Feedback de la Madalina, cursantă la Tu și banii tăi

Feedback de la Madalina, cursantă la Tu și banii tăi

2560 1707 AnaMaria

Mădălina este senzatională! și o să vă spun de ce și o să vă arăt mesajul ei.

Azi mi-a trimis un mesaj care m-a impresionat mult, se vede că și-a luat timp ca să îl scrie așa că vreau să împart cu voi acest mesaj.

Nu o cunosc personal, s-a înscris la cursul Tu si banii tăi în ultima serie și mi-a trimis fiecare temă. Sper ca într-o zi să bem o cafea și să ne dăm o îmbrățișare.

Fiecare cursant are alegerea în aceste 6 săptămâni să îmi trimită temele și să le discutăm sau să le țină pentru el/ea.

La finalul celor 12 lecții fiecare are un dosar de teme în care și-a clarificat reația cu banii, blocajele, obiceiurile formate în copilărie, analizează relația din prezent cu banii și își face planuri de viitor, totul pas cu pas, fără presiune. Cursanții primesc câte 2 lecții pe săptămână pe care le ascultă când vor și au timp. 

Sunt cursanți care se opresc după primele trei-patru lecții dacă moștenirea din trecut devine prea grea și au nevoie să analizeze amintirile pe care le au, apoi să le ardă și să plece mai departe, de cele mai multe ori continuă cursul în ritm cu altă grupă (gratuit, evident). Sunt cursanți care reiau cursul după o perioadă, am cursanți care l-au reluat deja de 3 ori.

Primesc mesaje puternice și nu pot să vi le arăt, dar cu fiecare persoană care a făcut ceva pentru o mai bună relație cu banii eu simt fericire, știu că noile obiceiuri merg mai departe către prieteni, familie, copii și de la o viață mai bună se ”contaminează” și altele, și da, împreună facem o lume mai bună, cât reușim.

Să revenim la Mădălina: am cunoscut o persoană puternică, inteligentă, organizată, realistă, empatică, cu suflet mare, generoasă, caldă, serioasă, implicată … să mai zic? V-ați prins, genul acela de om pe care îl vrei aproape, care te inspiră să fii mai bun, care te motivează și îți dă încredere. 

Sunt convinsă că planurile pe care și le-a făcut o să se împlinească, și chiar o să îi depășească așteptările, pentru că încă nu se vede la adevărata valoare. Știu că cu cât iese mai mult din carapace o să vadă ce valoroasă este și că oamenii ca ea devin tot mai rar.

Știți și voi ce zic, cei care mă citiți, fără să faceți valuri. Unii dintre voi îmi trimiteți uneori mesaje și mă bucur.

Cei care participă la cursul meu primesc la final 4 întrebări, a patra este despre cursurile pe care persoana le mai dorește așa că o exclud de aici. La fel am să țin pentru mine mesajul personal care a însoțit chestionarul. (Mulțumesc Madalina)

Vă las mai jos feedback-ul primit de la Madalina (știe ea care este, în curs se păstrează anonimatul și o să fac asta în continuare, iar voi mă credeți pe cuvânt) pentru primele trei intrebări.

PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ !

  1. Vă rog să îmi spuneți părerea voastră despre acest curs.

Cursul pentru mine a insemnat foarte mult. Chiar daca l-am parcurs cu o mica intarziere ca timp, m-a ajutat enorm de mult sa invat sa constientizez, sa accept si sa modific comportamente financiare mostenite si dezvoltate din copilarie.

Acest curs a fost o investitie foarte buna si faina pentru mine, pentru sufletul si mintea mea. Ana Maria, mereu cand te ascultam, ma umpleam de pozitivism, de incredere in mine si de motivatie sa caut si sa gasesc solutii potrivite pentru mine; sa rezolv blocajele, sa imi pun obiective, sa imi doresc mai mult de la viata.

Am descoperit prin acest curs, ca esti un om minunat si aceasta planeta are nevoie de astfel de oameni mai mult ca oricand!

Recomand acest curs fiecarei persoane care vrea sa isi schimbe modul de a se raporta la bani si e deschis sa lucreze in aceasta directie.

O sa ascult reascult acest curs ori de cate ori o sa imi pierd increderea in sine si in relatia cu banii mei! Pentru mine este ca un medicament pentru suflet si minte.

  1. Ce vi s-a părut cel mai relevant pentru voi?

Fiecare lectie a avut un impact foarte mare si important in viata si in gandirea mea. Structura cursului a facut ca totul sa fie relevant pentru mine. Pornind de la faptul ca am invatat cum sa identific si sa accept comportamentele din copilarie mostenite, urmand organizarea finantelor personale si moduri de a elimina cheltuielile ‚toxice’ si terminand cu moduri de a ma dezvolta pentru a avea mutiple surse de finantare a bugetului. Toate au avut scopul de a ma invata sa ma bucur de viata, transfomand banii in experiente frumoase.

 

  1. Ce schimbări a adus acest curs în viața voastră?

Am invatat ce inseamna banii de fapt, pentru ce trebuie sa ii am, cum sa ii castig si ce valoare sa le ofer.

Nu ma asteptam la inceput, dar cursul m-a ajutat sa am constientizari pe mai multe ramuri (financiar, dezvoltare personala si respectul de sine). Am primit prin intermediul acestui curs, un mare pachet de Incredere in sine + Creativitate + Constientizare.

Sunt foarte incantata ca am cunoscut-o pe Ana Maria si mereu cand voi avea ocazia o sa o urmaresc cu mare mare drag. + O voi recomanda tuturor prietenilor, ca sa aiba si ei parte de experienta placuta a cursurilor si a discursurilor ei.

Mulțumesc MĂDĂLINA. Sper să îmi răspunzi din când în când la ultima întrebare, ca să știu ce faci și cum o duci. Sunt convinsă că acest curs o să îți aducă beneficii pe o perioadă mult mai mare.

Și mi-aș dori să mă anunți când se împlinește câte ceva din lista ta, pentru că tot ce ai pus acolo se va îndeplini, unele mai repede altele mai târziu, dar eu îți spun să ai încredere și răbdare, toate au timpul lor.

Sunt cursanți care mă țin la curent cu evenimentele din viața lor și mie mi se umple sufletul cu bucurie. M-au primit în casele lor, în familiile lor, unii chiar în inimile lor și văd în mine o prietenă. Cum să vă spun ce bucurie am în suflet? Așa ceva nu se poate cumpăra cu bani, dar valorează cât tot aurul din lume!

Și vouă că spun să fiți bine! Oriunde sunteți și orice faceți, SĂ FIȚI BINE!

Dacă vă doriți să participați la curs puteți urmări pe pagina de EVENIMENTE când se formează câte o nouă grupă.

 

 

 

Leave a Reply