Coaching in relația ta cu banii

Coaching in relația ta cu banii

2560 1707 AnaMaria

Pe Răzvan Stan l-am cunoscut la Money Forum România, anul acesta.

Money Forum este o întâlnire anuală a educatorilor financiari din România. Am participat pentru prima oară și i-am cunoscut personal pe oamenii pe care îi admir pentru știința pe care o dau mai departe, prin contribuția lor la creșterea nivelului de educație financiară.

Răzvan este o persoană cu mult respect, cu vorbă domoală și cuvinte bine alese. Am stat de câteva ori la masă în aceeași zonă și am apucat să ne cunoaștem mai bine.

Răzvan este master coach acreditat, programator într-o firmă de IT, pasionat de psihologie și educație financiară. Face investiții pe bursă la BVB, trading forex și investiții în criptomonede.

Pentru că profilul meu de investitor este diferit de al lui, discuțiile pe care le-am avut au fost deosebit de interesante pentru mine.

Care este relația cu banii tăi?

Răzvan a gândit un program pentru a-ți îmbunătăți relația cu banii tăi.

Formatul mi se pare foarte ușor accesibil pentru cei autodidacți și motivați.

În timpul tău, dedici 60 de zile pentru a săpa după răspunsuri și a descoperi care este relația ta cu banii, ce te ține în urmă, ce te blochează, care sunt credințele tale limitative și cum le poți depăși.

Cum se desfășoară?

La distanță, prin email.

Timp de 60 de zile, vei primi 30 de emailuri de la Răzvan, cu exerciții și întrebări de coaching.

Acestea te poartă înapoi în copilărie ca să aflii ce te ține în urmă dar și cum poți să mergi mai departe, să îți setezi obiective și să te asiguri că te ții de ele.

Investiția ta?

Pentru că timpul este o resursă prețioasă, cursul a fost gândit astfel încât să dedici 15-20 minute la fiecare două zile.

Investiția în bani este aproximativ costul unei cafele pentru fiecare email de coaching. Acum există și o ofertă specială de care puteți profita, cel puțin săptămâna asta.

Vă recomand acest curs și vă las aici și un link către programul lui Răzvan: https://razvanstan.ro/relatia-cu-banii/

În plus, pe tot parcursul cursului, Răzvan este la un click distanță să se asigure că ați înțeles și că scoateți cele mai bine rezultate din acest curs.

O să aveți succes, pentru că vă pasă!

Photo by Van Tay Media on Unsplash

 

 

 

Leave a Reply