Interviu pentru Femeia Independentă

Interviu pentru Femeia Independentă

900 673 AnaMaria

Am dat un interviu pentru Femeia Independentă by Daniela Irimia.

Am cunoscut-o pe Daniela la o întâlnire în cadrul unei comunități anul trecut. M-a atras prin atitudinea ei pozitivă și prin proiectul ei frumos de a ajuta 1 milion de femei să trăiască conform propriilor valori. Daniela vrea să le ajute pe femei să se descopere pe ele, sa învețe cum să devină cea mai buna versiune a lor, cum să fie independente din toate punctele de vedere.

Daniela Irimia este trainer de dezvoltare personală , NLP Practitioner, antreprenor și scriitor, mamă și soție.  

Daniela a început o serie de interviuri cu persoane care inspiră alte femei și care susțin dezvoltarea personală. Vă recomand să urmăriți și restul interviurilor. Mă simt onorată să încep eu această serie de INTERVIURI CU SENS.

Vă las aici o răspunsul la o întrebare și la sfârșit găsiți link-ul pentru a citi tot interviul.

Ce iti place cel mai mult la tine si la meseria ta?

La mine îmi place că mă dezvolt în direcția pe care mi-o doresc, că mi-am construit o relație și o familie așa cum am visat-o, că sunt în stare să identific și să mă eliberez de credințe limitative care mi-ar sta în cale, că sunt pozitivă, că am ambiție și pasiune, că învâț câte ceva în fiecare zi și nu mi-e frică de nou și de schimbare, că fac o diferență în viața oamenilor pe care îi întâlnesc.

La meseria mea îmi place totul. Mi-a plăcut mult să lucrez într-o centrală de bancă și prin munca mea să fac o diferență notabilă pentru colegi dar și pentru clienții băncii.

Întotdeauna am muncit cu plăcere și am pus pasiune în ce am făcut. Îmi place contactul cu oamenii dar la fel de mult îmi plac momentele în care sunt doar eu cu mine și studiez sau creez, scriu articole, cursuri, cărți, proceduri sau pur și simplu stau ore în șir și citesc – așa îmi vine inspirația cel mai ușor.

Acum îmi plac oamenii minunați pe care îi cunosc. Sunt mulți oameni care fac lucrurile altfel și simt că ei sunt cei care fac o lume mai bună cu fiecare zi care trece.

…..

Citiți întreg interviul aici:  

Multumesc Daniela Irimia.

Leave a Reply