Curs video înregistrat: SUNT PRAF CU BANII, CE SĂ FAC SĂ AM MAI MULȚI?

Curs video înregistrat: SUNT PRAF CU BANII, CE SĂ FAC SĂ AM MAI MULȚI?

Curs video înregistrat: SUNT PRAF CU BANII, CE SĂ FAC SĂ AM MAI MULȚI?

1920 1282 AnaMaria

Poți fi praf cu banii pentru că mediul în care ai crescut a fost cu resurse limitate și ți se pare că lucrurile nu au cum să se schimbe pentru tine, dar realitatea arată că doar de tine depinde.

Sau poți fi praf cu banii pentru că nu ai bani destui și știi că nici pe cei pe care îi ai nu îi administrezi chibzuit. 

Poți fi praf cu banii pentru că ceva s-a întâmplat, și de la o viață lejeră ai ajuns la restricții și acum nu știi cum să te organizezi și să o scoți la capăt

Sau poți fi praf cu banii pentru că nu ai încredere în tine și în ce poți tu să faci, nu te bagi în față, nu îți ceri drepturile, renunți ușor, ți se pare că ce este frumos și bun este pentru alții și nu pentru tine, poate chiar crezi că tu nu meriți, cine ești tu să visezi la o viață mai bună și așa mai departe.

Acesta este un curs pentru cei care au puțini bani și vor să învețe cum să îi administreze, dar și pentru cei care au nevoie de educație financiară de bază pentru a ieși din situații financiare nedorite cum ar fi datorii de la o lună la alta, datorii la rude sau la bănci, lipsa banilor înainte de salariu, lipsa educației financiare de bază și pentru cei care simt nevoia unei direcții legată de banii lor.

Cursul te trece prin următoarele subiecte:

 • Cum funcționează creierul și cum ai fost programat să fii bogat sau sărac;
 • Ce te ține în urmă de ție ”nu îți iese”;
 • Câte resurse ai în viață și cum să le folosești;
 • Te crezi bogat sau sărac? Și care este realitatea despre ce crezi tu;
 • De ce nu ai bani? – exemple în care cel mai probabil te regăsești, nu doar tu pățești asta;
 • Care este situația ta financiară și la ce să te uiți în fiecare zi/lună/an;
 • Cum îți poți îmbunătăți situația financiară;
 • Exemple de bani aruncați pe fereastră;
 • Cum să faci cumpărături ca să cheltui cât mai puțin, ce să ai în vedere și cum să te duci la cumpărături, vei afla detalii importante pe care le poți include în rutina ta;
 • Trucuri pentru a pune bani deoparte, chiar și când ai puțini;
 • Incheiere și un mic secret legat de bogăție.

Acest curs l-am ținut prima oară într-o companie, la cererea angajatorului care era asaltat cu cereri de popriri (recuperare datorii înainte de plata salariului) pe conturile angajaților care nu își plăteau datoriile pe care le aveau.

După curs, situația multor angajați s-a îmbunătățit considerabil, dar cursul a rămas uitat într-un fișier.

Asta până într-o zi în care Andrada, o femeie minunată din câte am reușit să o cunosc, mamă și soție, mi-a scris că mi-a descoperit site-ul și că își dorește cursul despre Gestionarea banilor în timp de criză, cu rugămintea să mi-l plătească peste o lună. Când mi-a spus cum a ajutat-o cursul și mi-a dezvăluit mai multe despre familia ei și situația dificilă prin care trece, mi-a venit ideea să înregistrez acest curs și am rugat-o să mă ajute cu idei, apoi i l-am dat să îl vadă.

Mi-am dat seama că informațiile din acest curs pot fi de folos multor persoane care au dificultăți financiare și care doresc să își depășească condiția curentă, așa că i-am dat viață și e acum la dispoziția voastră.

Cursul durează o oră.

Poți comanda cursul prin email la adresa office@financialparenting.eu

Andrada mi-a dat un feedback mai lung, din care vreau să las aici câteva părți și pentru voi:

Îmi place foarte mult și acest curs . Chiar aveți puterea sa încurajați oamenii!

 Mi-am amintit situații în care pot sa se “îngroape” oamenii încercând să-i ajute pe alții. (…)Eu, am împrumutat pe cineva bazându-mă ca îmi da banii înapoi luna următoare și nu mi i-a dat, iar aceia erau bani de mâncare. (…) 

 Ati punctat f. bine partea cu jucatul la Loto. Mai nou sunt pariurile, Bingo..Eu personal le-am încercat pe toate din disperare și n-am câștigat nimic niciodată. Părinții mei, nu mai spun.. Zeci de ani jucați la Loto, iar tatal meu săracul tot în sărăcie a murit.. 

 O rugăminte…

Va rog mult, încercați sa faceți un program de educație financiara pentru elevii de liceu sau mergeți la licee chiar cu acest curs. N-aș vrea ca ei să-și plângă amarul și să-și blesteme zilele ca n-au fost în stare sa strângă bani la timp.

 Noi, ca familie, cred ca am luat aproape toate “gropile” care se puteau lua.

 Și neapărat dați-le sa citească Cel mai bogat om din Babilon, pe care mi-ați recomandat-o și mie…In sfârșit am înțeles și eu cum sa pun bani deoparte. Mai urmează practica.

Felicitari pentru tot ceea ce faceți și va mulțumesc încă o data pentru încurajări și pentru toate soluțiile din cursurile dvs.

Dacă simți că acest curs este pentru tine sau pentru cineva care se confruntă cu probleme financiare, comandă cursul prin email la adresa office@financialparenting.eu

Prețul cursului este 84 lei.*

*Urmărește ofertele sau cere o ofertă specială dacă prețul este prea mare pentru tine.

*Plata cursului se poate face în lei sau euro, prin transfer bancar.

educație financiară, curs

Te-ar putea interesa (și ajuta) și următoarele cursuri:

CURS ONLINE GESTIONAREA BANILOR ÎN CRIZĂ

Curs online înregistrat Evaluează-ți angajatorul și câștigă mai mulți bani

Citește despre ele, vezi părerile cursanților și dacă simți că te pot ajuta comandă-le printr-un email la office@financialparenting.eu 

 

Leave a Reply