Încep o nouă colaborare cu Thrive Global România

Încep o nouă colaborare cu Thrive Global România

1024 768 AnaMaria

Thrive este o mișcare care a pornit din inițiativa Ariannei Huffington.

Cambridge dictionary definește THRIVE așa:  a crește, a te dezvolta, a avea succes, printre sinonime găsim a prospera, a realiza.

Thrive Global aduce informații bazate pe studii, care să te ajute să te adaptezi ritmului agitat al zilelor noastre, pentru o viață împlinită, o viață trăită conștient, în armonie, cu succes în toate planurile.

Succesul nu trebuie să fie rezultatul unui proces plin de stres, care să ducă la burnout. Sub stres, oboseală, rutină, nu vei ajunge niciodată la adevăratul potențial, la adevărata ta valoare, la real succes.

Succesul nu este un singur lucru

Succesul nu este definit de mulți bani, de o familie frumoasă, de o carieră strălucită, de o sănătate perfectă, de o casă pe malul mării sau pe vârf de munte, sau de orice alt lucru privit individual pentru care ai plătit un preț prea mare cum ar fi sănătatea ta, familia, prietenii sau prietenia, bucuria.

Succesul și starea de bine vin dintr-o combinație de elemente și proporții conforme cu nevoia ta, individuală.

Pentru asta trebuie să te oprești, să simți viața și ce e în jur, să îți cauți menirea ta în viață, să îți stabilești priorități, să te dezvolți, să te bucuri și să fii generos.

Ești mai mult decât orice rol văzut individual.

Dincolo de rolurile din viața de zi cu zi de copil, partener, părinte, angajat sau angajator, prieten, vecin, coleg, și altele, mai ești și tu OMUL care poartă pălăriile acelor roluri.

Tu dai tonul, tu faci muzica, tu dirijezi rolurile din viața ta.

Thrive te ajută să devii cea mai bună versiune a ta, personal și profesional.

Thrive Global este o companie americană înființată de către Arianna Huffington în 2016 și de anul acesta are o prezență și în țara noastră.

Arriana Huffington s-a născut în Atena, Grecia. Trăiește în America, este autoarea a 15 cărți.

În 2005 a lansat The Huffington Post un site care a ajuns rapid în preferințele cititorilor.

În 2016 a lansat Thrive Global, o platformă care dorește să schimbe modul în care echilibrăm munca și viața personală, pentru a dărâma iluzia că pentru succes trebuie să ajungi la burnout sau să plătești orice alt preț de acest gen.

Vă recomand filmulețul AICI ca să aflați câteva lucruri despre Thrive.

Sunt bucuroasă și onorată de colaborarea mea cu Thive Global România.

Pentru că am început să muncesc de la 18 ani, am avut câte două și chiar trei locuri de muncă. Așa mi-am plătit studiile și am reușit apoi să am suficienți bani ca să îmi permit lucrurile pe care mi le doream și o viață liniștită financiar.

Mi-am dorit să am succes și am muncit din greu pentru asta. Dar la un moment dat am avut un colaps fizic.

Timpul lung petrecut pe patul de spital, departe de copilul meu mic și care avea nevoie de mine,  urmat apoi recuperarea dificilă mi-a dat timpul necesar să văd că trebuie să mă opresc.

Orice alte mici semnale primite anterior le-am ignorat. Eram tânără și în forță, îmi spuneam ”dacă nu acum atunci când?” sau ”ce altceva am mai bun de făcut? să dorm sau să pierd timpul degeaba?”. Prețul putea să fie prea mare și oricum, nu acela era succesul.

M-am oprit și mi-am schimbat viața. Succesul are o  nouă definiție pentru mine, una în care bucuria își face loc. 

Îmi doresc să fiu pentru voi o sursă de informație, inspirație și bucurie.

Primul articol pe care l-am scris pentru Thrive Romania îl puteți citi AICI.

Credit foto: Paul Paun

Leave a Reply