Ultimele cursuri noi, online, pentru voi!

Ultimele cursuri noi, online, pentru voi!

900 673 AnaMaria

Din ce în ce mai multe persoane îmi spun că își doresc anumite cursuri. Dar, dacă se poate, acestea să fie online.

Este drept, cursul online nu se compară cu energia dintr-o sală dar este mai mult mai mult decât nimic, pentru cei care doresc să facă astfel de cursuri și nu pot lipsi de acasă sau nu sunt din București.

Dacă exclud cheltuielile cu organizarea unui astfel de eveniment, pot ține și eu prețurile mai jos iar cursanții nu mai cheltuie nici ei timp și bani pe transport. Deci cursurile online împacă pe toată lumea.

Am observat că ora fixă nu este o opțiune convenabilă pentru multe persoane.

În timpul săptămânii, cu toții ajungem acasă și târziu și rupți de oboseală. Nu mai avem cheful și concentrarea necesară să facem cursuri.

Într-un curs de o oră sau două obții informații dar apoi trebuie să îți faci tu planul tău, despre cum să aplici aceste informații, altfel, a fost doar divertisment.

În week-end ne dorim să dormim mai mult sau rezolvăm probleme amânate din timpul săptămânii. Ne petrecem dimineața în familie, ne bem cafeaua cu partenerul/partenera de viață, luăm micul dejun în familie, lenevim, citim, facem planuri.

Așa că varianta convenabilă a fost de a înregistra cursurile, altfel încât fiecare să le acceseze în timpul disponibil și chiar să le revadă când dorește.

Cursurile online live sunt disponibile în categoria EVENIMENTE iar cele gata de cumpărat în categoria CUMPĂRĂ.

Comenzile se trimit la office@financialparenting.eu și după plata facturii proforme se primește cursul.

Primul curs se numește Tu și banii tăi! Să pornim la drum ….

Cursul este destinat persoanelor motivate și ambițioase, care doresc să aibă o relație mai bună cu banii.

Este un curs intensiv, care se desfășoară timp de 6 săptămâni.

Citește și articolele

Cum se desfășoară cursul online de educație financiară Tu și banii tăi, să pornim la drum!

De ce să vă înscrieți la cursul meu de educație financiară pentru adulți?

În zile stabilite se primesc prin transfer lecția în format video, suportul de curs și tema individuală.

Sunt necesare două ore pentru parcurgerea lecțiilor și încă una sau două ore săptămânal pentru exercițiile din teme.

Primele patru lecții se concentrează pe istoria personală legată de bani, pe blocaje, valori, credințe limitative, modele familiale, influențe și valoare personală. Este zona cu multe conștientizări iar acest proces duce la eliminarea acestor piedici din drumul nostru.

Din a cincea lecție se ajunge la zona de matematică a  banilor unde apar lecțiile legate de cheltuieli, venituri, cum se face un buget și ce cuprinde, cum îl adaptăm la situația noastră, de ce să facem economii, cum să gestionăm banii dacă avem datorii, ce este un fond de urgență și la ce folosește, discutăm despre risc și investiții, ce constituie un magnet pentru bani și alte subiecte interesante.

Al doilea curs se numește DESPRE BANI ȘI FERICIRE, ÎN CUPLU.

Cursul lămurește posibile cauze de la care pornesc certuri între parteneri, cum să înțelegem comportamentul nostru și al celor in jur, cum să comunicăm eficient.

De ce avem păreri diferite despre bani? De ce îi cheltuim în mod diferit? De ce ajungem la ceartă și câteodată nu o mai scoatem la capăt?

Vă explic elemente legate de personalitățile financiare, de ce sunt diferite, care sunt emoțiile care ghidează comportamentul financiar în viața de zi cu zi, unde apar ideile diferite, percepțiile diferite și apoi neînțelegerile și cearta.

Un alt aspect important este modul în care banii trebuie să fie gestionați, atât individual cât și în cuplu.

Uneori, gestionarea banilor în cuplu este dificilă.

Cursul aduce și o explicație referitoare la cum să abordăm un partener care nu dorește să discute despre bani, nu se implică în deciziile financiare, lăsând această sarcină în brațele și responsabilitatea partenerului sau partenerei.

Cursul îl găsești aici: DESPRE BANI ȘI FERICIRE, ÎN CUPLU!

Al treilea curs se numește BINE CU MINE ÎN DRUM SPRE SUCCES.

Este un curs la sală în care se lucrează în timpul evenimentului, fiecare cu el/ea, pentru a descoperi cât mai multe AHA-uri. Timpul era întotdeauna prea scurt pentru a lucra individual, dar pentru acest curs am găsit o formulă care va funcționa de minune.

O să fie un curs plin de revelații!

Participanții vor conștientiza lucruri care îi țineau pe loc în anumite domenii, îi încetineau în altele sau îi împingeau în anumite situații dorite sau nedorite.

Cum ar fi să aveți succes în tot ce vă propuneți? De la a face o omletă până la locul de muncă sau relația cu oamenii dragi din viața voastră?

Despre aceste lucruri dar și despre cum găsim echilibrul, vom vorbi în cursul Bine cu mine în drum spre succes.

În curând, și alte cursuri, pentru voi!

Leave a Reply