Cursuri la ofertă în Decembrie 2021

Cursuri la ofertă în Decembrie 2021

1920 1078 AnaMaria

OFERTA SPECIALĂ ÎN LUNA DECEMBRIE!!!!

Am încercat să fac o selecție printre cursurile care se cer cel mai mult și care nu vor mai avea reducere în următoarele luni, astfel încât să le ofer la un preț mai mic.

Cursurile se pot comanda prin email la adresa office@financialparenting.eu 

 

Oferta cursuri Decembrie 2021

Oferta speciala Decembrie 2021!

Detalii despre fiecare curs găsiți la linkurile de mai jos:

Dați click pe link pentru mai multe detalii.

Prețul în luna Decembrie este cel din imaginea de mai sus. În descrierea cursurilor veți vedea prețul întreg, nu îl luați în considerare pentru luna Decembrie, pentru că aveți reduceri mari în luna cadourilor.

Curs înregistrat: Copilul între 3 și 7 ani, pregătire pentru succes

Succes? Înainte de 7 ani? Măi să fie!

Ei da. Cursul acesta îți arată cât sunt de importanți cei 7 ani de acasă pentru succesul pe care copilul îl poate atinge în viața de adult.

 

CURS ONLINE ”Despre bani, până la 7 ani”

Este un curs despre cum să îi vorbești copilului despre bani, când să îi dai informații și cum să le adaptezi în funcție de fiecare copil, personalitate, temperament, relație cu banii. După aceste lecții vei înțelege cum fiecare zi poate veni cu o lecție despre bani, valori, obiceiuri bune.

Curs online video înregistrat Despre bani, între 8 și 14 ani

Un curs despre bani în care vorbesc direct cu copilul. Fiecare lecții vine cu teme, pe care le-am numit provocări, astfel încât informația să fie dusă în zona practică și astfel să își formeze aptitudini legate de bani.

Cursul pentru părinți în valoare de 160 lei se primește gratis.

Prețul cursului este cu reducere de sub 1 leu pe zi timp de 365 zile, mai exact 0,70 lei. Totuși, cursul poate fi reluat anual. Copilul va vedea cu alți ochi informația și alte informații îi vor atrage atenția în acest interval de vârstă.

CURS ONLINE GESTIONAREA BANILOR ÎN CRIZĂ

În perioade de criză luăm măsuri de criză. Totuși, dacă o facem haotic ne alegem cu frustrare și pe partea legata de bani cu același comportament haotic.

Pas cu pas, cu un plan și cu ambiție, lucrurile se pot pune în ordine și perioada de criză să fie trecută mai ușor.

CURS ONLINE COMUNICARE, IMAGINE, MESAJ

Lecții despre cum să vorbești în public pentru impact.

Cum să te pregătești înaintea unui eveniment la care vei vorbi, cum îți alegi și organizezi ideile, cum livrezi informația pentru maxim de impact, ce să faci și ce să nu faci, mai ales cum să treci peste incidente, întrebări care vor să te pună la zid, peste emoții și alte situații.

Acest curs te ajută fie că vorbești cu colegii în ședințe, cu clienții, îți reprezinți firma în fața potențialilor clienți, ești speaker la evenimente, sau invitat la emisiuni radio, tv, podcast etc.

Cursurile se pot comanda prin email la

OFFICE@FINANCIALPARENTING.EU

Plata se poate face in LEI sau EURO (la curs BNR din ziua plății).

FACTURA se emite pe firmă sau pe persoană fizică.

Vă reamintesc că până la final de an există pe site și o reducere de 20% pentru înscrieri timpurii la cursul TU ȘI BANII TĂI, curs care durează 6 săptămâni. În fiecare săptămână trebuie să dedicați 3 ore acestui curs, când doriți și puteți. Este un curs care schimbă vieți!

Dacă sunteți hotărâți să aveți o relație mai bună cu banii voștri, acesta este cursul de care aveți nevoie.

SĂRBĂTORI FERICITE! 

Leave a Reply