Cursurile din portofoliul Financial Parenting

Cursurile din portofoliul Financial Parenting

350 350 AnaMaria

Financial Parenting oferă cursuri de educație financiară dedicate adulților și copiilor.

Vă prezint aici cursurile disponibile, în acest moment, în portofoliul Financial Parenting.

Cursuri pentru adulți:

Unde sunt banii mei?

Sunt persoane care nu pot obține bani oricât se străduiesc și persoane care fac cu ușurință bani dar cu și mai mare ușurință scapă de ei.  Cum reușesc unii să aibă bani întotdeauna și alții să nu aibă niciodată?

Cursanții află informații legate de blocaje personale, credințe limitative, bune practici legate de administrarea corectă a banilor, modul de funcționare al creierului și trucuri pentru descoperirea scurgerilor de bani greu de controlat.

Conform declarației unor cursanți, aplicând informațiile de la curs, în scurt timp banii vor fi găsiți.

Femeia independentă (și) financiar

Un curs puternic motivațional pentru femei.

Femeile se comportă diferit față de bărbați pentru că sunt crescute altfel și privite în alt mod de către societate.

O femeie independentă financiar este o femeie liberă.

Independența financiară nu se referă la singurătate sau la ținerea banilor separat, se referă la atitudinea femeii în vederea evaluării riscurilor potențiale din viața ei, aplicarea metodelor de diminuare ale acestora, protejarea relației de cuplu sau a familiei pe care o are, eliminarea blocajelor personale și obținerea de informații necesare pentru progres.

Bine cu mine, în drum spre succes – nou în portofoliu

Un curs dedicat persoanelor care doresc să își descopere amprenta financiară personală.

Un curs plin de revelații, exerciții practice care să scoată la lumină credințe, blocaje, valori personale. După conștientizarea lor se ajunge în faza de stabilire de obiective și descoperirea elementelor care duc la neîndeplinirea acestora, în vederea eliminării lor.

Un curs pentru persoane puternice care își doresc succesul în tot ceea ce fac!

Cursuri corporate, la cerere

Cursurile sunt dezvoltate în concordanță cu nevoia solicitantului care dorește să ofere un curs drept beneficiu pentru angajați.

Fiecare curs este unic, participanții sunt încântați să afle informații importante și utile, livrate într-un mod relaxat și ușor de asimilat.

Aceste cursuri au fost livrate începând cu anul 2017 și cererea din partea corporațiilor este în creștere. Angajații apreciază mult astfel de recompense din partea angajatorilor. Primesc feedback de la participanți și la distanță de câteva luni de la livrarea cursului și asta nu poate decât să mă bucure și să îmi arate că astfel de cursuri sunt importante.

Notă:

Cursurile pentru adulți se anunță în secțiunea EVENIMENTE

pe site https://financialparenting.eu/category/evenimente/

și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/pg/Financialparenting-261975397647286/events/?ref=page_internal.

 

PĂRERILE PARTICIPANȚILOR referitoare la cursuri se găsesc după descrierea acestora, în secțiunea Părerile participanților de exemplu:

https://financialparenting.eu/curs-adulti-femeie-independenta-financiar/

https://financialparenting.eu/curs-adulti-unde-sunt-banii-mei/

Cursuri pentru părinți referitoare la copii:

Copiii și banii

Părinții se întreabă când să le vorbească copiilor despre bani și ce să le spună iar acest curs răspunde la aceste întrebări și nu numai.

Cursul descrie dezvoltarea copilului de la 0 la 18 ani și informații importante referitoare la ce să le spunem copiilor, în ce activități să îi antrenăm, cum să facem transferul informației către ei și prin ce metode, pentru a obține rezultatele dorite.

Este un curs de bază pentru orice părinte care își dorește să facă o educație financiară echilibrată și corectă.

Cursul a fost livrat începând cu anul 2017 în diferite orașe ale țării, fiind apreciat de câteva sute de părinți.

https://financialparenting.eu/copiii-si-banii/

Inteligența copilului și succesul în viață

10 la școală este 10 în viață?

Cursul definește tipurile de inteligență, metode prin care părinții pot identifica la copii lor care sunt acestea, modul în care părinții pot acționa pentru dezvoltarea optima a copilului, acoperind zonele slabe și impulsionând zonele cu potențial, ajutând astfel copilul să ajungă la succes.

Un curs care ajută părinții să înțeleagă rolul lor vital în educația copilului după școală, diferența dintre sistemul de învățământ și nevoile copilului pentru succes în viață.

https://financialparenting.eu/curs-adulti-inteligenta-copilului-si-succesul-in-viata/

Cursuri pentru copii:

Cursuri pentru o oră în săptămâna altfel

Aceste cursuri sunt dezvoltate pentru orice grupă de vârstă. Prin joacă, brainstorming, proiecte de echipă sau individuale, povești sau studii de caz, copiii obțin informații importante referitoare la bani și administrarea lor.

Opționalul MY MONEY LAB – nou în portofoliu

Opționalul este desfășurat pe perioada întregului an educațional, o ședință pe săptămână.

Copii vor învăța ce sunt banii, care este valoarea și rolul lor, cum să administreze banii și valorile din viața lor, care sunt bunele practici referitoare la bani pentru a ajunge la securitate financiară, vor înțelege care sunt obiceiurile bune referitoare la bani cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile, stabilirea de obiective, evitarea influenței din jur, colaborarea cu părinții pentru înțelegerea procesului decizional și evitarea conflictelor. Părinții vor fi permanent informați în legătură cu subiectele dezbătute la ore astfel încât să poată continua acasă educația financiară.

Cursul este disponibil pentru grădiniță, grupa de vârstă 3 – 6 ani și pentru școala primară, grupa de vârstă 7-11 ani.

Opționalul poate fi implementat în orice grădiniță sau școală, în România și nu numai.

În acest moment suntem în proiect de implementare în trei grădinițe și în discuții deschise cu alte două grădinițe, la mai puțin de trei zile de la anunțarea cursului. Ne bucurăm să vedem deschiderea și dorința unităților de învățământ în a oferi educație de calitate prin includerea în programa lor a diferitelor opționale menite să potențeze dezvoltarea copiilor.

Dacă vă doriți implementarea opționalului în grădinița sau școala copilului dumneavoastră, anunțați directorul educațional al instituției să ne contacteze la office@financialparenting.eu

O să avem copii de succes, pentru că ne pasă!

Leave a Reply