Cadouri la îndemână, pentru orice buget (P)

Cadouri la îndemână, pentru orice buget (P)

1280 853 AnaMaria

După ce a apărut copilul, au apărut și momentele în care aveam nevoie de câte un cadou cumpărat în grabă.

Vă pot spune și vouă cine m-a salvat din multe situații, magazinul Douglas!

Îi fac reclama? Da, pentru că îmi plac produsele lor și pentru că de câțiva ani mă ajută ori de câte ori am nevoie de un cadou, indiferent de bugetul pe care îl am.

Înainte de copil aveam timp să investighez ce le place prietenelor mele, ce gusturi au, ce mărimi au și așa mai departe, mersul la cumpărături pentru cadouri era o plăcere pentru că aveam și timp și bani.

După ce a apărut copilul, timpul la magazin s-a scurtat, am devenit mai practică și în plus mai chibzuită cu banii.

Ce pot lua cadou pentru cineva care are tot ce are nevoie?

Am ajuns la concluzia că de la o vârstă cam avem de toate.

Mi-am dat seama că de multe ori îmi doream un lucru pe care m-aș fi bucurat să îl primesc,  pentru că nu aveam timp să ajung să mi-l iau, iar cei din jur nu s-ar fi gândit să îmi ia un ”lucru atât de mic sau banal”.

Eu de cele mai multe ori rămân fără rimel, sunt la limită cu fondul de ten și am întotdeauna surplus de ojă (peste 10 nuanțe sigur), palete de machiaj (vreo 5) și rujuri (multe dar am trei, cele roșii, folosite intensiv). Cred că fiecare are produse pe care le  cumpără peste nevoi și altele care se termină de ceva timp până când sunt înlocuite.

M-am gândit: ce pot să cumpăr cadou, să fie util, să fie la un buget decent și să aducă bucurie?

Produse care se consumă sau produse care se înlocuiesc la o perioadă de timp.

Într-un an am cumpărat pentru prietenele mele palete de machiaj, în culori nude pentru cele care se duc la birou, cum sunt acestea  Palete de machiaj, au fost tare încântate de ele, eu mi-am luat pe nuanțe mai tari pentru că fac multe înregistrări și trebuie să se vadă în filmare.

Produsele de machiaj, chiar dacă nu se consumă, trebuie să fie înlocuite la o anumită perioadă de la deschidere din motive de igienă și sănătate.

Vă recomand să alegeți pentru cadouri creme, rujuri, rimel, multe alte produse de machiaj, pensule și alte instrumente de machiaj, produse de îngrijire și răsfăț, măști pentru față și păr, parfumuri și diverse alte accesorii, veți găsi ceva indiferent de bugetul pe care îl aveți.

Gama care îmi place și pe care am găsit-o la Douglas

Ultimul cadou cumpărat a fost o cremă de corp și un gel de duș pentru prietena mea. A doua zi m-a sunat să îmi spună că îi plac foarte mult, că miros bine, că hidratează pielea, că sunt numai bune pentru răsfăț și că dacă nu mi-am luat și mie neapărat să îmi iau.

M-a uimit că le-a folosit instant, eu sunt genul care ma uit la ele o perioadă, le țin ambalate câtva timp și abia apoi le desfac, cred că mi se trage din copilărie acest model.

Gama se numește RITUALS , este variata, cu diferite produse, fiecare culoare de ambalaj are alt miros, preferata mea este cea roșie.

Dacă vreți să vă răsfățați sau aveți de făcut un cadou deosebit, vi le recomand și vouă, le-am testat și m-am răsfățat.

Gelul de duș cu praf de aur îl găsiți aici: gel duș.

Vi se pare prea ieftin un cadou sub 40 de lei?

Mie nu, dar dacă vreți puteți adăuga și crema, sau să luați un pachet promoțional.

Crema o găsiți aici: cremă corp Rituals.

Am văzut că sunt pachete promoționale la aceste produse, cum sunt acestea care pornesc de la 69 de lei set îngrijire.

Evident, și în magazin și pe site găsiți și produse pentru bărbați.

Ambalare si livrare

Ambalarea cadoului este gratuită! Asta știam.

Mie îmi place să ajung în magazin, dar acum cu distanțarea socială cumpăr și eu mai mult din online. Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 190 lei sau, pentru cei care dețin card Douglas de la comenzi mai mari de 90 de lei, asta am aflat acum.

Pe site găsiți tot timpul reduceri în secțiunea OFERTE așa că puteți alege cadou diferite produse, de la ieftine la scumpe, care știți că vor fi folosite cu drag. Acum am văzut în oferta Summer sale reduceri de până la -60% la diferite articole.

Sper să vă fie de folos aceste propuneri de cadouri utile, la îndemână și la orice buget!