Curs despre comunicare cu impact în online

Curs despre comunicare cu impact în online

1280 853 AnaMaria

Dragii mei,

Am scris un curs despre comunicarea în online

De ce?

Pentru că toți ne-am mutat în online sau cel puțin asta trebuie să facem, este ceva de ce nu trebuie să fugim, ba din contră.

Pentru că cei pe care i-am ajutat prietenește mi-au zis că mă pricep la tot ce înseamnă comunicarea eficientă a unui mesaj către alte persoane care te văd și te ascultă, se pare că am talentul de a captiva audiența și de transfera informația către alte persoane, atât în offline cât și în online, așa că a venit momentul să vă spun și vouă ce din ce știu.

În prima fază am scris un curs pentru prietenii mei, părerile lor m-au impresionat așa că am luat feedback-ul lor, am făcut un curs și mai bun, pe care vi-l ofer și vouă, în prima faza online, live.

Ce aud foarte des de la prieteni sau colegele mele din comunități?

 • eu nu pot vorbi așa de una singură;
 • am emoții și mă blochez;
 • nu am probleme să vorbesc cu oameni adevărați, dar în fața ecranului nu reușesc;
 • îmi văd colegii în ședințe că nu au probleme, eu am un ghem în gât, nu sunt în stare să zic nimic normal, mă simt foarte prost în situația asta;
 • țin cursuri live fără probleme, dar cursurile online nu mi le pot imagina;
 • oricât mă strădui mi se pare că nu îmi iese, nu îmi dau seama ce nu îmi place, când mă văd în filmare nici nu mă gândesc să o public undeva;
 • când primesc invitații să vorbesc sunt speriată și refuz, cred că nu mă pot descurca și decât să mă fac de rușine mai bine zic nu, știu că eu pierd;
 • trebuie să ies și eu în online, măcar din când în când, toți din branșa mea fac diverse filme sau intervenții, eu simt că nu sunt în stare;
 • îmi este frică de reacțiile celor de dincolo de ecran, în fața oamenii nu îți zic lucruri urâte, dar în online nu pot controla asta;
 • îmi este teamă de reacțiile celor care mă cunosc;
 • ideea că zeci sau sute de oameni mă pot vedea mă blochează complet;
 • eu nu am talent la așa ceva.

Vi se par cunoscute aceste replici?

Vom vorbi despre emoții și cum să le ținem în frâu, despre cum aduni idei, cum le transformi în mesaj și cum îl livrezi cu impact. Vom vorbi despre lucruri la care nu te aștepți și vei vedea cât de mult impact au, cum lucruri mici pot strica totul în online.

Vorbitul cu impact nu este un talent pe care unii îi au și alții nu, este știință și muncă în spatele unui mesaj bine făcut, în spatele unui curs bine livrat. Unii au de lucrat mai mult, alții mai puțin, este drept, fiecare trebuie să se folosească de punctele forte pe care le are și să fie conștient ce cele slabe. Uneori, din grija de a ascunde un punct slab, reușim să îl scoatem în evidență și să dăm greș.

Sunt informații pe care le puteți strânge în ani de zile sau să le aflați la un curs, să le țineți minte, să le aplicați când aveți nevoie de ele.

Sunt secrete care se învață, sunt aptitudini care se exerseză și care apoi se perfecționează în timp.

Vă spun că oricine poate fi un vorbitor excelent în online.

Vreți să știți în cât timp se scrie un discurs bun livrat ”ca din întâmplare” la modul de ”eu vorbesc întotdeauna liber”? Vă spun la curs.

Vă dau din informația strânsă de mine în 12 ani de când țin training la sală, vreo trei ani de training online, un an de realizare emisiuni live, din informația adunată din diferite cursuri și specializări, din experiența de speaker, invitat la emisiuni radio și TV.

Informații mai multe despre curs aflați AICI

Cursul costă 249 lei. Vă puteți înscrie prin email la office@financialparenting.eu 

Vă aștept pe data de 3 Iunie de la orele 18 la 20.

Pregătiți-vă întrebările și caietele pentru notițe, o să aflați multe lucruri foarte utile.

educație financiara copii

 

Leave a Reply