Cursurile online, soluția ideală. Articolul din revista Mamprenoare

Cursurile online, soluția ideală. Articolul din revista Mamprenoare

Cursurile online, soluția ideală. Articolul din revista Mamprenoare

4730 2660 AnaMaria

Comunitatea Mamprenoare este o comunitate de mămici antreprenor, mămici care dezvoltă afaceri și care găsesc în această comunitate informație, mentorat, suport, colaborare, parteneri, sprijin și orice altceva are nevoie un antreprenor la început de drum.

Despre revista Mamprenoare cred că știți deja, și dacă nu știți vă invit cu mare drag să o citiți.

Articolele sunt scrise de fiecare mamă în parte, fiecare mamă care vorbește despre afacerea ei sau despre un subiect din activitatea ei.

Eu admir aceste femei care cresc copii și învață cum să crească o afacere în același timp. În plus, fără să fie blogger sau scriitoare, reușesc să transmită mesaje atât de frumoase.

Dacă vreți să vă convingeți sau să găsiși inspirație, citiți revistele aici: https://mamprenoare.eu/revista-mamprenoare/

Vă las aici articolul din numărul 5 al revistei, în varianta lui completă.

Sunt Anamaria Ciuhuță și am înființat www.financialparenting.eu în 2017. Am lăsat deoparte 20 de ani de experiență în bancă și siguranța unui post sigur pentru aventura numită antreprenoriat.

Să fac mai multe lucruri în același timp era oricum ceva natural pentru mine, provocarea a fost să învăț atâtea lucruri noi.

Pe lângă locul de muncă de bază, din bancă, aproape întotdeauna am avut și un al doilea, câteodată și al treilea loc de muncă. La început din nevoile, ca să îmi acopăr studiile și necesarul vieții, apoi din dorință. Prin urmare, să învăț repede și să mă adaptez nevoilor, a fost un stres ușor de administrat.

Financial Parenting a luat naștere cu ajutorul Alinei Bota, fondatoarea Comunității Mamprenoare.

La un an de la înființare am simțit că era un proiect care trebuia să prindă viață, sub o formă sau alta. Deja aveam peste 8 ani de training la acel moment și era activitatea care îmi făcea mare plăcere.

Să dai din știința ta mi se pare un lucru senzațional. Să influențezi viețile altora în bine, mi se pare divin.

Atenția mea s-a dus inițial către părinți.

Primul curs, Copiii și banii, a fost un real succes. L-am ținut inițial în București și apoi prin țară.

Părinții sunt foarte interesați de educația financiară a copiilor.

După ce au participat la curs, când au înțeles că primul factor în educația financiară este exemplul pe care ei îl oferă, au început să curgă cererile pentru cursuri destinate adulților.

Pentru că ritmul din viața de zi cu zi este amețitor, jonglăm cu drumurile de acasă la grădiniță sau școală, la birou, apoi luăm copilul, mergem în parc sau la opționale, la cumpărături și ajungem acasă sfârșiți de-a dreptul. Iar în week-end, nu ne vine să scoatem un deget din casă decât dacă asta înseamnă relaxare.

Sunt mulți adulți, părinți sau nu, care fac un mare efort ca să ajungă la cursurile mele la sală.

Energia din sală în timpul cursului este molipsitoare și știu că pleacă încărcați cu informație de calitate, energie pozitivă pentru câteva zile, planuri pentru câțiva ani.

Totuși, ca să pot ajunge ușor și la cititorii mei din țară, am început să lansez cursuri online.

Cel mai complex este cursul de 6 săptămâni, TU ȘI BANII TĂI! Să pornim la drum…  conceput într-un ritm special pentru a acumula informații și a dezvolta competențe în legătură cu banii.

Este un curs cu multe revelații legate de sursele noastre de informații, modelele adoptate în viață, blocajele și credințele limitative pe care le avem în legătură cu banii și valorile noastre. Pentru acest curs, participanții au nevoie de 3 sau 4 ore disponibile săptămânal, este un curs intensiv și este doar pentru cei motivați să își facă un inventar financiar și personal, pentru a ajunge mai apoi la stabilirea de noi obiective mai ambițioase.

Un alt set de cursuri se referă la cursurile înregistrate de 1-3 ore, pe anumite subiecte legate de bani, motivație, succes, bunăstare, educația financiară a copiilor.

Descrierea cursurilor, prețul, durata și alte detalii se găsesc în site la categoria CUMPĂRĂ.

Cursul se comandă, se plătește și se primește ulterior în format electronic, sub formă de înregistrare video și/sau audio plus material de curs unde este cazul, depinde de subiectul abordat și de formatul cursului.

La această categorie găsiți deocamdată cursurile:

Despre bani și fericire, în cuplu;

De ce cheltuim haotic;

Și urmează cursurile legate de dezvoltarea copilului pe grupe de vârstă 0-3 ani și 3-7 ani, plus module de educație financiară a copiilor.

Pentru copii, am scos pe piață anul trecut un curs opțional de 40 de lecții, pentru copii de grădiniță începând cu vârsta de 3 ani. Cursul My money lab este deja implementat în grădinițe din București și din țară.

Cursurile online sunt ținute rar în direct,live.  Chiar și din confortul personal, celor mai mulți le este greu să fie online la o anumită oră fixă. Pentru ei, am conceput toate aceste programe pe care le pot urmări în timpul lor disponibil.

Admir oamenii care își dedică timp dezvoltării lor personale și dau astfel un exemplu și copiilor lor.

De aceea, eu îmi închei majoritatea articolelor cu:

Vom avea copii de succes, pentru că ne pasă! Vom avea succes, dacă ne pasă!

Cu drag, Anamaria CIUHUȚĂ

Leave a Reply