail.com