Cum se desfășoară cursul online de educație financiară Tu și banii tăi, să pornim la drum!

Cum se desfășoară cursul online de educație financiară Tu și banii tăi, să pornim la drum!

Cum se desfășoară cursul online de educație financiară Tu și banii tăi, să pornim la drum!

1280 853 AnaMaria

”Și eu aș vrea să particip dar nu știu daca pot fi online, la ce oră se desfășoară? ”

Zilele acestea am primit multe mesaje de acest gen.

Să vă lămuresc.

Prima întâlnire pentru prezentarea programului

curs educație Ciuhuță Anamaria

Sâmbătă, înainte de prima zi de curs care este în zi de luni, se primește un video cu prezentarea întregului program.

La primele ediții am făcut live dar participarea a fost redusă, indiferent de intervalul orar ales. Cei mai mulți cursanți sunt părinți sau persoane care țin mult la confidențialitatea asigurată de acest program.

Este un video în care eu descriu tot programul, logica lui, desfășurarea și alte detalii, iar participanții primesc primele indicații și prima temă.

Data de începere a cursului este specificată în secțiune EVENIMENTE : Tu și banii tăi! Să pornim la drum

Confidențialitatea participanților

Multe persoane doresc și apreciază faptul că le respect dreptul la confiențialitate.

Am în program mulți oameni de succes, s-au realizat profesional, au mulți bani dar care la sfârșitul lunii rămân fără ei.

Aceste cazuri nu sunt excepții și acest program nu se bazează pe analiza greșelilor sau pe vină. E ușor să vedem unde greșim, mai greu este să ne schimbăm obiceiurile, credințele, atitudinile, valorile, să eliminăm blocajele.

Mulți au conștientizat că educația financiară este o nevoie, succesul nu garantează veniturile pe termen lung, își doresc participarea dar nu doresc să se știe că fac acest curs. De la ei primesc cele mai impresionante mesaje dar pe care le pot publica doar parțial și sub alt nume.

Doresc păstrarea confidențialității participanților fapt pentru care, în locul întâlnirilor live se primește o înregistrare.  Fiecare cursant are acces la mine pe toată durata programului, prin mesaje sau sedințe online individuale, sau prin intermediul grupului secret din care fiecare poate alege dacă să facă parte sau nu.

De ce confidențialitate?

Fiecare dintre noi are problemele lui/ei cu banii.

Acestea diferă. Ce nouă ni se pare normal (ex să facem economii înainte de orice) altora nu li se pare la fel (am o viață de trăit, am alte priorități etc).

Fiecare are dreptul la opiniile personale și nu le afișăm pentru ca alții să le discute, să le analizeze, să le critice și astfel să ne activeze anumite bariere care ne pot opri progresul în acest program.

În plus, din copilărie, fiecare am pornit cu diferite credințe și obiceiuri legate de bani, preluate din familie sau din mediul din care am trăit.

Citește și articolele:

Câteva concepte de bază în educația financiară

Ce era util să înveți la școală despre bani

În legătură cu banii, nu te face că plouă!

Anul trecut am ținut mai multe cursuri la mai multe firme și am văzut anumite modele de blocaje care se repetă pe diverse categorii de persoane, cei cu mulți bani au anumite blocaje, cei cu puțini bani au alt fel de blocaje.

Cei cu puțini bani au impresia că mai mulți bani sunt rezolvarea problemelor lor. Cei care au mulți bani știu că nu e așa, banii rezolvă probleme legate de bani.

Citește și :

Banii nu rezolvă problemele de cuplu

Curs înregistrat: Despre bani și fericire, în cuplu!

Fapt pentru care, în cadrul cursurilor mele, nu ne analizăm (decât constructiv), nu blamăm, nu criticăm, suntem orientați pe dezvoltarea unei relații bune și conștiente cu banii și valorile din viața noastră.

Relația cu banii este dintre cele mai longevive, trebuie să fie bună!

Totuși, informațiile trebuie să fie aplicate de către fiecare în contextul personal, altfel nu se obțin rezultate.

Informațiile luate ca ”rețete universale” vor fi la fel de eficiente ca abonamentul la sala de sport, făcut în fiecare an în Ianuarie și folosit de câteva ori maxim. Nu vrem asta, vrem rezultate vizibile în urma oricărui program în care investim timp și bani.

Totuși, vorbim de schimbarea unui comportament și a unor obiceiuri instalate în ani de zile.

Trebuie să luăm în considerare care sunt acestea, ce valori, ce dorințe, ce nevoi avem și așa mai departe pentru a schimba ceva și a avea o relație bună cu banii, pentru a dezvolta noi obiceiuri legate de bani.

 

12 lecții video înregistrare, primite pe email

curs educatie financiara

Începând cu săptămâna următoare, în zilele de luni și joi, cursanții primesc pe email lecțiile în format video, un material scris și tema.

Temele sunt individuale și vă recomand să le faceți. Vă ajută să aplicați în contextul personal informațiile primite. Sunt ale voastre, pentru voi! Nu este nevoie să mi le trimiteți. Dacă aveți nevoie să discutăm despre ele, sunt la dispoziția voastră.

Am stabilit zilele de luni și joi pentru ca în week-end să recuperați în cazul în care nu ați apucat în timpul săptămânii să faceți lecțiile.

Astfel, în timpul vostru disponibil, puteți urmări acest program.

Cursul vă rămâne și puteți reveni la el, ori de câte ori simțiți nevoia.

cadou, parenting

Bonusuri

Cursanții au parte de bonusuri conform pachetelor achiziționate.

Despre pachetele disponibile și prețurile acestora, găsiți informații aici.

Cursanții care au cel puțin pachetul basic, vor participa la un curs referitor la Cumpărături conștiente, modul în care putem fi ”păcăliți” la cumpărături, felul în care creierul reacționează, modul în care sunt făcute prețurile și ofertele speciale, etc.

Fiecare lecție va avea propuneri de cărți și alte materiale legate de subiectul lecției, astfel încât să se poată continua studiul pe zona dorită.

Cursanții Financial Parenting au parte de discount la participări în alte cursuri (acestea depind de curs, modul de organizare, costurile implicate).

Un curs doar pentru cei care sunt pregătiți

Programul este destul de intensiv, cu multă informație și două teme săptămânale.

Vă propun să vă înscrieți doar dacă aveți disponibilitatea necesară.

Aveți nevoie de voință și timp pentru:

  • a parcurge materialul, estimez o oră pe lecție.
  • a face exercițiile propuse în teme, unele iau 30 minute altele și câteva zile pentru că trebuie să vă gândiți la diverse situații de viață prin care ați trecut, să ajungeți la conștientizări.
  • a construi noi obiceiuri care să funcționeze peste blocajele și credințele limitative identificate, peste obiceiurile deja instalate.

Dacă sunteți pregătiți și vă doriți participarea în acest curs, vă puteți înregistra pănă vineri, înaintea începerii cursului AICI.

Veți avea succes, dacă vă pasă!

Vă aștept cu drag în acest program. 

De ce să vă înscrieți la cursul meu de educație financiară pentru adulți?