Curs video înregistrat Cum să îți crești salariul!

Curs video înregistrat Cum să îți crești salariul!

1280 853 AnaMaria

Succesul în viață nu este întâmplător!

Vrei să ieși în evidență?

Îți dorești mai mulți bani, o funcție mai bună, mai mult succes?

Te gândești dacă ești omul potrivit la locul potrivit la jobul actual?

Dacă pleci, vrei să pleci la un job mai bine plătit?

Îți propun un curs de educație financiară pentru adulți!

Acest curs este pentru tine dacă:

  • Ai statutul de angajat,
  • Ai o evaluare anuală pentru care dorești să te pregătești,
  • Vrei să obții mai mulți bani, o altă poziție sau alte beneficii,
  • Dorești să dezvolți și un proiect de antreprenoriat în paralel cu statutul de angajat,
  • Ai decis să faci pasul și să treci de la angajat la antreprenor.

Evaluarea anuală este un moment foarte bun pentru a obține câștiguri sau de a înțelege dacă ești ”omul potrivit la locul potrivit”.

Cursul îl poți comanda la adresa office@financialparnting.eu

Cumpără acest curs și vei afla:

Cum poți și trebuie să te folosești de evaluarea anuală pentru a-ți crește beneficiile. Și mai important, de ce să faci asta?

Cum să îți faci o analiză personală care să te avantajeze.

Care este relația ta cu banii, dacă ai probleme sau blocaje în a obține bani.

Cum să ai o discuție cu angajatorul tău și cum să te ”vinzi”.

Cum să îți dai seama că este timpul să mergi mai departe și ce să faci pentru ca această mișcare să fie cu succes.

 

Îți dau câțiva pași care te vor ajuta concret, dacă:

vrei să ceri o mărire de salariu,

vrei să crești în firma în care deja ești,

vrei faci un ”exit”,

vrei să intri în antreprenoriat,

vrei să schimbi angajatorul,

Sunt ca o hartă care îți arată cum să faci scurtături către obiectivele tale și să faci bani, mai repede.

Ce pierzi dacă nu te înscrii?

  • Timp util și bani.

Timp în care poți crește profesional și personal.

Bani cu care poți face multe lucruri bune, bani pe care îi poți investi în dezvoltarea ta sau în bunastarea ta, bani care îți îndeplinesc vise, bani pe care îi poți obține fără efort în plus.

Timpul trece, fă-l să treacă în favoarea ta.

În plus, analizează care îți este valoarea și nu îți vinde timpul și aptitudinile personale sub prețul corect.

Poți comanda acum acest curs prin email la office@financialparenting.eu

motivație curaj educatie financiara

Părerile cursanților:

”Buna Anamaria. Tocmai am terminat de vizionat cursul de la tine. Foarte mult mi-a plăcut, mulțumesc mult.

Chiar urmează să am o evaluare în următoarele săptămâni, așa că îmi vor folosi mult ideile din curs, în special analiza personală (pe care nu m-am gândit niciodată să o fac pentru mine) și partea cu imaginea.

La partea cu credințele limitative cred ca avem cu toții de lucrat dar e un punct important de plecare.” Corina R

”Mi-a plăcut foarte mult cursul și îți mulțumesc pentru că m-ai determinat să îmi fac prima  analiză individuală elaborată.

Poate știam multe dintre lucruri după 17 ani de vechime, dar cu siguranță cursul mi-a structurat ideile și planul de bătaie pentru discuția mea cu angajatorul de la acest început de an.

Cursul îți dă o direcție și un scop în această negociere. Cu ajutorul lui tu poți deveni conducătorul discuției cu angajatorul.” Mihaela P, analist business

” Am ascultat cursul și îmi place foarte mult.

Mi-a plăcut mult exercițiul cu analiza personală și faptul că m-ai motivat să mă pun pe treabă. În plus, ai atins și partea în care angajatorul poate pune piedici sau face evaluări subiective. Mulțumesc că mi-ai dat ocazia să ascult acest curs.” – Corina D

”Am vizionat cursul. Este foarte folositor ca instrument de lucru în zona de carieră, eu cu asta mă ocup și îl consider bine structurat. Îmi place că ai atins zona de valori personale, exemplele date sunt importante, stimulezi participanții să și le identifice și asta le va fi de mare folos. ” Mihaela R – consultant carieră, coach

 

”În primul rând, mi-a făcut mare plăcere să aud cursul nou.

Te ascult cu drag și apreciez că discursul tău mereu are o structură și idei foarte bine argumentate. Este interesant să văd informație utilă comprimată într-o oră. Mi-a plăcut slide-ul cu venitul activ și cel pasiv.

Capitolul legat de imagine: mi se par genul de informații pe care nimeni nu le spune. Întotdeauna se pune accentul pe hard skills si nu suficient pe modul în care poți crește profesional ca parte din echipă.

Informația despre cum știi să te vinzi și negociere este importantă – sunt interesante și utile informațiile despre structurarea discuției cu angajatorul.” – Iulia M

”Dragă Anamaria,

Fiind o persoană care a lucrat 23 de ani în sistemul bugetar, mare parte dintre concepte au fost noi, interesante, utile și valoroase. Îmi sunt foarte folositoare toate exercițiile de autocunoaștere propuse de tine, și toată partea aceea amplă dedicată autoevaluării.

Utilă am găsit și partea în care ne pregătești pentru interviu și ne înveți cum să trecem prin experiența interviului.

M-am regăsit în partea cu antreprenoriatul, pe lângă activitatea de bază am propiul cabinet. Ascultând cursul tău, mi-am dat seama că nu am făcut pașii necesari pentru a asigura succesul financiar al acestei inițiative private, am lăsat lucrurile să curgă de la sine și a fost uneori profitabil, alteori mai puțin. Intenționez să reiau toate exercițiile propuse, în scris. ” Ligia N, angajat și antreprenor

”Cât de util mi-ar fi fost acest curs săptămâna trecută. Discuția cu angajatorul ar fi fost mai bine condusă de mine. M-am descurcat bine dar ar fi fost cu totul altfel dacă vedeam cursul înainte și apucam să mă pregătesc, Mai am o evaluare în Iunie așa că voi fi pregătită atunci. Mă surprinzi de fiecare dată și mă încântă faptul că după mai mult de 20 de ani de muncă, încă am lucruri de învățat, lucruri utile și importante. Mulțumesc.” Mihaela D, manager IT

”Eu am avut deja evaluarea anul acesta dar punctele de ”aha” aflate astăzi mă vor ajuta. Datorită ție sunt însă acum mai încrezătoare. Mulțumesc frumos!” –  Carmen J, participantă la cursul live de la începutul anului 2019, între timp a schimbat angajatorul.

”Multumim, foarte practice și faine cursurile tale. Am aflat lucruri foarte interesante, aspecte la care nu mă gândeam. Acum vreau să le iau pe îndelete, simt că am treabă de făcut pentru viitorul meu. Nu mai las lucrurile la întâmplare”. Mihalea P, participantă la curs live în 2019, între timp este la alt angajator, pe o altă funcție

”Super interesant cursul. Multumesc mult pentru informații, mă simt motivată.” Roxana P, participanto la cursul live în 2019, acum este în aceeași firmă și are un salariu mai mare.

Prețul acestui curs:

Acest curs trebuie văzut ca o investiție și nu ca o cheltuială.

Prețul este de 290 lei.

Dacă veți aplica informațiile din curs, în timp câștigul vostru trebuie să depășească lunar prețul acestui curs.

Comandă cursul prin email la office@financialparenting.eu

ÎN LUNA IANUARIE CURSUL ARE 50% REDUCERE!!!!

 

 

 

Leave a Reply