Coaching 1 la 1

Coaching 1 la 1

2438 1839 AnaMaria

Vai, Anamaria, cu tine am avut cea mai frumoasă și productivă ședință de coaching. Nici nu mă gândeam câte resurse am la îndemână, eram pe un coridor îngust în sens unic și tu m-ai pus pe autostradă cu multe benzi. Mă bucur că mi-ai ieșit în cale. 

Asta am auzit la începutul săptămânii și am zis GATA, timp nu am dar timp îmi fac, așa că mă găsiți aici și în calitate de COACH.

Cuvantul coach este in dex (click aici daca nu credeți). Chiar și asa vă spun eu ce este și ce face un coach: este un antrenor care vă ține motivația sus, asta după ce v-a ajutat să vedeți oportunități și să explorați resurse la care nici cu gandul nu gândeați.

Ce nu face un coach: nu te ceartă, nu îți spune ce să faci și evident nu face nimic în locul tău, printre altele.

Este o diferență între consultanță și coaching.

Când ai nevoie ca cineva să te învețe ce să faci atunci ai nevoie de consultanță.

În coaching se poate amesteca și un pic de consultanță, asta cu acordul clientului și doar dacă poate fi de ajutor. Coachul care a trecut pe strada pe care treci și tu te va înțelege la alt nivel și te va ajuta altfel, te va ghida mai țintit, vei ajunge mai rapid la rezultate mai bune, evident.

De ce coaching? 

Pentru că am lucrat deja cu sute de oameni în cursul Tu și banii tăi, în cursuri corporate, în cursuri deschise sau online și ȘTIU că informație există și mulți oameni știu teoria foarte, dar foarte bine. Problema este că nu o aplică. Deci nu au nevoie de un consultant care să le spună ce să facă ci de un coach care să îi ajute cu alte instrumente pentru a reuși să aplice ceea ce știu deja.

De ce ai da banii unui coach?

Doar poți face și singur un plan și să te ții de el, nu? Mda și mai mult nu din câte se vede.

Un coach te ajută să își așterni gândurile, să explorezi resurse și oportunități pe care singur nu le vezi, îți oglindește atitudini, cuvinte, acțiuni pe care le vei conștientiza și această conștientizare aduce schimbarea, clickul de care ai nevoie pentru acel AHA, OK, care te face să te îndrepți în direcția bună.

Știți voi vreun om de succes, un sportiv de exemplu care nu are antrenor? Chiar și campionii continuă să aibă antrenori, oare de ce? Și oamenii de succes au, poate sunt numiți mentori de către unii (dacă au și parte de mentorat inclusa), consultanți de alții (dacă vin și cu informația din calitate de specialist), sau coach.

Ce facem în sesiunile de coaching?

Tu aduci în sesiune un subiect care te macină, la care nu îi dai de capăt, sau un obiectiv la care nu știi cum să ajungi.

Impreună lucrăm pe acel subiect.

Cum? Eu am o tolbă de instrumente de coaching și le aplic în funcție de ce ai tu nevoie. Mda, aici cam trebuie să ai încredere în mine și să mergi pe mâna mea, voi alege instrumentele de care ai nevoie ca să ajungem la rezultatul pe care tu ți-l dorești.

NU o să te cert, nu o să te judec, nu o să te critic, nu o să pun etichete și MAI MULT, o să te învăț și pe tine SĂ NU O FACI.

Putem face coaching pe zone legate de:

  • avansarea în carieră;
  • probleme la locul de muncă;
  • stimă de sine redusă, sentimente de vină, rușine, sindromul impostorului, frica de expunere, frica de a vorbi etc
  • relația voastră cu banii;
  • relații – relația de cuplu, relația cu copiii, relația cu soacra, sau cu șeful, sau cu cine mai ai relații care contează;
  • organizarea resurselor de bani, timp, disponibilitate;
  • blocaje sau probleme, de la cele legate de bani la cele legate de carieră, relații, atingerea obiectivelor;
  • stabilirea obiectivelor personale, planificare și pași de urmat;
  • afacerea ta și cum să ajungi la nivelul următor;
  • alte situații punctuale pentru care simțiți că un ajutor din partea mea este binevenit.

Cât durează întâlnirea?

Sesiunea de coaching este minim 30 min, standard putem lucra pe sesiuni de 45-50 minute.

De câte întâlniri ai nevoie?

Asta depinde de tine, dacă ai o nevoie punctuală sau un obiectiv care durează mai mult, dacă ai nevoie de mine să îți fiu aproape sau ești o persoană care se organizează mai bine în liniște (un ”doer”) și astfel vrei să ne vedem rar, cât să ții ritmul.

Cum ne vedem și cât costă?

Online, pe zoom, pe whatsapp sau pe telefon.

Dacă ai nevoie se sesiuni scurte pe telefon, de susținere, vom discuta despre acest model, când și cum îl putem implementa, prețul pachetului și cum te poate ajuta (doar dacă este cazul, punctual).

PREȚ ȘEDINȚĂ: 250 lei sesiunea standard (sau 180 lei sesiunea de 30-35 min)

PREȚ PACHET de 3 ședințe: 540 lei

Ședința se poate plăti în lei sau contravaloarea în euro (curs BNR in ziua plății).

Factura se poate emite pe persoana fizică sau companie, după cum aveți nevoie.

Ce îți ofer?

Confidențialitate, atenție, grijă, respect și profesionalism. Ah da, și banii înapoi dacă simți că nu sunt persoana potrivită pentru ce ai nevoie.

Consider că până la vârsta mea de 40+ (asta rămâne între noi) am trecut prin multe și personal și profesional, iar rezultatele pe care le am dovedesc că acțiunile mele mi-au adus o viață împlinită, considerată de succes pe plan personal și profesional. Dacă eu am putut, și tu poți. Fiecare are drumul lui, care poate fi ușor sau mai greu, cu momente și momente, iar așa cum am fost alături de mulți oameni care acum au o viață mai frumoasă așa pot fi și alături de tine. Vrei să încerci?

Contactează-mă la anamaria.bpe@gmail.com dacă vrei să îți fiu alături.

Subiectele pe care le-am lucrat în calitate de coach cel mai mult până acum:

  • Frica de bani, acceptarea banilor;
  • Client cu o afacere mică care vrea să își crească afacerea, ajutor în analiza produselor, a surselor de venit, a concentrării resurselor în zona cea mai profitabilă, planificare, plan de implementare, pași de acțiune;
  • Parenting: relația cu copilul, reacția părintelui când copilul nu ascultă, modul în care copilul își cheltuie banii, alegerile copilului care îl nemulțumesc pe părinte etc
  • Relația cu partenerul, probleme de comunicare în cuplu, probleme legate de bani;
  • Sentimente de vină;
  • Încercarea de a scăpa de perfecționism sau de dorința de control;
  • Sindromul impostorului;
  • Gestionarea emoțiilor și acceptarea succesului (cliente femei ajunse în poziții de leader sau manager)
  • Gestionare emoții la interviuri de angajare;
  • Plan de carieră adulți;
  • Negociere salariu și alte beneficii;
  • Stabilirea priorităților în viață, stabilirea valorilor, stabilirea obiectivelor pe termen lung și mediu;
  • Frica copilului de a-și dezamăgi părintele (copil 20+);
  • Comunicarea copilului cu părintele (copil de 18+);
  • Probleme în comunicarea părintelui cu copilul adult;

Coachingul nu merge pe probleme din trecut, zona de explorare a trecutului și a surselor problemelor se face cu un psiholog, în timp ce coachul te ajută să te concentrezi pe prezent și viitor. Îți pot recomanda un psiholog bun (am o listă cu câțiva, depinde de situația cu care te confrunți), dacă ajungi la concluzia că ai nevoie.

Coachul nu te ceartă dacă nu ți-ai respectat planul pe care ți l-ai făcut, ci explorează cu tine ce e de făcut. SUB NICI O FORMĂ nu trebuie să simți vreun stres când intri în sesiunea de coaching, pentru că rolul meu în coaching este să îți fiu alături.

Un coach are o serie de instrumente cu care te ghidează, nu este un simplu ascultător, dar te va asculta cu atenție, eu o voi face.

Hai să ne cunoaștem! Scrie-mi că vrei coaching cu mine la anamaria.bpe@gmail.com 

Leave a Reply