Testați cu mine un program detox de 7 zile?

Testați cu mine un program detox de 7 zile?

1280 853 AnaMaria

Știți că îmi place să testez lucruri noi, mă rog, noi pentru mine.

Când am anunțat că particip la programul de curățenie energetică multe persoane au testat cu mine, unii în română, alții în engleză, iar feedbackul a fost foarte bun, despre ce este și alte detalii am scris AICI

Pentru că m-au încurajat răspunsurile voastre, vă doriți să faceți lucruri interesante cu oameni deja testati, vreau să vă spun și vouă ce mai testez că poate vă fac poftă.

Prietenele mele pe care le-am cooptat în diferite astfel de testări, la evenimente în sală pe unde le luam cu mine, au fost încântate și apoi una dintre ele mi-a zis: de câte ori faci câte ceva interesant să îmi spui, chiar mi-a plăcut și eu nu m-aș fi înscris singură niciodată la așa ceva, apoi și alta mi-a zis să o mai iau cu mine, așa că m-am gândit, nu mai bine vă spun la toți?

Ce poate fi mai fain decât să participi la evenimente în care sunt mulți prieteni cu care să schimbi păreri și impresii?

Acum când avem acces la cursuri online toți oamenii din comunitate pot participa dacă li se pare interesant.

În general sunt destul de conservatoare pentru un varsător, totuși îmi place să testez diverse lucruri, de exemplu băuturile cu cele mai ciudate gusturi (fără alcool) – când branduri cunoscute scot arome noi sunt prima care le testează, nu contează că nu o să mai cumpăr niciodată dar de testat îmi place să le testez.

Îmi plac mult și programele de dezvoltare personală, și orice îmi poate aduce o experiență interesantă alături de oameni deosebiți sau cu profesori – mentori pe care îi respect.

Una dintre aceste persoane este Florina Badea, o persoană care îmi este tare dragă și pe care o respect foarte mult personal și profesional.

Pe Florina am avut-o invitată și în emisiunea mea de Antreprenoriat și Parenting la BiziLiveTV, puteți vedea interviul filmat AICI.

Florina Badea este Health Coach acreditat internațional la Dr. Sears Wellness Institute, tehnician nutriționist, formator, consilier pentru dezvoltare personală și ambasador Food Revolution Jamie Oliver până în 2018, creator de programe și consilier pe zona de nutriție, ambasador pentru diferite branduri și organizator de evenimente.

Am cunoscut-o pe Florina când m-a contactat să fiu speaker pentru comunitatea ei în cadrul proiectului Mama Time Out.

Ne-am potrivit și plăcut de la prima strângere de mână, avem amândouă rigurozitatea din corporație, suntem organizate, eficiente, discutăm la obiect, ne completăm ideile, vorbim aceeași limbă prin subiecte și specializări diferite, dar cu atât de multe lucruri în comun.

Îmi place modul ei frumos de a transmite informația, faptul că înțelege contextul în care trăim și asta face ca programele dezvoltate de ea să fie cu rezultate uimitoare.

Program online, detox 7 zile cu Florina Badea

Programul în care vreau să întru începe din 29 Mai, este conceput și organizat de Florina care ne dă consultanță pe tot parcursul acestuia.

Corpul nostru știe să elimine toxinele așa că acest program vine cu un ajutor suplimentar în acest sens.

Florina a promis că nu ne dă un program doar cu frunze sau cu sucuri, eu oricum nu aș fi în stare de așa ceva. Ne va propune un program complex pentru echilibrare fizică și nu numai, eu sunt foarte curioasă.

Ce sper să obțin?

  • O piele mai curată (poate mă ajută pentru cuperoza cu care mă lupt, vedem, sunt deschisă la testare);
  • Energie, știți din aia bună în care vreau să mut un munte măcar;
  • Să scap de câteva kilograme (bine, de mai multe dar trebuie să fiu realistă);
  • O stare mai bună emoțional, sunt cam arțăgoasă în ultimul timp;
  • Să aflu secrete de a mânca cât mai sănătos și metode blânde de a introduce mâncarea sănătoasă în meniu;

Programul promite mai multe, aștept să fiu surprinsă.

Ce primim?

Un plan alimentar pe această perioadă.

În plus rețete, recomandări de mișcare și odihnă, recomandări legate de dezvoltarea de sine.

În plus: suport din partea Florinei pe perioada programului și în faza de pregătire.

Atenție!

În program nu se pot înscrie persoanele din următoarele categorii:  femeile însărcinate, copiii sau persoanele de peste 65 de ani, cei care au medicație de orice fel, persoane care deja urmează dietă din diferite motive. Mai multe pentru cazuri specifice trebuie să vorbiți cu specialistul, respectiv cu Florina.

Încercați cu mine?

Mai multe despre program puteți citi AICI

Partea bună este că nu avem întâlniri online la o anumită oră, materialele le parcurgem în timpul nostru liber.

Considerați că ar fi interesant și pentru voi? Vă puteți înscrie în program prin email la adresa contact@florinabadea.ro.

Prețul acestui program este mai mic decât o ieșire la restaurant, adică 150 lei.

Pentru cei care vin alături de mine în program Florina oferă un discount, astfel încât programul este 130 lei dacă în email specificați că faceți parte din comunitatea Financial Parenting. 

Consider că este un preț mai mult decât accesibil și informația pe care o vom primi, de la un specialist, în mod organizat, valorează mult mai mult, fără să menționez suportul pe durata programului din partea Florinei.

Vă țin la curent și cu alte programe pe care le testez.

Viața este interesantă, ne bucurăm de ea, învățăm ceva în fiecare zi, alături de oameni faini.

Dacă ați testat și voi diferite lucruri sau programe pe care le considerați interesante pentru mine, îmi puteți scrie un mesaj la anamaria@financialparenting.eu dar să fie testate, ok? Și super faine!

drum, educație, sens, direcție

Îți recomand să citești și următoarele articole:

Ce este curățenia energetică, cum am experimentat eu asta și părerea consultantului

Suprize la mic dejun în familie

Cina specială pentru cupluri fericite!

Curs înregistrat: Despre bani și fericire, în cuplu!

De ce vrei să fii ca alții?

Fă o prioritate din interesul tău pe termen lung

 

 

Leave a Reply