Curs online video înregistrat Despre bani, între 8 și 14 ani

Curs online video înregistrat Despre bani, între 8 și 14 ani

1280 794 AnaMaria

Ce poți face cu doar 1 leu pe zi timp de un an?

DRAGI PĂRINȚI,

 Vă doriți copii care să ajungă adulți echilibrați financiar?

Adulți care să știe cum se câștigă banii și care este valoare lor, cum să îi administreze și cum să se bucure de o viață fără griji financiare?

Atunci acest curs de educație financiară este pentru voi și copiii voștri!

Vă puteți ajuta copilul să construiască o relație bună cu banii.

Vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani este ideală pentru a înțelege ce informații au absorbit în primii 7 ani de viață și de a construi mai departe aptitudini și obiceiuri sănătoase legate de administrarea banilor, dar și de a descoperi cum funcționează banii în viața socială, care este rolul lor și cum ne putem bucura de ei.

Oamenii de succes sunt buni administratori de bani pentru că s-a dovedit că este mult mai ușor să îi faci decât să îi administrezi.

Acest curs se adresează copiilor între 8 și 14 ani!

 Cursul cuprinde:

 • 10 lecții video înregistrate, fiecare lecție are 20-30 minute, în care mă adresez direct copilului;
 • Lecțiile cuprind informații legate de următoareșe subiecte: ce sunt banii, cum se câștigă, cum se cheltuie, ce este un buget, ce sunt economiile și care este rolul lor, cum gestionezi cheltuielile pentru a face economii, cum să ia decizii și cum să evalueze consecințele, cum să își stabilească obiective și să le îndeplinească, de ce să fie generoși, plus multe alte elemente de educație financiară cum ar fi taxe și impozite, proprietate publică și privată, negociere, venituri active și pasive, risc si metode de evitare a riscului, ce este o frauda și alte subiecte interesante pentru vârsta lor.
 • Un manual cu subiectele lecției și provocări, exerciții individuale, exerciții în familie și idei de investigat mai departe;

Un  copil va ajunge un adult de succes dacă știe să gestioneze banii,și când sunt mulți și când sunt puțini.

Aud des la cursuri, de la părinții prezenți în sală sau primesc mesaje de genul: ”eu nu am primit educație financiară, nu prea știu ce să fac, cum să îi explic, nu vreau să greșesc, de unde să încep, cum să mă descurc cu situația x”.

Viitorul nu îl poate garanta nimeni, dar știm sigur că banii vor face parte din viața lor, așa că este normal să fiți preocupați de educația financiară a copiilor voștri.

Crizele financiare vor fi mai dese, iar copiii noștri vor avea de înfruntat o altă realitate economică decât a noastră, mult mai diversă, mult mai complexă, mult mai dură și trebuie să fie pregătiți.

Am folosit experiența mea cu copiii și feedback-ul din programul de grădiniță My money lab, program care a rulat în mai multe grădinițe din țară și am pregătit cursul  ”Despre bani, până la 7 ani”. Când am văzut succesul acestuia și faptul că părinții îl consideră atât de util, am planificat cursul pentru următoarea grupă de vârstă 8-14 ani.

Înainte de orice curs, testez informațiile în cursuri ținute la sală cu copii, ca să mă conving că nivelul informațiilor este bine echilibrat.  Acest curs a fost testat în cursuri online live (datorită restricțiilor) și am fost impresionată de cât de interesați sunt încă de la 8 ani de bani și tot ce înseamnă banii, de cât de mult îi atrage subiectul, cât de multe idei au și ce întrebări interesante pun. În cursurile live au participat copii între 8 ani abia împliniți și 16 ani, cu toții au fost încântați de curs.

PREȚUL CURSULUI este de 365 lei, adică 1 leu pe zi, timp de 1 an.

Cursul se poate comanda prin email la adresa office@financialparenting.eu

Plata se poate face în lei și euro, facture se emite pe firmă sau persoană fizică.

curs copii online bani

CUM SE PARCURGE ACEST CURS?

Copilul urmărește cursurile, apoi, dacă dorește va rezolva provocările și exercițiile din manual. Majoritatea copiilor prefer să vadă câte un video pe zi, timp de 10 zile.

Cursul cuprinde 10 lecții, a câte 20-30 de minute fiecare.

Părintele urmărește cursul pentru adulți referitor la educația copilului în vârstă între 8 și 14 ani, pentru a înțelege fazele prin care trece copilul, interesul față de bani în acest interval de vârstă, modul în care copilul poate fi ghidat în educația financiară, cu scopul de a dezvolta o relație sănătoasă cu banii.

Cursul pentru părinți durează 80 de minute ȘI SE PRIMEȘTE GRATUIT LA ACHIZIȚIA CURSULUI PENTRU COPII.

Educația financiară, aptitudinile de a administra banii, o relație emoțională sănătoasă cu banii și valorile din viețile noastre sunt lucruri foarte valoroase pe care le putem da mai departe copiilor noștri.

Comandă cursul la office@financialparenting.eu

Avantajele acestui curs:

 • Copilul îl urmărește acasă, în timpul lui, în ritmul lui – majoritatea celor care au văzut cursul au ales să facă câte o lecție pe zi;
 • Are o structură logică, bine definită, pentru grupa de vârstă 8-14 ani;
 • Lecțiile utilizează informațiile în diferite exemple, contexte și apoi se folosește și în alte lecții, pentru mai buna înțelegere a conceptelor expuse;
 • Exemplele sunt ușor de înțeles și relevante pe grupa lor de vârstă;
 • Fiecare lecție are aplicații practice, provocări individuale, exerciții, informații menite să de deschidă mintea și să le stârnească curiozitatea de a afla mai mult;
 • Cursul se poate relua la intervale de timp alese de copil, vă recomand să îl reluați anual, nivelul de înțelegere crește de la un an la altul;
 • Informația se poate adapta la stilul familial diferit de la o familie la alta;
 • Vei vedea efectele cursului asupra copilului chiar înainte de finalizarea cursului;

BONUS: primești cursul pentru părinți, menit să te ghideze în acest proces.

Educația financiară este foarte importantă indiferent unde va trăi copilul ajuns adult, ce meserie va avea, câți bani va câștiga, ce valori o să aibă în viață, ce obiective persoane și așa mai departe.

 Ce spun părinții copiilor care au văzut acest curs:

Am o echipă formată din cursanți fideli. Ei sunt cei care îmi testează cursurile și îmi oferă feedback-ul lor prețios și de data aceasta am apelat la copiii lor, după ce am testat nivelul informațiilor în cursuri live în care am înțeles preocupările copiilor și curiozitățile legate de bani, pe care le au la această vârstă.

Un curs senzațional, la fel ca toate ale tale. Lecțiile sunt bine structurate, cu foarte multe informații interesante pentru ei.

Marius le-a urmărit atent, am ascultat și eu din lecții și m-a uimit că a făcut provocările. A venit să le discutăm și asta m-a bucurat! M-a ajutat mult cursul pentru părinți ca să înțeleg anumite lucruri. Îți mulțumim pentru acest curs, știi că îl așteptam. Mă simt încrezătoare că pot fi alături de copilul meu și să îi dau o educație financiară bună.” Dorina C

” Ce curs frumos ai făcut! Felicitări! Eram foarte curioasă cum o să fie, cum va fi să te vadă fetița mea și să te asculte direct pe tine. Știi că am aplicat deja ce ne-ai învățat în cursul de până la 7 ani (chiar dacă Sara are 9 acum). A vrut să vadă câte 1 sau 2 lecții pe zi, era foarte curioasă, dar i-am zis să își facă temele din manual și să nu se grăbească. Am reluat discuțiile și văd diferența de înțelegere la ea, așa cum ne spuneai. Lecțiile sunt echilibrate, clare pentru ea, ritmul bun – nu s-a plictisit, a înțeles, mi-a zis că i-a plăcut mult. Îți mulțumim pentru acest ghid, ne ajută enorm.” – Maria B

”Ne-ai pus la treabă și acum învățăm și noi cu ei. Am făcut deja roata cu bugetul familiei, avem obiective, jurnal de cheltuieli și pușculița familiei sus pe frigider. 😊 Am avut prima ședință în familie legată de bani, facem meniu și lista de cumpărături, urmărim prețurile, ofertele, căutăm informații pe internet. Copiii își analizează sursele de bani și cum pot să facă mai mulți. Am avut și o discuție despre impozite (ocazie cu care am văzut câți bani dau la stat, apropo, nu știam).

Deci este un curs foarte bun și pentru noi, nu doar pentru copii. Iar lecția pentru părinți e genială, fără ea făceam sigur niște gafe, noroc că soțul meu a insistat să o vedem. Mulțumim, ești salvarea noastră pe educație financiară.” Marga și Alex V

“Draga Anamaria, Teodora a incheiat azi cursul trimis de tine. A urmarit cate un modul pe zi, ca sa se fixeze informatia. Concluziile noastre sunt( si spun ale noastre, caci am mai tras si eu cu urechea, mi-a placut prea tare):
1. Informatia a fost extrem de utila.
2. Prezentarea ei a fost accesibila, foarte bine adaptata pentru varsta Teodorei.
3. Durata modulelor a fost optima– nu s-a plictisit deloc, nu a cerut sa intrerupa, a fost atenta pana la capat (desi e un copil extrem de activ, care se plictiseste foarte repede).
4. Limbajul a fost accesibil dar si “modern”( Teodora a remarcat cat esti de moderna!).
5. Exemplele au fost foarte bune, legate direct de viata reala si preocuparile copilei de 10 ani. Ea a fost intr-o permanenta stare de uimire si incantare legat de cat de bine stii ce dorinte si preocupari are ea.
6, Pentru mine, care am parcurs si cursul pentru adulti , a fost o incantare sa constat cum ai reusit sa aduci intr-un curs pentru copii toate acele informatii care ar fi putut fi aride si plictisitoare in alte circumstante. Adevarul ca ai un dar in acest sens.
7. Ai fost amuzanta si vioaie vorbind despre lucruri serioase.
8. As recomanda oricand cursul tau prietenilor mei care au copii si consider ca ar trebui introdus in scoli.” Ligia N

”Buna, Ana Maria! Trimit un prim feedback de la cursul pentru copii. Ai mei, baiat de 12 ani si fata de 8 ani au reusit sa vada doar primele 3 lectii. Le-a placut f mult capitolul despre istoria banilor, au retinut si le-a placut mult ideea „ a munci inteligent”. Cel mare deja se ghideaza dupa acest principiu, vrea sa devina games developer si a inceput sa isi prioritizeze activitatile. Au fost impresionati de copiii care au facut multi bani, pornind de la o idee, aparant banala. Multumim mult, voi reveni cu feedback- ul lor dupa ce parcurg intregul curs.” Mihaela G (feedback primit în timp ce făceam postarea 🙂 și mi-am dorit să îl includ)

Comandă și tu cursul, trimite un email la office@financialparenting.eu

Leave a Reply