Aniversare de 1 an de la Mama timeout!

Aniversare de 1 an de la Mama timeout!

960 960 AnaMaria

Acum un an am fost contactată de Florina Badea.

Mă invita să fiu speaker la un eveniment Mama timeout, o întâlnire a comunității ei.

M-am bucurat. M-am gândit bine cu ce subiect să mă prezint în fața audienței.

Am făcut un draft de prezentare și am stabilit întâlnirea.

Prima întâlnire! Încântată de cunoștință!

Într-o zi  frumoasă, cum altfel, Florina a venit la biroul meu de atunci. Relația noastră de prietenie și colaborare este fix ca ziua aceea, plină de soare.

Punctuală, calmă, plină de încredere, cu o atitudine foarte profesională dar caldă și prietenoasă, a ajuns la mine Florina.

Nici pentru emisiunile televizate nu am avut întâlniri sau pregătiri înainte de filmare. Mi-a plăcut abordarea Florinei și grija pentru comunitatea ei.

Era clar că nu este doar blogger, ci o persoană care are mult mai multe activități, bine gestionate, posibil și un istoric de corporație care combinat cu aptitudinile personale duc la o astfel de calitate și eficiență.

Ea a fost surprinsă că am așteptat-o ca pentru o ședință, într-o sală de ședințe, cu draftul prezentării deja pe masă, pixuri și cafea. Am pornit să analizăm ce-i propuneam.

A fost foarte încântată, am discutat ce o să vorbesc, la ce discuții și întrebări ne așteptăm, cum ne încadrăm în timp și alte detalii.

Singurul lucru care mă stresa puțin era faptul ca evenimentul era la două zile de la întoarcerea mea din Asia, după aproape două săptămâni pe un fus orar decalat cu 6 ore. I-am promis că o să fiu coerentă și o să fie un super eveniment. A fost!

Citește și articolul Cum am decis să plec în Europa și am ajuns în Asia

Subiectul a prins bine la public, iar comentariile și întrebările de final au demonstrat că am ales cu Florina un subiect de mare interes.

Despre ce am vorbit la eveniment?

Am venit cu un subiect legat de blocaje legate de bani, am descris modul în care personalitatea noastră își pune amprenta asupra a ce devenim în viață, cum mediul ne influențează și apoi am discutat despre cum se administrează banii eficient, despre relația emoțională cu banii și tips&tricks despre cum să ne ținem banii mai mult în buzunar.

Oamenii au blocaje în a obține bani și/sau  blocaje în a păstra bani. Aceste blocaje sunt dobândite majoritatea în primii ani de viață.

Am vorbit apoi despre mecanismul de repetiție, modele familiale, și posibile alte surse ale acestor blocaje legate de obținerea sau păstrarea banilor.

Am descris cum se face un buget în familie și cum se administrează banii corect. De ce uneori ce este corect nu putem aplica și cum emoțiile sunt cele care uneori schimbă logica ”corectă”,

La final am dat câteva trucuri legate de cum să stopăm cheltuielile emoționale.

Surpriza a fost că la diferite întâlniri Mama Timeout, veneau la mine persoane care participaseră la eveniment și îmi spuneau ce rezultate bune au avut după ce au aplicat anumite lucruri prezentate de mine și câteodată cereau sfaturi pentru a trece la alt nivel.

Cel mai entuziast feedback l-am primit la 6 luni după eveniment. Doamna încă aplica un truc care s-a dovedit de mare succes și ținea să îmi mulțumească.

M-am îmbogățit după acest eveniment!

În toată sala o cunoșteam pe Florina și pe o prietenă care venise cu mine.

Mă uit acum la poza din ziua aceea.

Cu 7 persoane din poză, persoane pe care atunci nu le cunoșteam acum sunt prietenă bună, am avut colaborări, proiecte, discuții, ieșiri la cafea, evenimente.

Acea întâlnire pur și simplu m-a îmbogățit! Mulțumesc Florica că m-ai adus aproape de o comunitate minunată, făcută după tine.

Dacă faceți parte din comunitatea Florinei, nu ratați concursul!

Acum la un an de Mama timeout am oferit către comunitatea Florinei un loc la cursul Tu și banii tăi!

Cursul este online, în ritmul vostru, o nouă serie începe pe 2 Martie!

Citește și articolele: 

Cum se desfășoară cursul online de educație financiară Tu și banii tăi, să pornim la drum!

De ce să vă înscrieți la cursul meu de educație financiară pentru adulți?

Abia aștept să aflu câștigătorul.

Dacă faceți parte din comunitatea Florinei nu ratați șansa la acest premiu, este în valoare de 490 lei!

Multumesc Florina Badea.

Întâlnirea noastră cu siguranță nu a fost întâmplătoare.

La multi ani, nouă și vouă! Să fie cu succes, tot ce ne propunem.

Leave a Reply