Curs adulți: Unde sunt banii mei?

Curs adulți: Unde sunt banii mei?

1280 949 AnaMaria

Aveți probleme legate de obținerea sau păstrarea banilor?

Există persoane care au probleme în a obține bani, nu reușesc să facă bani orice ar încerca să facă, nu reușesc să ceară o mărire de salariu chiar dacă o merită și așa mai departe. Se pare ca banii se țin departe de unii oameni.

Există persoane care obțin bani dar au o problema cu administrarea lor, oricâți ar fi. Există persoane care cu puțini bani reușesc să se descurce și uneori să și aibă economii, alții câștigă sume impresionante dar niciodată nu au bani.

Dacă vă aflați în una din aceste categorii vă invit la curs!

Timp de două ore veți afla informații care v-ar putea ajuta să depășiți anumite blocaje, credințe limitative sau pur si simplu să vă ajute să realizați unde dispar banii fără să vă dați seama. Depășirea blocajelor și identificarea ”găurilor negre” pentru bani vă ajută să faceți pași mari spre bunăstare.

O să primiți informații interesante legate de: blocaje în obținerea sau păstrarea banilor, credințe limitative, tentința de economisire sau cheltuială, relația emoțională cu banii, analiza situației financiare, tips&tricks despre cum sa descoperiți scurgerile de bani greu de controlat.

La finalul prezentarii o sa avem o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Părerile unor participanți de la o prezentare anterioară:

”Azi am avut ocazia sa particip la un curs. A fost minunat. Exemplele au fost din viata de zi cu zi, m-am si regasit in cateva. Prezentarea a fost de exceptie, 2 ore au trecut ca 2 minute. Atmosfera relaxanta si pot zice ca am plecat acasa cu informatie valoroasa de aici. Cursul a fost despre blocajele financiare, si despre ce si cum am putea face sa ne ajunga banii, indiferent cati avem. Abia astept sa merg la un urmator curs. Recomand cu toata increderea cursurile Anamariei Ciuhuta.” Iulia R

” A fost primul curs despre bani la care am ras, am invatat fara rezistenta psihica multe lucruri concrete si chiar usor de pus in practica. ” – Monica P

” Am rezonat foarte tare cu ce ne-a povestit Anamaria, asta pentru că a săpat adânc, până la valori, scheme mentale și convingeri limitative.” Cristina O

Deşi pare că e doar un alt curs de educaţie financiară, care te învaţă cum să faci bani, nu este, pentru că noi ne-am dus acolo să ne educăm un pic mentalitatea pe care o avem cu privire la bani şi nu să aflăm neapărat chestii practice despre cum să creştem zerourile din cont.(…) Vă invit s-o urmăriţi pe Anamaria Ciuhuţă, trainer de educaţie financiară, pe blogul ei FinancialParenting.eu, pentru că scrie lucruri foarte interesante despre educaţia financiară pe care trebuie s-o dăm copiilor noştri, pentru a creşte adulţi mult mai responsabili în relaţia cu banii.” –Laura F

”Acest curs m-a facut constienta ca s-ar putea sa am un blocaj in pastrarea banilor. Deja am reusit sa identific cauzele , dar daca nu reusesc sa le “tratez”, cu siguranta sfaturile pentru a economisi si a administra corect banii “ imi vor salva batranetea”.

Acest curs a fost o experienta pe care o recomand tuturor.

Cu totii ne-am identificat dereglari constiente sau inconstiente in relatia cu banii ori blocaje in obtinerea sau pastrarea banilor si cu siguranta vom lua masuri in viitorul apropiat.” – Denisa H

Denisa H a organizat cursul în cadrul firmei pe care o deține și a intrebat si echipa ce li s-a parut interesant la acest curs?
Mirela : “ sa investim”
Flori : “sa facem economii si sa cheltuim prudent”
Marina : “viata este ca si pulsul cardiac: Daca ar fi pe linie dreapta inseamna ca nu traiesti”
Gianina: “am invatat cum sa fac economii si sa nu ma frustrez”
Cristi : “ diferenta dintre nevoi si dorinte”
Alexandra :” am renuntat la o optiune de la card si am renuntat la covrigul de dimineata😁
Amalia : “a continut sfaturi utile si explicatii ale unor actiuni facute involuntar la care nu m-as fi gandit, din cauza unui model familial.”

NOTA : Data și ora la care se ține acest curs se anunță în secțiunea evenimente și pe pagina de Facebook Financialparenting. 

Leave a Reply