Curs online cu supervizare TU SI BANII TAI, program flexibil, 6 saptamani

Curs online cu supervizare TU SI BANII TAI, program flexibil, 6 saptamani

Curs online cu supervizare TU SI BANII TAI, program flexibil, 6 saptamani

900 673 AnaMaria

Tu și banii tăi! Să pornim la drum…

Vă propun un curs de educație financiară pentru adulți! Este un curs de educație financiară…. altfel.

Eu sunt alături de voi în aceste 6 săptămâni. Am ales varianta video înregistrată pentru a da flexibilitate cursului. Lecțiile le primiți pe rând și dacă doriți să discutăm, aveți întrebări, vreți să discutăm temele sau subiectele în context personal eu sunt la un telefon distanță.

Din părerile cursanților vă pot spune că acest curs vă va schimba viața, este mai mult decât un simplu curs de educație financiară.

Am avut sute de participanți la cursurile pentru părinți care îmi spuneau că simt și ei nevoia unui curs, un curs pentru adulți.

Sunt sigură că acest curs o să vă facă să aveți o relație mult mai bună cu banii și valorile din viața voastră.

O să aflați multe lucruri despre voi, despre comportamentele voastre, despre ce faceți bine și ce trebuie să îmbunătățiți, despre ce vă este greu să schimbați și de ce, plus multă informație pe care eu am colectat-o în 20 de ani de experiență, zeci de cursuri, discuții cu specialiști, sute de cărți citite, mii de ore investite în studii.

Știu că nu aveți timp dar vă doriți să schimbați ceva astfel încât banii să nu dispară rapid, cum să vă controlați comportamentul și relația cu banii, să știți când și cum să cheltuiți și să investiți, cum să vedeți rezultatul muncii voastre, cum să vă fie bine pe termen lung.

Perioada cursului este de o lună jumătate, 12 lecții sub formă de înregistrare video, fiecare video are aproximativ o oră, primiți câte două pe săptămână, le vedeți sau le ascultați în ritmul vostru.

Materialele le primiți în format electronic, prin transfer, astfel încât să parcurgeți cursul în timpul vostru disponibil și de câte ori aveți nevoie și eu sunt la dispoziția voastră în această perioadă de timp.

Vă recomand să țineți pasul cu lecțiile și să le faceți în ordinea în care le primiți, ritmul cursului este gândit special pentru a avea rezultate.

NOTĂ: urmărește în secțiunea EVENIMENTE data de formare a următoarei grupe.

O grupă nouă se formează cam la 2-3 luni. Dacă vrei să îți asiguri locul și reducerea de preț early bird, înscrie-te pe următoarea lista prin mesaj la office@financialparenting.eu și vei primi email cand data pentru următorul curs este stabilită, astfel ai prioritate la inscriere si reducere 20% la orice pachet alegi.

Poți alege între următoarele pachete:

 

Standard Silver Gold
690 lei 860 lei 1220 lei
Cuprinde cele 12 lecții:

·    Lecții în format video, fiecare video are aproximativ o oră;  

·       Curs format scris (ppt sau pdf);

·       Teme individuale;

·       Recomandări de cărți;

plus

gratuit un curs online special pentru voi.

 

Cuprinde cele 12 lecții:

·    Lecții în format video, fiecare video are aproximativ o oră;  

·       Curs format scris (ppt sau pdf);

·       Teme individuale;

·       Recomandări de cărți;

plus

gratuit un curs online special pentru voi.

plus

o ședință unu la unu, online, 45 min,  în termen de 2 luni după finalizarea cursului.

 

Cuprinde cele 12 lecții:

·    Lecții în format video, fiecare video are aproximativ o oră;  

·       Curs format scris (ppt sau pdf);

·       Teme individuale;

·       Recomandări de cărți;

plus

gratuit un curs online special pentru voi.

plus

două ședințe unu la unu, online, 45 min,  în termen de 4 luni după finalizarea cursului.

plus

un curs la alegere dintre cursurile disponibile, în termen de 12 luni de la finalizare.

 

Avantajele acestui curs:

• Îl faci acasă, în timpul tău, în ritmul tău.
• Îl poți face împreună cu partenerul, fără cost suplimentar;
• Ai parte de lecții care te ghidează în acest proces. Lecțiile le primești de două ori pe săptămână, le urmărești când ai timp fie în format video, fie doar asculți lecțiile în drum spre muncă, faci activitățile când poți – la unele ai nevoie de timp de gândire, la altele să culegi informații, la altele doar să ordonezi răspunsuri.
Nimeni nu te judecă, nimeni nu te analizează. Scopul tău este să îți faci o imagine clară a ta pentru tine. Relația ta cu banii este personală și comparația cu alții nu e relevantă.
• Vei afla la sfârșitul cursului multe lucruri despre relația ta cu banii, mai multe decât te aștepți și ți-o vei schimba în bine. Știi de unde pleci, ce piedici ai tu personal și ce obiective realiste îți poți seta astfel încât să le realizezi, motivele pentru care unele obiective nu au devenit realitate oricât ai încercat;
• Devii conștient/ă de relația cu valorile din viața ta și nu vei mai putea fi influențat/ă așa de ușor de mesajele din jurul tău, începând cu ”ofertele speciale” de la magazine și până la veniturile pe care le încasezi, salariu, onorariu, bonusuri.

La ce te ajută acest program?

• Să faci ordine în situația ta financiară;
• Devii conștient de tipul de personalitate financiară pe care o ai și de comportamentele legate de bani la care ești predispus ;
• Înveți să recunoști în alții comportamente financiare și să te înțelegi mai bine cu ei, inclusiv cu partenerul de viață. O să recunoști motivele din spatele unui anumit comportament și motivația de a face sau a nu face ceva, diferit față de tine;
• Îți descoperi dereglările de natură financiară pe care le ai;
• Înveți care sunt factorii care îți influențează relația cu banii și pe care îi poți sau nu îi poți controla;
• Îți evaluezi starea financiară și poți lua decizii pentru ce urmează;
• O să stabilești obiective realiste;
• O să știi de ce uneori atingerea obiectivelor nu a funcționat;
• O să devii mai ambițioasă în ceea ce privește progresul tău personal și financiar;
• Vei învăța ce fac oamenii bogați altfel;
• Vei știi care îți sunt punctele slabe și cum să le contracarezi astfel încât să nu pierzi bani;

Ce pierzi dacă nu te înscrii?

• Timp util și bani.

Timpul trece, banii zboară și te uiți în urmă cu ce ai rămas după un an de muncă. Și anii ăștia se adună.

Notă importantă:

Acesta nu este un curs de economie, nici de matematică, nici de educație bancară.

O să avem informații din acele zone, dar nu ai nevoie de studii superioare sau de specialitate pentru acest curs.

Este un curs pentru oameni puternici pentru că este nevoie de determinare și putere interioară.

Acesta este un curs cu multe revelații personale referitoare la relația cu banii, cu informație utilă de educație financiară și activități de ieșire din zona de confort, menite să vă conducă spre ce vă doriți.

Succesul în viață nu este întâmplător!

Rezervă-ți acum locul la urmatorul curs prin email la office@financialparenting.eu

Părerile cursanților din prima grupă, după lecția introductivă și primele două lecții din program:

Sunt convisă că am făcut o investiție foarte bună în acest curs. După lecția introductivă am văzut că sunt mai multe subiecte decât mă așteptam. Abia aștept să parcurg lecțiile cu relația emoțională cu banii, nu m-am gândit că are atâta importanță. Pornesc la drum cu mult entuziasm și dorință de schimbare! Am nevoie să îmi pun ordine în subiectul bani. Multumesc.” – Anna C

”Ești super wow! Îmi place energia ta și puterea de a mă motiva. Nu cred că mai sunt subiecte pe care le-aș putea adăuga în acest curs. Aștept cu mare interes lecțiile și promit să îmi fac toate temele!” -Anca D

”Mă bucur că ai scos acest curs! Eu îl așteptam de mult, de când am fost la Copiii și banii și am descoperit cum multe dintre reacțiile mele legate de bani provin din ce am învățat acasă. Îmi place cum l-ai structurat și faptul că îmbini relația emoțională cu partea de calcul și administrare a banilor. Despre relația emoțională, blocaje, credințe am vrut să aflu mai multe de când am participat la cursul tău de anul trecut, simt că este o zonă pe care eu doresc să o studiez mai mult. Știu că o să fiu altfel după acest curs, așa cum sunt după fiecare curs de-au tău. Mulțumesc mult!” Mihaela P

”Sunt entuziasmată! Nici nu știu cum trece timpul. Te ascult cu gura căscată și văd filmele de două ori (cel puțin) ca să îmi mai notez câte ceva. Îmi dai energie ca să am ambiția necesară să țin ritmul programului.”- AnaMaria C

”Tema legată de influența din jur mi-a deschis ochii față de multe lucruri pe care le făceam pe pilot automat, așa îmi erau cumva programate și nu le analizam. Încep să văd legături, blocaje pe care le am și nu le conștientiam, influențe din copilărie. Am realizat ce tipar financiar am eu dar și soțul meu, am înțeles de unde vin neînțelegerile dintr noi și lucrăm la acest aspect. Sunt atât de încântată de acest program!”- Ioana B

Cursul acesta e o surpriza din ce in ce mai placuta. Nu ma asteptam sa am atatea AHA-uri din zona personala/emotionala, nici sa fiu inspirata sa imi gasesc si sa imi urmaresc potentialul. Stiu ca feedback-ul se da la final, dar tin sa iti spun acum (nota la Lectia 7 din program) – multumesc Ami, esti minunata!”- Crina O

Părerile cursanților la finalul cursului

”Am urmat cursul Tu si banii tai al Financial Parenting.

Numaram zilele pana cand va incepe cursul, aveam mare nevoie de el, si asteptarea a meritat!

Recomand sa urmati acest curs daca simtiti cum se scurg banii luna de luna printre degete, desi teoretic veniturile ar fi suficiente.

Am invatat ca toate au un leac, si daca ceva nu functioneaza, trebuie adoptata alta strategie. La modul, cheltuitul impulsiv se poate trata :))
“Sanatatea” financiara nu vine de la sine ci trebuie cultivata, mentinuta.

Ami a creat acest curs astfel incat prin exemple practice si prin teme bine alese, oricine poate sa isi evalueze situatia financiara si comportamentul de consum astfel incat sa ia decizii asumate privind viitorul financiar personal si al familiei.

Ah, si v-am spus ca in plus, Ami este foarte haioasa si prietenoasa? 😊🤗 Bonus Points! Am urmat acest curs cu mare interes si placere! Recomand cu drag!” – Denisa A

 

”Ati zice, exact cum am crezut si eu, ca gestiunea banilor implica matematica si atat. Nimic mai gresit, suntem fiinte ghidate emotional in absolut orice intreprindem, iar relatia cu banii nu face exceptie.

Ami este un speaker grozav si a structurat cursul atat de frumos si de logic, incat nu ai cum sa nu astepti cu nerabdare urmatoarea lectie!

E un curs ce m-a provoacat la introspectie inca de la prima tema, lucrurile sunt inlantuite cum nici nu imi imaginam si am inteles foarte multe aspecte din relatia mea cu banii. Pe unele le-am corectat, cu altele va trebui sa lucrez pe termen lung!

Nu in ultimul rand, cursul iti da un boost de incredere in tine si inlatura niste bariere psihologice de care poate nu erai constient!

Multumim, Ami, pentru tot! Eu am sa te recomand pretutindeni!
Investiti in voi!” – Ioana N

 

”Mi s-a spus de multe ori că am un stil haotic de a-mi cheltui banii și reușeam cu greu să fac economii.

Am vrut să urmez acest curs din dorința de a realiza ce se întâmplă cu banii și unde greșesc.

Îmi era greu să-mi dau seama pe ce mergeau banii.

Consider că aveam câștiguri la un nivel mediu si am realizat că fără organizare(conștientizare) bună nu voi putea să-mi schimb comportamentul. Întotdeauna m-au speriat calculele.

După ceam urmat cursul acesta am descoperit lucruri noi chiar și despre mine. 🤔😘. Am învățat că trebuie să-mi stabilesc obiective clare pentru care să economisesc din timp, iar din suma rămasă să-mi organizez viața de zi cu zi.

Îți mulțumesc pentru tot cea ce m-ai învățat în acest curs Ani. Îți doresc succes din toată inima……. Tot Anni” Anna Vigh C

””Cursul “Tu si banii” a fost pentru mine o calatorie in care, pe langa partea financiara, am inteles si descoperit emotii, comportamente, obiceiuri, valori, credinte; practic m-am redescoperit pe mine. Deja sunt schimbari in ceea ce priveste partea financiara din viata mea: am inceput sa economisesc cu scop, sa nu ma mai “agat” de tot felul de produse cand fac cumparaturi, sa-mi fac bugete si sa ma tin de ele si sa-mi invat si copiii sa urmeze practici financiare sanatoase. Anamaria transmite mesajul intr-un mod atat de clar incat e imposibil ca la final sa nu pui in practica cunostintele dobandite.” – Ramona Pirtea

”Tu si banii tai! a fost unul dintre cele mai interesante si captivante cursuri. Anamaria ne-a oferit o experienta prin care ne-am intors in copilarie la primul nostru contact cu banii, ne-am cunoscut puntele slabe si cele forte, am invatat cum putem sa economisim, sa investim si cel mai important lucru: Unde se duc banii, cand se duc! Mersi! 

Cursurile gândite și livrate de Anamaria Ciuhuta au fost o mare surpriză plăcută, fiind pline de informații utile, dar și de teme care te pun serios pe gânduri.

Tu și banii tăi nu este doar un curs de educație financiară, fiindcă merge dincolo de matematica banilor, în zone care te ajută să înțelegi originea relației cu banii, dar și ce să faci să trăiești o viață plină de bunăstare.

Recomand cu drag acest program, precum și cursul De ce cheltuim banii aiurea? și cel ce are ca temă relația de cuplu și banii. Cu siguranță voi participa cu interes și drag și la alte cursuri de-ale ei. Vorba aceea: face toți banii (și chiar mai mult) 👌” -Ileana Olteanu

Cursul Tu si banii tai este mult mai complex si documentat decat ai crede la prima vedere. Pe langa matematica la care ne gandim cu totii, adica bugete de venituri/ cheltuieli si tipuri de investitii, vorbeste despre emotii, blocaje, comportamente, convingeri, valori preluate de la stramosi. Nu poti sa zici decat wow!! cand iti da exemple din psihogenealogie si cand realizezi de ce se repeta istoria inaintasilor nostri.
Am avut teme care m-au ajutat sa imi reevaluez obiectivele in functie de punctele mele forte si sa am mai mult curaj in a-mi urma potentialul. Am constientizat de ce apar neintelegeri sau chiar incompatibilitatea in cuplu.
Pentru mine a fost clar un curs plin de revelatii. Simt ca sunt mai organizata si mai greu de picat in plasa cheltuitului compulsiv si fara rost.
Recomand cu drag acest curs tuturor!” – Ana Palcu

”Cursul pentru mine a insemnat foarte mult. Chiar daca l-am parcurs cu o mica intarziere ca timp, m-a ajutat enorm de mult sa invat sa constientizez, sa accept si sa modific comportamente financiare mostenite si dezvoltate din copilarie. Acest curs a fost o investitie foarte buna si faina pentru mine, pentru sufletul si mintea mea.

Ana Maria, mereu cand te ascultam, ma umpleam de pozitivism, de incredere in mine si de motivatie sa caut si sa gasesc solutii potrivite pentru mine; sa rezolv blocajele, sa imi pun obiective, sa imi doresc mai mult de la viata.

Am descoperit prin acest curs, ca esti un om minunat si aceasta planeta are nevoie de astfel de oameni mai mult ca oricand!

Recomand acest curs fiecarei persoane care vrea sa isi schimbe modul de a se raporta la bani si e deschis sa lucreze in aceasta directie.”

O sa ascult reascult acest curs ori de cate ori o sa imi pierd increderea in sine si in relatia cu banii mei! Pentru mine este ca un medicament pentru suflet si minte.” Madalina S

”Am inceput acest curs cu multe semne de intrebare, ma voi descurca?, voi intelege?,  imi imaginam ca va fi mult mai specific, mai ca economia pe care o faceam in liceu si care nu m-a prins. M-am relaxat dupa prima lectie(desi ea te trece printr-o multime de sentimente)si am incercat sa raman asa pana la final. Am fost placut surprinsa de structura lui si de informatiile clare pe care le-am primit.  Ajuta mult faptul ca este un curs inregistrat si nu online, m-am putut intoarce la fiecare lectie de cateva ori, sau am ascultat-o in timp ce plimbam sau ingrijeam bebelusul.” Veronica

În secțiunea de poze și review, găsiți și părerile altor cursanți. Eu le-as trece pe toate aici, pentru ca fiecare dintre ele mă bucură. 

Cu prețul unei ieșiri în weekend, și prin renuntarea la două filme pe saptamana, vă puteți schimba viața, pentru că banii contează!

Investiți în voi! Sunteți cel mai valoros lucru pe care îl dețineți. Eu sunt aici pentru voi.

curs online comunicare

2 comments
  • Sunt la 3 luni după ce am început cursul. Am ordine în gânduri, în fapte și în visele ce țin de bani. Am obiective pe termen lung și scurt. Am înțeles atât :”de ce”-ul meu din spatele cheltuielilor cât și cel din spatele economiilor. Am avut AHA-uri nenumărate pe parcursul cursului. Anamaria mă inspiră! Eu cred că ea are puteri supranaturale de a împărtășii educația financiară de care noi toți avem nevoie, într-un mod interactiv și captivant.
    Voi relua cursurile și la sfârșitul anului – și măcar o dată în fiecare an 🙂 – Repetiția este mama învățării 🙂
    Acest curs a fost una dintre cele mai bune investiții din viața mea! Mulțumesc Anamaria

Leave a Reply