BiziLive, o nouă provocare pentru mine

BiziLive, o nouă provocare pentru mine

5184 3456 AnaMaria

Cum am ajus la BiziLive și ce am de gând să fac

Cum ai ajuns la Bizilive? Este o întrebare pe care, după cum v-ați aștepta, am auzit-o des în ultimul timp.

Cred că atunci când faci treabă bună, se vede de la distanță!

În plus, mai trebuie să te prindă momentul potrivit la locul potrivit.

De ce eu? Nu am stat mult să mă gândesc.

Din tot ce am studiat în ultimii ani, am învățat că atunci când viața îți oferă ceva mai degrabă spui ”de ce nu eu” atunci când parcă ți-ar da târcoale sindromul impostorului. Cred că fondatorii Bizilive au răspunsul clar, ei m-au vrut și eu am zis da, cu emoții și din suflet.

Prima vizită la Bizilive

BiziLive, Financial Parenting

La începutul anului am primit invitația pentru o emisiune. Deja știam de emisiunile Bizilive, le urmăream și îmi plăceau. Am acceptat.

În două săptămâni eram în platou și avem să îi cunosc personal, pentru prima oară, pe Cristina și Constantin, fondatorii Bizilive.

Mi-a plăcut modul lor direct, sincer, cald, prietenos, profesionist, serios și implicat de a fi.

Ne-am văzut, ne-am plăcut, am făcut emisiunea, am mai discutat puțin și am plecat.

Elena deja era obosită și afară începuse acea ploaie din Ianuarie care a acoperit orașul cu un strat de gheață, abia am ajuns la mașină și apoi acasă.

Peste o lună și ceva, m-a sunat Constantin să ne vedem să discutăm eventuale proiecte. Cam așa se desfășoară viața mea de antreprenor deci hai să ne vedem. Eficienți cum suntem, a doua zi ne-am întâlnit. Ei au venit amândoi. Mi-a plăcut mult asta. Și eu sunt cu ai mei cam peste tot, cu orice ocazie. Când ești o echipă, se vede și se simte.

Printre alte discuții, la sfârșit, mi-au propus să fac o emisiune.

Le-am zis că dacă ei au încredere în mine, și eu am. Mă onorează încrederea lor și le mulțumesc că m-au primit în echipa lor de realizatori sau mai bine zis în familia lor, pentru că acesta este sentimentul când ești cu ei.

A doua vizită la Bizilive

Bizilive, realizator, Ciuhuta Anamaria, Financial parenting

A doua vizită în platou a fost cu ocazia primei emisiuni în care aveam deja rolul de realizator.

A fost o experiență deosebită pentru că ei au făcut ca totul să fie simplu.

Eu sunt organizată de felul meu. Și ei la fel.

Am citit procedurile, am avut urechile larg deschise când au avut ei de explicat, în două zile știam și procedurile și să folosesc sistemul informatic. În plus aveam o listă cu potențiali invitați, surse de verificare (am lucrat și în conformitate, nu mă pot abține) și subiecte de abordat.

Cristina a mărturisit după ce a văzut propunerea că așa ceva a fost o mare surpriză pentru ea.

La fel îi surprind pe cei cu care colaborez. Și Ruxandra cu care am filmat de două ori pentru PrimaTv a zis înainte de prima filmare că așa ceva nu a mai întâlnit când i-am trimis un proiect.

Am condus un departament de Organizare într-o bancă, peste 10 ani…. adică, dacă nu eu, atunci cine?

Dar să revenim, m-am lăudat suficient.

Puteți urmări AICI prima emisiune pe care am realizat-o la BiziLive.

Ce am de gând să fac la Bizilive

Cristina și Constantin au încredere în mine și îmi dau mână liberă. Mă bucur! O folosesc într-un mod util, promit!

Dacă am această șansă deosebită oferită de Bizilive, m-am gândit ce aduc util în fața voastră, a celor care mă urmăriți. Ce este util să aflați de la alții, ca să vă schimbați viețile în mai bine.

După cum știți deja, anul trecut am fost liderul pe București în comunitatea Mamprenoare, comunitate care este la nivel național și de curând chiar internațional. Experiența accea mi-a adus multe informații, lecții și conexiuni frumoase.

antreprenor, educatie financiara, parenting

Am văzut persoane care doresc să își schimbe viața dar nu știu de unde să înceapă, când, cum, le este frică, nu au parte de suport și așa mai departe.

Unele persoane sar în gol pentru că vor să își crească copiii alături de ele dar să și dezvolte o sursă de venit sau altele nu au de ales (de exemplu un copil cu probleme de sănătate are nevoie de mama alături).

Unele reușesc să învețe din mers, altele eșuează sau renunță prea devreme. Altele au succes și merită să fie scoase la lumină, să inspire mai departe.

La cursul meu online Tu și banii tăi! văd mulți cursanți care dincolo de educația financiară pe care o acumulează prin acest curs, își doresc mai mult. Își doresc să muncească pentru ei, fie pentru că nu se simt apreciați unde sunt fie că vor mai mult, știu că pot mai mult, vor să facă lucrurile în felul lor. Sau își doresc să mai facă ceva, separat de locul de muncă pe care îl au.

Alții au ajuns la o vârstă la care mersul la muncă pentru un venit stabil nu le mai aduce satifacție, copiii încep să crească și ei se gândesc ce lasă semnificativ în urma lor. Alții, încep să aibă timpul, banii și disponibilitatea de a face ceva ce le place.

În acest sens, aduc în platou invitați care sunt părinți și care și-au schimbat viața. De multe ori copiii au fost catalizatorul pentru această schimbare și vom vedea de ce. În plus, sunt persoane care pot veni cu povestea lor, cu sfaturi, cu idei, cu informații referitoare la zona de antreprenoriat.

Vreau să vedeți că se poate

Vreau să înțelegeți că nu e ușor și să fiți bine pregătiți. ”If you fail to plan, you plan to fail”.

Vreau să simțiți că nu este imposibil.

Putem învăța din lecțiile altora, să ne deschidem mintea, să nu călcăm în aceleași strachini, să ne facem temele bine și să reușim în tot ce ne propunem.

O să îi întreb pe invitații mei, printre diverse întrebări specifice activității lor, lucruri de interes general:

  • Cum au făcut trecerea de la corporație/munca lor la antreprenoriat;
  • Cât și cum au planificat mișcarea; eventual dacă ar repeta-o.
  • Ce le-a fost greu și nu s-au așteptat;
  • Ce a fost ușor și nu s-au așteptat;
  • Cât de mare a fost diferența dintre planurile lor și realitate;
  • Dacă au apelat la ajutor, când și cum;
  • În cât timp vin banii în conturi. Se ajunge la veniturile din vechiul job sau se pot chiar depăși?
  • Au făcut investiții mari?
  • Concluzii personale pe care vor să le împartă cu noi.

Invitații mei vor fi unul și unul.

Stați cu ochii pe emisiuni, dați going ca să primiți avertizare când este emisiunea, lăsați comentarii și întrebări live când transmitem.

Pe termen lung, orice schimbare mică poate produce efecte mari.

Gândiți-vă că dacă un avion sau un vapor își schimbă direcția cu un singur grad, pe distanțe lungi se vede diferența. Așa este și cu informația din viața voastră care vă motivează să schimbați ceva.

Oamenii de succes învață tot timpul, citesc, îi urmăresc pe alții. Când vreți să aflați ceva, folosiți șansa de a avea un specialist la care aveți acces în acel timp de 50 minute cât ține emisiunea.

Toate emisiunile sunt înregistrate și pot fi accesate și ulterior. Totuși, emoțiile din live sunt cele mai frumoase.

Vă aștept online în emisiuni și vă mulțumesc pentru susținere.

O să avem succes, dacă ne pasă!

Anamaria

Leave a Reply