Am sărbătorit 12 ani de Zurli!

Am sărbătorit 12 ani de Zurli!

3984 2241 AnaMaria

12 ani de muncă pentru brand de succes, devenit un fenomen la nivel național, au fost sărbătoriți aseară la București și noi am fost acolo, cu multă emoție și bucurie.

LA MULȚI ANI ZURLI! Îți mulțumim pentru bucuria pe care ne-a aduci de fiecare dată.

Aseară, la aniversarea celor 12 ani de Zurli în România, am fost alături de mii de copii și părinți ne-am bucurat de un spectacol senzațional pus în scenă de Gașca Zurli.

spectacol Zurli Financial Parenting

Spectacol Zurli 12 ani, Financial Parenting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu vă lăsați păcăliți de poză, am ajuns printre primii ca să prindem loc de parcare dar în scurt timp sala a fost plină de tot. Biletele s-au epuizat cu câteva zile în urmă. Noroc că am fost prinse în această poză pentru că Elena a dispărut la scenă. Am recuperat-o la sfârșit, printre valuri de confetti.

Într-o atmosferă de basm, scăldată de luminițele jucăușe din sală, toți am fost una cu personajele. Cei mici și cei mari, am cântat împreună cu Gașca Zurli fiecare melodie din spectacol. Elena se mai uita la mine de departe ca să verifice cum cânt și dansez.

Eu recunosc că am și plâns, așa cum fac întotdeauna, la melodia Pupic de noapte bună care îmi amintește de ce viața mea a căpătat un nou sens și un nou ritm.

Mămicile din sală au lăcrimat aproape toate, ne iubim copiii până la stele și nu ne ajunge timpul petrecut împreună ….. iar ei cresc atât atâââât de repede.

Am făcut cunoștință cu Zâmbetul Zurli, cel mai nou personaj din Gașcă.

Elena a fost foarte încântată de Zâmbetul Zurli și de faptul că a promis că nu va mai lipsi niciodată de lângă copii și în plus, o să fie în fiecare zi alături de fiecare mămică!

Vicleană cum o știm, Tura Vura a încercat să-l răpească dar Puterea cornetelor s-a văzut și împreună au reușit să aducă Zâmbetul Zurli înapoi. Prietenii din Gașca Zurli au pregătit o maaare surpriză pentru Tura Vura care a sfârșit prin a fi “trimisă la plimbare”, în aplauzele noastre, știți cum? … cu roaba!

Doamna prezentatoare ne-a amintit că toți avem dorințe, ele doar diferă dar cu siguranță există, fapt pentru care trebuie să economisim.

După cum ne-au obișnuit deja, nu au lipsit nici lecțiile referitoare la sănătate, bune maniere, vorbe frumoase, emoții, sentimente calde și promisiuni făcute din suflet.

Un moment foarte emoționant a fost cel în care mii de oameni din sală am cântat “La mulți ani!”.

Mirela Retegan, fondatoarea Zurli, a povestit despre începuturile brandului și cum cu multă muncă și dragoste pentru copii, a transformat Zurli într-un fenomen la nivel național. În toate orașele sălile sunt pline de copii care iubesc Zurli!

Mirela ne-a povestit, cu multă emoție, cum a pornit Zurli, din dorința ei de a-i explica Mayei lumea înconjurătoare.

Mii de steluțe strălucitoare au umplut sala atunci când s-au auzit primele acorduri din “Cântec pentru Maya”, iar Fetița Zurli a început să cânte cel mai iubit cântec de leagăn. Odată cu ea, fiecare părinte și-a strâns la piept copilul și a făcut promisiunea Zurli.

“Sunt impresionată, fericită, copleșită. Cunosc personal 80% din sală, părinți și copii care au crescut împreună cu noi. Fericirea lor și bucuria din timpul spectacolului este răsplata muncii noastre. Vă mulțumim!” – Mirela Retegan.

A “plouat” colorat peste Sala Polivalentă la aniversarea celor 12 ani de când Zurli desenează zâmbete pe chipurile copiilor și de când oamenii mari învață să se joace cu copiii lor, să fie buni, generoși, luminoși. La finalul spectacolului, sala a fost îmbrăcată de mii de confetii colorate, spre deliciul celor mici.

Cred că toți părinții au acasă confetti de aseară, și noi avem!

Zurli, La multi ani!

Zurli La multi ani!

 

 

Spectacolul de la București este al 5-lea din turneul național Puterea Cornetelor, cu care Gașca Zurli străbate România pentru a-i învăța pe oameni să zâmbească.

Toamna aceasta, Gașca Zurli duce Zâmbetul Zurli în 11 orașe din România.

Prindeți bilete din timp!

Următoarea oprire, Botoșani, pe 15 octombrie și Piatra Neamț pe 16.

Dacă vedeți sigla Financial Parenting pe ecrane să știți că suntem prieteni!

O iubim și admirăm pe Mirela și pe echipa ei de oameni minunați. Echipa este formată din pe cei de pe scenă dar și mai sunt și din spatele scenei care fac multe lucruri să se întâmple. Dragostea lor, deschiderea, prietenia, profesionalismul, sunt la cote maxime.

Felicitări tuturor și La mulți ani!!!! 

Financial Parenting la ZURLI

Financial Parenting la ZURLI

 

Leave a Reply