O surpriză enormă pentru mine azi

O surpriză enormă pentru mine azi

576 768 AnaMaria

La cursurile mele adulții stau foarte concentrați și nu își folosesc telefoanele dect pentru a face poze iar eu sunt încântată de cum reușesc să le captez atenția și de modul în care reușesc să fac să ajungă informația la ei.

Dar vreau să vă spun și despre cursurile pentru copii.

Bineînțeles și copiii, la grădiniță sau cei de școală la săptămâna altfel, sunt implicați în lecție, sunt acolo, îi pun să ridice mâinile, să spună lucruri, să se miște, să își imagineze și ei sunt acolo implicați și nu vor să se termine ora cu mine.

Totuși, despre altceva vreau să vă vorbesc legat de cursurile online pentru copii.

În online comunicarea este altfel, fiecare copil este în mediul lui, cu jucării, jocuri, gadgeturi, televizor și orice altceva aproape.

Cum sunt copiii la cursurile mele online?

Cuminți, implicați, atenți, participativi, proactivi, plini de imaginație și de răspunsuri geniale.

Ce le-am pregătit special?

Separat de cursul în sine și aplicațiile cu care se pot distra acasă, le-am pregătit un joc.

În timpul orelor primesc informații și din aceste informații extrag anumite date ca să obțină un număr, numerele vor fi combinate într-un cifru cu care vor deschide în ultima oră un seif.

Pentru a avea mai multe șanse la deschiderea seifului, au avut oportunitatea să facă o scrisoare de intenție sau un video prin care să mă convingă că sunt potriviți pentru poziția de asistent. Acest lucru le dă posibilitatea să obțină două cifre corecte în cazul în care ei greșesc cifrul.

Vă las mai jos una dintre aceste scrisori

scrisoare curs online

scrisoare curs online copii, educație financiară,

Ce se găsește în seif?

Două cadouri dar ei pot alege numai unul.

Un cadou pentru ei sau un cadou pentru părinți.

Pentru ei pot alege să mai facem o oră împreună, tot online, pe un alt subiect.

Pentru părinți pot alege un curs video înregistrat dintre trei cursuri propuse.

SURPRIZĂ PENTRU MINE

A fost o mare surpriză să văd că majoritatea copiilor își doresc încă o ședință cu mine și restul se gândesc, ei pot alege până la ultima ședință.

Cum să îți dorești încă o oră cu profa?

Sincer nu mă așteptam și am avut o mare MARE surpriză.

Ei își doresc cadoul pentru părinți dar mai mulți  își doresc încă un curs cu mine, cu toate că nu le-am spus clar despre ce va fi cursul.

M-am gândit apoi și am ajuns la o concluzie:

Ei bine da, acesta este răspunsul copiilor când învață lucruri interesante, când părerile lor contează, când vorbești pe limba lor, când sunt încurajați să gândească, când au aplicații practice utile pentru ei, când informațiile pe care le primesc au legătură cu lumea din jurul lor, cu viața reală, cu lucrurile care li se întâmplă.

Îmi sunt tare dragi copiii, sunt senzaționali și ei și discuțiile pe care le avem, modul în care mă respectă pe mine și modul în care se respectă ei între ei.

Lecțiile sunt interactive, copiii au idei și intervenții incredibile.

Am ajuns și la subiecte legate de criza coronavirus, pierderea locului de muncă, proprietatea publică și administrarea bugetului de stat, costul de oportunitate, administrarea bugetului și regândirea acestuia în alte condiții și multe multe altele.

Cursul este oferit în continuare pe grupa de vârstă 8-14 ani, prin Institutul Bancar Român, online, detalii găsiți AICI.

Separat, pentru părinți, ofer tot împreună cu Institutul Bancar Român un curs online de 3 ore, cursul explică modul în care copiii se dezvoltă și modul în care părinții pot contrui o relație bună a copilului cu banii și restul valorilor din viața lui.

Acum vă rog să mă scuzați, mă duc să scriu un curs senzațional pentru acești copii.

Vă dați seama că nu mă așteptam deloc să își dorească încă o oră cu ”profa de bani”, a fost o surpriză enormă de care mă bucur din toată inima.

O să scriu un curs care să le deschidă mintea și în care vom folosi ce am învățat în cele șase lecții din cursul online și vom duce totul la un alt nivel, dacă primele lecții le-au plăcut acesta va fi super wow.

Vom avea copii de succes, pentru că ne pasă!

Leave a Reply