Ce este curățenia energetică, cum am experimentat eu asta și părerea consultantului

Ce este curățenia energetică, cum am experimentat eu asta și părerea consultantului

Ce este curățenia energetică, cum am experimentat eu asta și părerea consultantului

1920 1253 AnaMaria

Am aflat de curând de curățenia energetică.

Prima oară am văzut niște reclame cu o doamnă care făcea așa ceva, prin State. Apoi m-am uitat la înregistrări video pe youtube cu doamna respectivă, interesant.

Totuși eram departe de subiect, nu era nimic palpabil pentru mine.

Cred în așa ceva? Cred la modul teoretic dar este altceva după ce văd, simt și experimentez.

Când am avut prima șansă să particip la o sesiune abia am așteptat.

Cum a fost experiența mea în cele două sesiuni?

Vă spun imediat.

În cadrul întâlnirilor cu doamnele din comunitatea MAMPRENOARE avem diverse sesiuni susținute de specialiștii din comunitate.

Despre asta am scris AICI

Am văzut în programul atelierelor că era programată o sesiunee de curățare energetică cu Adina Pestroiu.

Wow, sună interesant și în ultimul timp îmi place să testez lucruri noi.

Am cunoscut-o pe Adina Pestroiu la câteva întâlniri, mi-a plăcut persoana ei de la prima vedere, știu că este mamă, antreprenor și consultant certificat în curățare energetică.

În acea dimineață am avut un interviu programat dar cum l-am terminat am intrat în sesiunea care era deja începută. La scurt timp a început să îmi curgă nasul și s-a oprit când am terminat sesiunea online.

Măi să fie! Este oare vreo legătură cu ce se întâmplă în timpul sedinței de grup?

În timpul sesiunii Adina ne ghida să ne gândim la anumite lucruri și să facem anumite mișcări, ne anunța energiile pe care le curățăm și apoi repetam după ea anumite mișcări și expresii.

A doua sesiune, programată în week-end

Acasă ne-am trezit, am luat micul dejun,  mi-am băut cafeaua liniștită, apoi am anunțat familia să nu mă deranjeze, eram curioasă să văd ce se întâmplă, cadă îmi curge iar nasul, dacă simt ceva anume.

Începe sesiunea, intru de la început, mă concentrez și încep să casc și casc de nu mă pot opri.  Am căscat toată sesiunea și la final mi-am revenit.

Nu am terminat bine sesiunea și am primit o ofertă pentru un interviu la o televiziune și o cerere de curs, cu toate că era weekend.

Adina ne-a mai spus să ne hidratăm bine și să aerisim camera în care am făcut ședința.

Ce spune Adina despre experiența mea?

Am câteva întrebări pentru Adina referitoare la curățenia energetică dar și referitoare la experiența mea.

Adina, spune-mi în două cuvinte ce este curățenia energetică și care sunt efectele pe care le așteptăm la finalul unei sesiuni.

Adina: Noi avem fiecare un corp fizic pe care il putem vedea si atinge si un corp energetic pe care majoritatea oamenilor nu il vad. Cand experimentam ceea ce numim emotii negative, sau diferite evenimente traumatice, in corpul nostru pot ramane energii blocate. Imaginati-va ca la fel cum hranim cu mancare corpul fizic, in acelasi fel, gandurile hranesc corpul energetic.

Atunci cand hranim corpul energetic cu hrana de slaba calitate (ganduri negative), ceea ce nu poate fi procesat ramane blocat, ca toxina si afecteaza intreg sistemul, la fel cum se intampla daca consumam mancare fast-food. Noi primim si transmitem informatie spre si dinspre noi catre ceilalti in permanenta.

Imaginati-va ca vreti sa faceti business cu cineva.

Trimiteti intentia de conectare catre aceasta persoana. “Buna, hai sa ne cunoastem si sa vedem cum putem lucra impreuna”. Dar inainte ca unda intentiei sa ajunga la destinatar, ea trece prin toate structurile noastre, fizice si energetice.

Si daca initiatorul a acumulat si alimenteaza frecvent furie, deprimare, lipsa, ura, frustrare, lipsa de rabdare, ideea ca eu nu merit, ca nu pot, etc, toate lucrurile care omul este vor imprima energia pe care o trimite celuilalt si ce ajunge pe partea cealalta este mesajul asezonat cu tot ceea ce initiatorul a acumulat si este.

Si oamenii, raspund frecventelor pe care le primesc cu frecvente similare. Adica veti primi ceea ce trimiteti sa dati. Vi s-a intamplat vreodata sa va contacteze cineva sa faceti business si sa aveti la ei o reactie de respingere?

A avut legatura numai cu cuvintele care vi s-au spus sau cu “impresia” pe care aceasta persoana v-a lasat-o?

In acelasi mod ati intalnit oameni langa care v-ati dorit sa fiti in permanenta pentru ca va fac sa va simtiti bine?

Cei care reusesc sa aiba o energie langa care ceilalti isi doresc sa se afle, sunt cei care au cele mai functionale business-uri si sunt cele mai carismatice persoane.

Acum, in perioada dificila in care ne aflam, este important sa reusim ca ceea ce vrem sa transmitem la destinatarilor nostri sa fie exact ceea ce si ajunge la ei, “neasezonat” cu lucruri care ne pot trage inapoi. Curatarea energetica ajuta la eliminarea acestor blocaje, iar rezultatele se simt inca de la prima sedinta.

În prima sesiune mi-a curs nasul, în a doua am căscat cu toate că eram odihnită. Are vreo legătură sau este coincidență?

Adina: nu este coincidenta, eu de exemplu cand eliberez blocaje negative, casc.

Fiecare are o reactie a sa, prin care corpul fizic elimina la randul sau. La unele persoane este mai vizibil, cum este cazul tau, la altele este mai putin sesizabil.

Am primit două oferte interesante  la o oră după sesiunea noastră cu toate că era zi de weekend, să fie asta o coincidență sau rezultatul curățeniei energetice?

Adina: Curatarea energetica ajuta la obtinerea unei frecvente mai ridicate a organismului, apoi atragem lucrurile care sunt pe aceeiasi frecventa cu noi.

Obținem frecvente mai inalte impreuna tot ceea ce mai facem noi in sensul asta de exemplu avem grija de mintea noastra, ne purtam cu respect fata de ceilalti, facem lucruri care ne fac fericiti – apropos fericirea e cea mai buna forma de meditatie, si altele.

Ce este diferit la curatarea energetica este ca ea lucreaza constient si targetat in directia asta. Sa ne crestem frecventa, ca vina catre noi lucruri cat mai bune.

Eu prefer ședințele de grup. Când se recomandă ședințele de grup sau individuale?

Adina: Tine de fiecare om in parte si nevoile sale specifice. Eu recomand o sesiune pe saptamana, fie ea individuala sau de grup.

Dacă vă doriți să participați la sesiuni de grup sau individuale, îi  puteți scrie un mesaj pe adinapestroiu@gmail.com 

Pe Adina Pestroiu o găsiți și pe site-ul ei  adinapestroiu.com

Duminică particip iarăși, o să fie o ședință de curătare energetică pe linia părinților. Abia aștept să văd cum o să fie, ce o să simt, ce reacții o să am, ce se întâmplă după.

Dacă vreți și voi să încercați sper să îmi scrieți despre experiența personală.

Fiți bine!

Photo by Mike Lewis HeadSmart Media on Unsplash

Îți recomand și articolele:

Ce am făcut de când a început coronavirus și ce nu mai fac începând de mâine

De ce slabii merg la sală și sănătoșii la doctor? Educație financiară, altfel.

Interviu cu Gáspár György despre credințe limitative și blocaje legate de bani

Leave a Reply