Lansez și online cursul Inteligența copiilor și succesul în viață

Lansez și online cursul Inteligența copiilor și succesul în viață

Lansez și online cursul Inteligența copiilor și succesul în viață

1280 853 AnaMaria

Înteligența copilului și succesul în viață este unul dintre cele două cursuri pe care le-am ținut doar la sală.

În acestă sâmbătă aveam un nou curs programat dar condițiile din aceste zile care ne obligă la păstrarea distanței face imposibilă întâlnirea fizică și nu îmi doresc să îl amân, părinții înscriși la curs vor primi acest curs primii, acum este încă la echipa mea de testare formată din părinți care au participat la cursuri la sală sau cursuri online și m-au văzut vorbind multe ore.

Aprecierile acestui curs, de la părinții de la sală, au fost peste așteptări și mi-a fost cerut de diverse persoane din țară dar deplasarea când ai un copil mic nu este prima opțiune așa că am ajuns în puține locuri în țară.

Cum toate lucrurile au timpul lor, uite că a venit momentul acestui curs să fie online astfel încât orice părinte să aibă acces la aceste informații.

Am căutat informații pentru copilul meu

Am vrut să știu cât mai multe despre inteligență și succes în viață.

Am citit cărți, studii, articole, am vorbit cu psihologi, am fost la diverse evenimente și conferințe.

Așa am aflat despre inteligențele multiple dar nu înțelegeam ce să fac când identifica două tipuri de inteligență în același timp sau cum fac să cresc un tip de inteligență folosindu-mă de cele existente și evidente pentru mine.

Pentru că nu am identificat aceste unformații, am muncit singură să le îmbin și să folosesc informațiile din diverse studii.

Apoi am simțit nevoia să le spun și altor părinți aceste informații

Am gândit acest curs și l-am ținut la sală, inițial pentru părinții care au venit la sală la cursul Copiii și banii.

Părinții au declarat că au obținut informații foarte utile pentru ei și copiii lor. Fiecare copil este diferit și părintele va pune informația în contextul copilului, în ritmul lui de creștere.

Ce au zis părinții care au văzut acest curs la sală?

” Multumesc pentru acest workshop minunat. Extrem de bine structurat, cu multe informatii utile care mi-au starnit curiozitatea.
Anamaria este absolut minunata, stie cum sa atraga atentia si sa furnizeze informatia intr-un mod atractiv si placut. Mereu este o placere si mie imi poti face direct abonament pentru toate workshopurile tale! ” – Miruna F

”Mi s-a părut foarte educativ. Vă mulțumesc.”- Delia T

”Ami, mi-ai deschis ochii să nu mai îmi pese de comparațiile făcute de alți părinți, să nu critic niciodată copiii și să încurajez aptitudinile pe care le au și să educ prin joacă la vârstă fragedă. Cursul mi s-a parut extraordinar” – Marina T

”Ador faptul că este plin de exemple- foarte util!”- Manuela C

”Practic, relevant și revelator! Sunt o persoană care a fost mereu de 10 la școală și am realizat că nu m-a ajutat prea mult. Prin urmare cu fetița mea încerc să nu aplic rețeta notelor de 10”. Mihaela P

”Un curs care te ajută să îți accepți copilul așa cum este, să-l ajuți să-și depășească obstacolele și să-l ajuți să-și rafineze părțile pozitive.” Ramona M

”Mă bucur că mi-am făcut timp să particip. Au fost prezentate informații și idei interesante pe care îmi doresc să le pun în practică. Felicitări și aștept cu nerăbdare următorul curs.” Laura C

”Mi-a plăcut foarte mult și aș vrea să mai particip și cu altă ocazie. Știam câte ceva despre tipurile de inteligență, dar acum sunt mai sigură pe mine că voi putea identifica tipologia inteligențelor din familia mea și voi ști cum să-mi ajut fetele.”-Carmen J

Părerile celor care au văzut deja cursul online înregistrat

Am primit deja primele două feedback-uri și vi le las aici ca să le vedeți.

”Am reușit să termin cursul complet. Extraordinar materialul.

Mi-a plăcut cum ai descris ce aduce succesul în viață, cu exemple la multe puncte.

Ai explicat bine cum mărim concentrarea, aia e o noutate interesantă la fel ca tipurile de inteligență. Știam de IQ și EQ dar în curs, toate acestea noi menționate sunt foarte fain explicate. Puțin cam lung pentru mine (pentru alții poate nu), l-am văzut din două bucăți, mi-a plăcut foarte mult cursul, este chiar util și informația foarte valoroasă, nu aveam unde să o găsesc atât de organizată și gata de aplicat.” Liliana N

 

”Am aflat despre curs întâmplător, scrolând după informații pe facebook. M-am bucurat să aflu că îl pot vedea printre primii.

Studiez inteligența emoțională și creativitatea copiilor de ani buni și lucrez ca educator, așa că fiecare bobiță de informație devine pentru mine o sursă de inspirație.

Am deschis și am început să mă uit și să ascult.

Cursul oferă informații clare, pas cu pas, despre importanța susținerii copilului, în toate perioadele dezvoltării lui astfel încât tot procesul să fie cât mai firesc și armonios. Dezvoltarea inteligenței este influențată și de factori externi, nu doar genetici. “Inteligența copiilor și succesul în viață” dezbate obiceiuri, idei și teorii, le pune frumos pe tapet, cu seriozitate și simplitate.

Exemplele personale ale Anei susțin expunerea și explicarea ideilor fundamentale în legătură cu comportamentul părinților pentru susținerea copiilor. Veți vedea cum de fapt, copiii nu sunt niște enigme, ei au nevoie de câteva instrumente de bază: consecvență, ghidaj și implicare.

De asemenea, pe lângă toate informațiile teoretice și practice, cursul vine cu o idee grozavă: aceea că inteligența noastră nu e măsurabilă cu exactitate, ci este compusă din amprenta inteligențelor noastre combinate. Și de aici veți vedea ce lucruri inedite reies.

Urmăriți cu prezență și atenție fiecare subiect pe care Ana îl structurează atât de bine și veți avea un rezumat elaborat al multor cărți de parenting modern. Plus recomandări de cărți faine și alte anexe.” Oana Isabela

Zilele acestea mai aștept feedback din testare. Sâmbătă vor primi cursul cei care aveau deja loc rezervat în sală la acest curs.

Apoi voi anunța cursul pentru toată lumea!

Să avem copii inteligenți și să folosim perioada aceasta împreună cu copiii în mod eficient.

Vom avea copii de succes, pentru că ne pasă!

financial parenting, educatie financiara

Îți recomand și articolele:

Copii crescuți pentru succes

Cum crești un copil cu încredere în el

Care este vârsta de la care copilul poate să … ?

 

Leave a Reply