Consultanță 1 la 1

Consultanță 1 la 1

832 720 AnaMaria

Întâlnirea cu tine mi-a schimbat viața.

Asta aud de multe ori de la oameni cu care m-am întâlnit și am vorbit o oră sau chiar mai puțin.

Am oferit ședințe 1 la 1 doar pentru cei care au trecut prin cursul Tu și banii tăi, pentru că deja porneam de la subiecte deja analizate.

În timp, am tot acceptat câte o ședință pentru persoane care insistau și mi-am dat seama că sunt situații punctuale în care o discuție de o oră de consultanță poate face o mare diferență pentru cel cu care discut, iau uneori nici nu este nevoie de mai mult.

Ce facem?

Discutăm, analizăm și găsim soluții în situații legate de:

 • relația voastră cu banii;
 • blocaje legate de bani;
 • organizarea banilor în familie;
 • stabilirea obiectivelor personale, planificare și pași de urmat;
 • ghidaj în stabilirea bugetului personal;
 • principii de considerat și personalizat înainte de a începe o investiție;
 • risc și diminuarea riscului de a pierde bani;
 • educația financiară a copiilor;
 • afacerea ta;
 • alte situații punctuale pentru care simțiți că un ajutor din partea mea este binevenit.

Despre ce nu discutăm:

 • sfaturi referitoare la investiții punctuale! Pentru zona de investiții vă recomand cu drag alți specialiști.
 • certuri în familie – nu joc rolul de albitru, pentru că știu de la început că fiecare are dreptate,

Cât durează întâlnirea?

O oră și ceva în plus dacă nu am terminat subiectul. Nu stăm cu ochii pe ceas ci pe subiectul dezbătut. Dacă trecem de ora programată nu veți plăti în plus, important este să avem rezultate.

De câte întâlniri ai nevoie?

De cât mai puține, una sau mai multe, asta depinde de tine.

Sunt persoane care simt nevoia să le fiu aproape pas cu pas în implementarea pașilor, dacă relația lor cu banii este dificilă și le este greu să se țină de propriile decizii.

Sunt persoane care o dată ce și-au clarificat situația în urma discuției avute, își implementează singuri deciziile.

Cum ne vedem?

Online, pe zoom.

Nu te vei simți inconfortabil!

”Mi-e așa de rușine de mine” – așa încep multe discuții despre bani.

Știu că banii sunt un subiect în legătură cu care ne este rușine, și frică, și groază, și multe altele … cam toate negative. Ei bine, în cei 20 de ani de bancă am văzut multe și destule, cu greu poți să bați asta, deci nu trebuie să îți fie rușine. În plus, vom vorbi constructiv despre cum să descâlcim o problemă în cel mai bun mod, astfel încât soluțiile să fie bune pentru tine, pas cu pas, în ritmul tău.

Discuțiile despre bani nu trebuie să ajungă într-o zonă neplăcută, trebuie să ajungă într-o zonă de energie bună, de progres, de creștere.

Banii sunt buni, cu ei putem face multe lucruri bune.

Situațiile financiare dificile sunt trecătoare! Doar de tine depinde să îți fie bine, nu zic că e ușor, nu e, relația cu banii este de multe ori muuuult mai puternică (bună, rea, cum o fi) decât alte relații din viața noastă.

PREȚ ȘEDINȚĂ: 400 lei

Ședința se poate plăti în lei sau contravaloarea în euro (curs BNR in ziua plății). Factura se poate emite pe persoana fizică sau companie, după cum aveți nevoie.

Ce îți ofer?

Atenție, grijă, respect și tot ce știu și cred că te poate ajuta.

Pun la bătaie tot ce am învățat din 20 de ani în bancă.

La 18 ani m-am angajat la prima bancă, la 26 de ani eram director de Agenție și la 27 de ani director în centrală de bancă. Am întâlnit oameni și situații, am citit rapoarte și analize, am văzut cât de diferită și personală este relația fiecărui om cu banii. Respect faptul că suntem diferiți, înțeleg că unii au nevoie de ajutor în această relație.

Sunt trainer certificat și țin cursuri legate de bani, risc, dezvoltare personală, de peste 14 ani. Sunt speaker la evenimente din 2018. Am întâlnit sute de oameni, fiecare cu povestea lui legată de bani și mulți îmi scriu cum întâlnirea cu mine i-a ajutat.

Am studiat multe cărți, analize, situații, colaborez cu psihologi, am condus deja sute de oameni prin cursurile mele, cu rezultate de care se bucură ei și mai departe copiii lor.

Contactează-mă la anamaria.financialparenting@gmail.com sau la  office@financialparenting.eu dacă simți că sunt persoana care te poate ajuta.

Leave a Reply