Curs pentru părinți, Educația financiară între 8 și 14 ani

Curs pentru părinți, Educația financiară între 8 și 14 ani

1280 854 AnaMaria

Un curs care vă va ajuta în procesul de educație financiară a copilului vostru, între 8 și 14 ani.

Creierul funcționează diferit în acești primi 7 ani de viață și logica copiilor nu coincide cu a nostră, a adulților, ei sunt încă într-o lume magică în care totul este posibil și în care nu sunt limite.

De la 8 ani copilul ajunge într-o nouă fază, logica lui funcționează și pricepe explicațiile adulților, înțelege valoarea banilor, faptul că resursele sunt limitate, înțelege elemente tot mai complexe despre bani cum ar fi scheme de plată sau investiții.

Mai mult, în acest interval de vârstă sunt foarte interesați de bani, de cum se obțin, dar și de elemente complexe cum ar fi fraude, crize financiare, șomaj, buget, investiții, afaceri și așa mai departe. Sunt deschiși la a discuta cu voi, încep să observe diferențele dintre modul în care voi administrați banii în familie și modul în care alte familii administrează banii, acum veți vorbi despre valori, analiză, decizie, consecințe, priorități la nivelul familiei, acum veți construi aptitudini și modele pe care ei le vor replica în viețile lor de adulți. 

Deja își obțin informații și din afara familiei, de la școală, de la prieteni, de la adulții cu care vin în contact, din social media, așa că veți fi direct interesați ca ei să aibă informații corecte și valori sănătoase.

Cursul se adresează părinților și oferă informații despre:

  • etape de dezvoltare ale copilului, diferența dintre perioada de sub 7 ani și de la 8 ani, cu explicații pe tot intervalul de vârstă 8-14 ani;
  • elemente de care să ținem seama în stimularea corectă a dezvoltării copilului;
  • influența din afară și modul în care ne raportăm la ea;
  • atitudinea copiilor pe vârste, în intervalul 8-14 ani;
  • ce să nu faceți, de ce și care sunt consecințele;
  • ce să faceți pentru a genera aptitudini și o relație sănătoasă cu banii, pentru a sprijini procesul de educație financiară a copilului.

Părerile unor persoane care au vizionat cursul:

”M-a ajutat mult cursul pentru părinți ca să înțeleg anumite lucruri. Îți mulțumim pentru acest curs, știi că îl așteptam. Mă simt încrezătoare că pot fi alături de copilul meu și să îi dau o educație financiară bună.” Dorina C

Super bine organizat, clar, plin de informație utilă. Îmi place cum ai explicat fazele pe fiecare vârstă, am doi copii și am văzut clar diferențele, i-am identificat în exemplele tale, în plus au relație diferită cu banii, cel mic este echilibrat, cel mare este cheltuitor, acum am înțeles ce să fac diferit pentru fiecare dintre ei și sunt convinsă că va funcționa, are mult sens ce mi-ai explicat. Am zis că mă uit un pic în fiecare zi, dar am fost captivată de informație și am stat lipită de ecran tot cursul, ai un mare talent de a ține oamenii interesați, nici la filme nu am răbdare să mp uit. Îmi plac exemplele tale și sfaturile. Mulțumim mult! Vom avea un copil de succes, așa cum zici tu. ” Anca D

”Ne-ai pus la treabă și acum învățăm și noi cu ei (nota: aici este referire la cursul pentru copii). Am făcut deja roata cu bugetul familiei, avem obiective, jurnal de cheltuieli și pușculița familiei sus pe frigider. 😊 Am avut prima ședință în familie legată de bani, facem meniu și lista de cumpărături, urmărim prețurile, ofertele, căutăm informații pe internet. Copiii își analizează sursele de bani și cum pot să facă mai mulți. Am avut și o discuție despre impozite (ocazie cu care am văzut câți bani dau la stat, apropo, nu știam).

Deci este un curs foarte bun și pentru noi, nu doar pentru copii. Iar lecția pentru părinți e genială, fără ea făceam sigur niște gafe, noroc că soțul meu a insistat să o vedem. Mulțumim, ești salvarea noastră pe educație financiară.” Marga și Alex V

Deocamdată am părerile persoanelor care au primit acest curs pentru testare, voi reveni și cu alte păreri. După ce vezi acest curs m-aș bucura să aud și părerea ta, îi va ajuta și pe alți părinți să înțeleagă că un astfel de curs este o investiție foarte bună în educația copilului, la prețul unei mese la restaurant sau a unei ieșiri de weekend. 

M-am decis. Cum facem?

Dacă îți dorești acest curs, îl poți comanda la office@financialparenting.eu.

După comandă se emite factura și după ce faci plata vei primi înregistrarea video a cursului.

Ai avantajul de a vedea acest curs când ai timp și disponibilitate, apoi să îl revezi de câte ori ai nevoie, copilul se schimbă mult în acest interval de timp.

Cursul înregistrat durează o oră și 20 minute.

Preț curs 160 lei.

Cursul se poate plăti în lei sau euro, factura se emite pe persoană fizică sau pe firmă.

ATENȚIE: acest curs îl vei primi gratuit la comanda cursului Curs online video înregistrat Despre bani, între 8 și 14 ani 

Comandă cursul printr-un email la adresa office@financialprenting.eu

Veți avea copii de succes, pentru că vă pasă!