AI VOTAT? AI PARTE DE OFERTĂ SPECIALĂ CU 50% REDUCERE

AI VOTAT? AI PARTE DE OFERTĂ SPECIALĂ CU 50% REDUCERE

1280 853 AnaMaria

Ai ieșit la vot?

Nu contează cu cine votezi, dacă ai ieșit la vot poți comanda la office@financialparenting.eu cursurile din oferta de mai jos.

Știu că suntem dezamăgiți, că în fiecare campanie electorală ni se promite sarea cu marea, că de fiecare dată suntem în poziția în care trebuie să alegem răul mai mic, ȘTIU. Probabil că vom mai trăi asta, important este să fim uniți, să fim împreună, să ieșim la vot, să înțelegem că fiecare vot contează.

Am întrebat pe pagină ce cursuri vă doriți să lansez la oferta de vot și le-am combinat, apoi am aplicat o reducere de 50%.

 

Oferta speciala curs online

Detalii despre cursurile prinse în OFERTA SPECIALĂ 1 puteți găsi AICI și AICI

De ce banii vin greu? Sau de ce banii care vin ușor nu stau la noi? Un curs care vă vorbește despre blocaje legate de bani. Nu este un subiect pe care să îl găsiți abordat de multe persoane, am avut curaj să fiu speaker la un eveniment și să abordez subiectul legat de blocaje, apoi timp de un an am ținut acest curs în companii în acre erau oameni cu venituri mari spre foarte mari, dar și în companii în care veniturile angajaților erau mici. Pentre tot am găsit blocaje însă diferite, determinate de o serie de factori. Un curs pe care îl veți găsi cel puțin interesant și bine completat de cursul referitor la Gestionare banilor în criză.

oferta speciala curs online

Detalii despre cursurile din OFERTA SPECIALĂ 2 aflați AICI și AICI

În cuplu, mai ales după ce vine un copil, încep să se vadă diferențele în legătură cu banii. Unii sunt strânși la pungă, alții sunt mână largă. Unii vor să își asigure viața, școala copilului, bătrânețea, alții vor să trăiască clipa și să se distreze. Banii, fie că sunt puțini sau mulți, aduc certuri. De ce suntem diferiți? Cum să facem pace? Cum să ne înțelegem unii pe alții? Asta aflați din cursul referitor la bani în cuplu.

Crizele vin și pleacă, nu va fi tot timpul criză și cel mai probabil nu va fi tot timpul lapte și miere la discreție, modul în care trecem prin crizele din viața noastră poate influența bunăstarea pe ani de zile.

O combinație de cursuri folositoare în orice familie!

curs copii online 3 7 ani

Detalii despre cele două cursuri găsiți AICI și AICI.

Cu toții avem toate formele de inteligență doar că nativ ne naștem cu unele mai dezvoltate. Un copil încurajat în zona lui nativă de inteligență poate atinge genialitatea, în schimb, dacă ne încăpățânăm să dezvoltăm copilul pe alte tipuri de inteligență va atinge mediocritatea. Copiii cu anumite tipuri de inteligență vor performa la școală, în timp ce ceilalți nu. De ce să nu te îngrijorezi și cum să identifici tipurile de inteligență ale copilului tău, precum și combinații dintre acestea, vei vedea în cursul referitor la Inteligența copilului.

Creierul are diferite faze de dezvoltare. Modul în care creierul se dezvoltă în perioada 3-7 ani și ce poți face pentru a ajuta copilul să se dezvolte cât mai bine, afli din cursul referitor la această vârstă. Informații din zeci de cursuri și studii sunt combinate ca să fie ușor de înțeles și parcurs, cu idei gata de aplicat.

curs online video inregistrat copii

Detalii despre cursurile din OFERTA SPECIALĂ 4 poți afla AICI și AICI.

În perioada 0-3 ani creierul copilului crește cel mai mult. Primul an de viață poate influența major copilul pentru restul vieții. Ce se întâmplă în această perioadă în creierul copilului, ce sunt ferestrele de dezvoltare, cum poți stimula copilul și multe alte informații foarte utile sunt cuprinse în acest curs.

În primii ani probabil este dificil să înțelegi ce tip de inteligență are copilul, dar dacă le cunoști, vei învăța să le stimulezi și să le potențezi pe cele native.

Împreună contăm!

Știu că nu din acest motiv veți merge la vot, dar pentru că mergeți, am vrut să vă ofer un semn de apreciere.

Comenzile se fac în perioada 27-30 Septembrie 2020 printr-un email la adresa office@financialparenting.eu 

Plata cursurilor se poate face în lei și euro.

Dacă vă doriți factura pe firmă vă rog să îmi lăsați în comandă datele companiei dumneavoastră.

Să ne fie bine!

 

 

Leave a Reply