Mărțișorul, ofertă pentru voi valabilă în fiecare an!

Mărțișorul, ofertă pentru voi valabilă în fiecare an!

940 788 AnaMaria

ATENȚIE: oferta se aplică și anul acesta!

Îmi place mult să fac oferte.

Știu că sunt multe persoane care stau pe gânduri, văd anumite cursuri, se întreabă dacă are sens sau nu să de banii, poate o carte ar fi mai ieftină, încă nu am citit toate articolele, mă mai gândesc, mai adun bani, mai văd. Vi se pare cunoscut?

Știu asta pentru că cei care îmi comandă cursurile îmi scriu sau mă sună după ce le văd și îmi spun

”m-am gândit mult timp și mă bucur că în sfârșit am luat decizia să cumpăr acest curs” sau

mă așteptam să fie interesant, dar ce am primit mi-a depășit așteptările” și așa mai departe, am multe poze cu feedback de la cei care cumpără cursurile, le găsiți pe conturile de social media Financialparenting.

Cei care cumpără un curs, de regulă revin și mai cumpără și altele.

Apoi știu că sunt persoane pentru care fiecare ban contează, sau nu au o nevoie urgentă pe care cursul o rezolvă de pe o zi pe alta deci pot aștepta să vin eu cu o ofertă pentru a cumpăra mai ieftin cursul pe care și-l doresc. 

Nici eu și nici cei care cumpără cursurile mele nu sărăcim sau nu ne îmbogățim din reducerea unui curs, dar mie îmi pică bine când simt că mi se face o bucurie și mi-e drag să fac asta mai departe, așa, din când în când.

Cred că ați observat că ofer reducere la cursurile care oricum s-ar vinde bine în acea lună, și nu la cursurile care nu se vând în acea lună, și asta mi se pare corect față de voi.

Oferta e ofertă dacă îți e de folos, nu dacă te convinge să cumperi ceva ce nici nu vrei, nici nu îți trebuie, nici nu îți aduce valoare, dar îți ia ochii. În Ianuarie la cea mai mare cerere este cursul despre Angajator și creșterea veniturilor cu ocazia evaluării anuale, în Februarie se vinde bine cursul despre Fericire și bani, în cuplu, în Iunie cursurile despre copii sunt căutate, așa că aceste cursuri primesc oferte, care oricum se vând bine în luna respectivă.

Recomandarea mea

Când prind discount la ceva ce aș fi luat cu preț întreg, cu diferența pe care o câștig îmi fac o bucurie, îmi iau o prăjitură, o cafea, o floare, o ojă, un ruj, o eșarfă, găsesc eu ceva din suma aia, ȘI ASTA VA RECOMAND SĂ FACEȚI ȘI VOI CU REDUCEREA PE CARE O OFER CU DRAG. 

Simt așa că sunt cu voi acolo când vă luați cafeaua, sau o carte, sau o agendă, sau un pix, sau o ciocolată, sau orice altceva vă aduce bucurie și se încadrează în discountul oferit de mine. 

Se vede că îmi lipsesc cursurile la sală când veneam cu cafea, suc, prăjituri, crănțănele și la pauză ne bucuram de ele împreună.

”Bine, dar tu nu pierzi bani? Mie nu îmi place să cumpăr la ofertă, de parcă îi fac celuilalt o pagubă.”

sau

”Îmi e rușine să cumpăr la ofertă, de parcă aș profita”

Ei bine, sunt situații în care banii nu se pierd, nu e vorba de pagubă și nici nu trebuie să apară rușinea,  când toată lumea are de câștigat, nu se pune problema de pierdere ci doar de câștig, de ambele părți.

Despre acest subiect citește și aici (click pe titlu, se deschide in altă fereastră): De ce să cumpărați la ofertă specială?

Evident o carte este mai ieftină decât un curs, însă cei care preferă evenimentele sau cursurile (live sau înregistrate) știu că într-un curs vor găsi conținutul a zeci de cărți, sute de articole sau studii, informații preluate de la alți specialiști (la evenimente, din blogurile lor, din podcasturile lor) și timpul contează.

Sunt cărți pe care le citesc cu pixul sau markerul și tot timpul îmi iau notițe, dar sunt și cărți din care abia scot o idee dintr-un capitol. Din acest motiv și eu mă duc la multe cursuri, în special la cursuri la care cel care le ține are și experiență practică în acel domeniu, știu că așa voi alege drumul scurt și mai rapid.

Un curs bine structurat și bine livrat, își aduce informație relevantă, pentru care ai nevoie de ani de zile de studiu, uneori și practică, și poate vrei să faci ceva mai interesant, mai relaxant, mai productiv sau mai distractiv cu timpul tău.

Să vă spun care sunt cele mai cerute cursuri la ofertă?

Când fac ofertă generală, de genul 15% sau 20% la orice curs, cele legate de creșterea copiilor sunt cele mai cerute.

Se fac mult cadou cursurile pe zona de 0-3 ani a copilului, sau copilul în intervalul 3-7 ani

și se cumpără de către părinți cursurile referitoare la

Inteligența copilului și succesul în viață

CURS ONLINE ”Despre bani, până la 7 ani”

Curs online video înregistrat Despre bani, între 8 și 14 ani

Alegeți-vă cursul care vă interesează cel mai mult de AICI și bucurați-vă de ofertă.

Marele avantaj al cursurilor video înregistrate

Mi-a luat ceva timp până să înregistrez cursurile, pentru că la sală există multă interacțiune și părinții pot găsi răspunsuri, atmosfera este incredibilă, văd cum oamenii pleacă fericiți după un curs pe care eu l-am gândit, eu l-am scris, eu l-am livrat, ei vor aplica și vor vedea rezultate, apoi vor simți că sunt părinți buni (oricum erau, dar cine nu are nevoie de o confirmare).

După ce am ajuns prin țară cu Copiii și banii, am fost tot mai solicitată în diferite orașe. Mi-am dat seama că scopul meu nu este să plec de lângă copila mea, oricum nu aveam cu cine să o las, și că așa tot nu ajung la câți părinți îmi doresc.

Separat de asta, părinții sunt copleșiți de tot ce se întâmplă după venirea copilului și mulți nu au ajutor, așa că aceste cursuri au venit ca o soluție perfectă.

Știți când ascultă părinții cursurile mele? Când gătesc, când se plimbă cu copilul în parc, când merg la muncă, când apucă.

Avantajul? Pot asculta și vedea cursul când au timp, când au disponibilitate și se pot întoarce la el oricând au o nevoie.

”Simt că ești aici cu mine și îmi răspunzi la toate întrebările.”

Rar rămân întrebări la care să mai fie nevoie de răspuns după un curs de-al meu, știu că un subiect bine tratat aduce mai multe răspunsuri decât întrebări și cursurile înainte să ajungă în varianta înregistrată trec prin susțineri la sală, în fața a zeci sau sute de părinți, în grupuri mici pentru a fi relevantă interacțiunea dintre noi.

Vă las aici oferta de Mărțișor 2021.

O primăvară frumoasă vă doresc!

martie martisor oferta

 

 

 

Leave a Reply