Vacanța de Paște 2022

Vacanța de Paște 2022

940 788 AnaMaria

ANUL ACESTA ÎMI IAU VACANȚĂ!

vacanta paste

 

De când am înființat Financial Parenting am fost în fața tastaturii de sărbători pentru că era perioada în care făceam discount la cursuri și aveam grijă să nu ratez vreo comandă fix în perioada cadourilor.

În plus multe persoane aveau nevoie să ofere un cadou de ultim moment și comandau un curs care ajungea prin link direct în căsuța poștală a persoanei care primea cadoul, indiferent unde se afla în lume asta mare (ce minune și cu internetul acesta, nu-i asa?).

S-a dovedit că aceste cursuri oferite cadou au avut mult impact, au fost atât de iubite și apreciate că mi-au umplut sufletul de bucurie.

De ce sunt atât de minunate? Vă spun acum, chiar dacă seamănă a laudă:

  • pentru că eu le fac și le fac bine, cu informație documentată, bine organizată, condensată, cu exemple relevante și livrate cu energia mea bună;
  • pentru că cel care primește cadoul îl poate folosi ORICÂND, pentru că sunt în format video înregistrat și se pot vedea oricând și de oricâte ori;
  • pentru că este ușor de livrat oriunde în lume. Am primit comenzi de la persoane din România pentru prieteni sau rude din străinătate sau invers. Rapid, FĂRĂ COSTURI cu transportul, fără întârzieri. 
  • unii au comandat cursul în timp ce aveau musafiri în casă și înainte ca ei să plece au avut cadoul livrat. Cine să ghicească că acel cadou a fost comandat după ce ei au venit încărcați cu cadourile lor? Acesta a fost un serviciu premium pentru clienții existenți.
  • pentru că acest cadou schimbă relația persoanelor cu banii este o dovadă de dragoste și grijă față de un om drag. Să îți pese de bunăstarea celui din jur într-o lume în care de multă ori există invidie și răutate în locul în care ar trebui să fie un zâmbet, o mână întinsă, o încurajare, un mic ajutor, este un gest greu de uitat.
  • pentru că sunt la prețuri foarte bune și merită TOȚI BANII.

Anul acesta am decis să îmi iau vacanță împreună cu ai mei, fapt pentru care nu o să deschid laptopul în perioada 22-27 Aprilie. Da-da, laptopul meu ia o pauză departe de mine sau eu departe de el, ca amandoi merităm.

Orice comandă venită în perioada de vacanță se va onora la întoarcere după data de 28 Aprilie, multumesc pentru înțelegere.

Înscrierile la cursul Tu si banii tăi cu începere din 30 Aprilie vor fi considerate la preț întreg (perioada early bird se încheie pe 22 Aprilie), pe principiul primul venit- primul servit, în limita locurilor disponibile. Chiar dacă este curs online video înregistrat în perioada celor 6 săptămâni voi fi în legătură cu toți cursanții și asta se poate face pentru un număr limitat.

Vă doresc

Sărbători fericite, cu lumină în suflet, cu sănătate, cu liniște, cu oameni dragi în jur, cu dragoste și bunăstare!

Pentru o vacanță reușită vă recomand și articolele:

7 idei despre ce să faci când nu ai bani de vacanță

Cum să nu cheltui prea mulți bani pentru masa de Paște

Jocul aprecierilor în familie cu copiii, distracție și lecție frumoasă de viață!

Cursurile video înregistrate pentru și despre copii

Cum poți să faci cadou un curs online

Leave a Reply