Buletin lunar Noiembrie 2019

Buletin lunar Noiembrie 2019

951 720 AnaMaria

VĂ MULȚUMESC!

Fără voi, cei care mă citiți, dați like și share, aplicați ce învățați de la mine și spuneți mai departe, site-ul nu ar avea sens.

În fiecare lună, prin intermediul buletinului lunar, vă prezint articolele din luna precedentă dar și alte evenimente, înregistrări, interviuri etc.

Pe pagina FB Financial Parenting găsiți în plus filme și articole referitoare la copii, dezvoltare personală, inovații, acțiuni care salvează planeta și altele.

În luna Octombrie:

Îmi doresc să găsiți pe site-ul meu informație, inspirație și motivație.

Vă mulțumesc celor care îmi trimiteți mesaje legate de acțiunile pe care le faceți, motivați de un curs de-al meu, de un articol, de o recomandare.

financial parenting curs online

 

Articole noi, referitoare la copii:

Copii crescuți pentru succes

Am scris acest articol în urma cursului Curs adulți: Bine cu mine, în drum spre succes , ca o concluzie a ce s-a discutat în sală.

Una dintre concluzii a fost aceasta:

Cei care au fost crescuți cu încredere, cu mesaje pozitive, cu încurajări, cu mesaje care au demonstrat faptul că greșeala nu este fatala ci un pas natural în procesul de învățare, știu să aibă încredere în ei, să se promoveze, să țintească sus, să reușească, să aibă succes.

Cât de departe poate ajunge copilul tău?

În fiecare zi, viața ne mai dă câte o lecție. Am avut un moment de ”aha” și l-am împărțit cu voi.

 

Articole noi, referitoare la adulți:

Fă o prioritate din interesul tău pe termen lung

Acesta este un articol care a stârnit multe reacții, am primit multe mesaje. Se pare că pentru câteva persoane, acest articol a fost la momentul potrivit. Doamne ajuta!

Cum să te simți învingător, în fiecare zi.

De mici am fost comparați și ni s-a arătat cu ce suntem mai prejos. Știți ce? Sunteți minunați. Ar trebui să vă simțiți învingători în fiecare zi! Dacă nu ați citit articolul, vi-l recomand cu drag!

M-am certat cu soțul, de la bani. Chiar nu mă înțelege. Cine are dreptate?

Câteodată e greu de stabilit cine are dreptate, pentru că această dreptate este subiectivă. Fiecare persoană are nevoi, are dorințe, are frici, are amintiri și așa mai departe. Suntem diferiți, gândim diferit, avem dreptate … diferit.

Nu ajuta oameni ce nu vor să fie ajutați, nu confunda businessul cu voluntariatul

Zona de confort este atât de familiară pentru unii încât nu ar ieși din ea pentru nimic în lume. Chiar și faptul că se plâng de situația în care sunt, face parte din aceeași zonă de confort. Văd persoane care își consumă energia și emoțiile în situații care nu merită. Apoi văd persoane, la început de drum în business, care nu se valorizează, care fac favoruri și apoi le este greu să se oprească.

Antreprenoriat și parenting

Am avut două invitate și un bebe de nici 6 săptămâni. Vedeți emisiunea cu Oana și Andra de la Mom O`Clock aici:

Ce mai zic și eu, la Geocast

Geo de la Geocast m-a contactat și am făcut această filmare, care zic eu că a ieșit foarte bine.

Luna aceasta:

În data de  20 Noiembrie am emisiune la BiziLive cu Lia Stoica, fondatoare Lia Boutique și Fabrica de Ursuleți, manager de comunitate Mamprenoare București, manager/partener într-o firmă de curățenie.

Pentru prima oară am invitată o doamna care este și angajat și antreprenor, pe lângă mamă de doi băieți și în timpul liber managerul unei comunități de mame antreprenor. Vă invit să vedeți o persoană minunată, care jonglează cu multe roluri și le face față cu succes.

Pornesc la drum cu o noua echip de cursanți în cursul  Tu și banii tăi, curs online de 6 săptămâni, care începe pe 9 Noiembrie. Încă vă puteți înscrie prin email la adresa office@financialparenting.eu 

Să aveți o lună plină de bine!

 

Credit foto: Camelia Bud de la Time to remember

Leave a Reply