Oferta Black Friday 2020

Oferta Black Friday 2020

150 150 AnaMaria

Dragii mei,

Am ales pentru voi trei cursuri la oferta de BLACK FRIDAY 2020, fiecare are 30% reducere de pret. 

CURS REFERITOR LA COPII

Chiar daca pentru noi nu cumpărăm nimic, pentru Elena tot cumpărăm ceva, o carte, un curs, o rochiță, dacă sunteți părinți, nași, unchi, bunici, știți despre ce vorbesc.

Copiii sunt investiția noastră cea mai mare, când apar în viețile noastre parcă totul se schimbă, idei, planuri, valori, cheltuieli și investiții.

Vă recomand acest curs, pentru că informațiile din el m-au ajutat și  încă mă ajută.

Aceste informații m-au ajutat să înțeleg ce grădiniță să caut pentru Elena și apoi ce școală i se potrivește, ce opționale să aleg pentru ea și ce acțivități de timp liber. Știu când să o încurajez să își depășească limitele și când să mă opresc. 

Detalii despre cursul INTELIGENTA COPILULUI SI SUCCESUL IN VIATA găsiți AICI 

Prețul cursului este de 220 lei, la oferta Black Friday prețul este 154 lei. 

Când am căutat informații despre inteligență nu am găsit combinații dintre tipurile de inteligență. Fiecare dintre noi este o combinație unica, asa că anumite combinații se potențează într-un mod, iar altele în alt mod. Am apelat la prietenii și colaboratorii mei pshihologi și am analizat și astfel de combinații, așa că acest curs vă ajută să înțelegeți și cum să priviți propriul copil, așa cum este el, ca să îl ajutați în dezvoltarea lui.

”Practic, relevant și revelator! Sunt o persoană care a fost mereu de 10 la școală și am realizat că nu m-a ajutat prea mult. Prin urmare cu fetița mea încerc să nu aplic rețeta notelor de 10”. Mihaela P

”Un curs care te ajută să îți accepți copilul așa cum este, să-l ajuți să-și depășească obstacolele și să-l ajuți să-și rafineze părțile pozitive.” Ramona M

Cursul îl poți comanda prin email la adresa (click pe adresa) office@financialparenting.eu 

mamatimeout aniversare

Poza de la cursul live Unde sunt banii mei

CURS DESPRE BLOCAJELE  NOASTRE LEGATE DE BANI

Comportamentul nostru legat de bani și restul valorilor din viața noastra este un rezultat al credințelor și blocajelor generate în copilărie de ce am trăit, ce am auzit, ce am văzut, ce am înțeles, modul în care am perceput toate aceste lucruri și evenimente.

Reacționăm diferit și în aceeași familie, pot fi copii cu comportament diferit, cu toate ca au crescut în același mediu, cu aceleași informații.

Este un curs despre educație financiară altfel, despre modul în care uneori suntem blocați, simțim că orice facem parcă este în gol, fie că nu putem face bani, fie ca îi facem dar toți pleacă de la noi, mai rapid ca apa vărsată în nisip.

Detalii despre cursul UNDE SUNT BANII MEI? găsiți AICI

Prețul cursului este 140 lei, la oferta Black Friday este doar 98 lei. 

” A fost primul curs despre bani la care am ras, am invatat fara rezistenta psihica multe lucruri concrete si chiar usor de pus in practica. ” – Monica P

” Am rezonat foarte tare cu ce ne-a povestit Anamaria, asta pentru că a săpat adânc, până la valori, scheme mentale și convingeri limitative.” Cristina O

Cursul îl poți comanda prin email la adresa (click pe adresa) office@financialparenting.eu 

CURS DESPRE CHELTUIELILE HAOTICE

S-a întâmplat ca la cumpărături să fiți plini de entuziasm și ajunși acasă să vă gândiți unde vi-a fost capul de ați cheltuit atâția bani?

Sunt o grămadă de factori care ne influențează când suntem la cumpărături, în magazine, dar și online.

Specialiștii în marketing și neuromarketing știu ce au de făcut ca să ne convingă să cheltuim bani, cu rost și fără rost, cât mai mulți, influențați de dorință și fără să ne gândim la consecințe.

Este un curs în care vă prezint informații, rezultatele unor teste și analize. O să fiți impresionați!  Nu înseamnă că nu veți mai face cumpărături, dar cu siguranță veți fi mai atenți și chibzuiți.

Detalii despre cursul DE CE CHELTUIM AIUREA? găsiți AICI.

Prețul cursului este 110 lei, la oferta Black Friday este doar 77 lei.

Este un curs perfect pentru a începe perioada de Black Friday și pregătirea pentru cursa cadourilor de Crăciun. 

”Am adorat cursul “De ce cheltuim aiurea”- primele zile dupa ce l-am parcurs mi-a fost frica sa mai ies la cumparaturi 😁 pentru ca nu stiam daca sunt suficient de puternica sa rezist tentatiei de a mai cumpara…
Abia astept sa incep sa pun in practica totul. De fapt am inceput inca de la prima lectie.” – Ioana C

 

CURSURILE SE POT COMANDA PRIN EMAIL LA OFFICE@FINANCIALPARENTING.EU

Oferta Black Friday cu 30% reducere este valabilă în perioada 13 – 16 .11 2020. 

ofertă speciala educatie

Îți reamintesc și cursurile care sunt acum la prețuri foarte bune:

Cursul  SI TU POȚI SĂ FACI ECONOMII

Este la oferta de lansare cu 50% reducere pana pe data de 15.11.2020, la preț de doar 99 lei.

Un curs care analizează trecutul, prezentul și viitorul, multiplele motive care pot genera această problemă, incapacitatea de a face economii sau faptul că ne scăpăm de bani după ce reușim să îi adunăm.

”Mi-am propus să văc câte un film pe zi, dar am putut? Le-am devorat! Zici că despre mine vorbeai și cu mine direct. Gata, mă pun pe treabă, mi-ai dat idei și curaj, plus niște aha-uri la care nu mă așteptam, videourile cu partea emoțională, trecutul și valorile m-au pus serios pe gânduri. Mi-am comandat trei cărți dintre cele recomandate de tine, urmează și restul. La partea de riscuri m-ai făcut să mă trezesc, trebuie să iau acest subiect foarte în serios. Mulțumesc”. Marina Chiriță

Cursul GESTIONAREA BANILOR ÎN CRIZĂ

Un curs util nu doar în perioada de pandemie, dar și în orice criză fie ea generată de o criză financiară sau de o criză personală cum ar fi pierderea locului de muncă, divorț, îmbolnăvire și altele de acest gen.

Prețul cursului este de doar 32 lei. 

” Eu l-am parcurs pe tot, este grozav. Desi am urmarit si alte cursuri ale tale, acesta e si el foarte bun. E potrivit pentru acest context. Mi-a placut mult ideea cu scenariile, cele 3. Le voi face si eu. Si mesajul ca nu este ultima criza. Foarte bun. Practic de acum ar tb sa ne pregatim ptr urmatoarele. Multumesc mult!!” Florina B

Comandă acum cursul care îți place la office@financialparenting.eu 

Start doing, noroc, financial parenting

 

Leave a Reply