Buletin lunar Decembrie 2019

Buletin lunar Decembrie 2019

1280 853 AnaMaria

Ho Ho Ho!!!!!! Intrăm în luna magiei, luna dragostei, luna plină de lumină și căldură sufletească.

Să vedem ce am făcut în luna care s-a încheiat și cu ce intenții pornesc luna asta. Vă propun și vouă să faceți un astfel de exercițiu la fiecare început de lună.

În luna Noiembrie am postat 9 articole noi, dacă ați pierdut vreunul, va invit să îl citiți.

Am lansat la Cluj un workshop nou ”Fii un magnet de bani”, care a fost un succes. O să îl adaug în oferta de cursuri corporate și plănuiesc să îl țin și la sală, pentru voi. Din păcate are un format care necesită muncă în grup și nu poate fi făcut online.

Plănuiesc totuși, să înregistrez câteva dintre cursurile existente, care se potrivesc acestui format, pentru ca să vi le pot oferi și online.

Vă ofer informație, inspirație și motivație.

Vă mulțumesc tuturor celor care mă ajutați să îmi transmit mai departe mesajul legat de importanța educației financiare, prin susținerea cu like când vă place sau share când considerați că informația este utilă și pentru alții.

Ma bucur mult de mesajele pe care mi le trimiteți! Mă bucur să văd că pot contribui la bunăstarea voastră.

Articole noi, referitoare la copii:

Cum a fost spectacolul Gașca Zurli în jurul lumii

Am descoperit un spectacol pentru copii mai mici și mai mari. A fost o bucurie acest spectacol. În luna Decembrie Gașca Zurli are spectacole în diferite locuri, unele sunt gratuite, cum ar fi cel din Piața de Crăciun. Verificați pe internet.

Educație tradițională sau alternativă pentru copilul meu?

Pentru grădiniță am ales un sistem iar pentru școală alt sistem de educație. De ce sunt așa de multe? Care sistem i se potrivește copilului tău? Trebuie să te documentezi și să iei decizia în funcție de copilul tău și de opțiunile pe care le ai. Dacă ai în zona în care locuiești sisteme alternative, investighează și ia o decizie documentată. Sistemele alternative private presupun sume mari de bani. Ia în calcul acest aspect pe termen lung. Investiția în educație o consider una dintre cele mai bune pe care le puteți face, dacă vă puteți permite, verificați ce opțiuni aveți și dacă avantajele sunt de luat în considerare.

De ce să participi la încă o conferință de parenting?

Încă mai puteți achiziționa bilete. Nu ratați o conferință atât de specială, veți începe noul an cu multă energie pozitivă, cu idei noi, poate chiar și cu mai multe prietene.

Articole noi, referitoare la adulți:

Buletin lunar Noiembrie 2019

Am fost speaker la Conferința Lifestyle Business, organizată de Mamprenoare, la Cluj. A fost o conferință deosebită, cu speakeri interesanți, idei minunate, businessuri frumoase. A fost o bucurie și o onoare să mă număr printre ei.

Conferințele WOW by Mamprenoare

Anul acesta, comunitatea Mamprenoare a organizat trei conferințe. Primele două au fost wow, o așteptăm cu interes pe cea din 7 Decembrie de la București.

Ieșiți la vot! Luați și copiii cu voi. Și nu ratați oferta specială

Am făcut o ofertă mai bună ca oricând și m-am bucurat să văd câți părinți au beneficiat de ea.

S-a deschis Târgul de Crăciun 2019 la București

Am aflat ulterior că în afara casei lui Moș Crăciun există un cufăr uriaș în care putem lăsa și noi cadouri pentru alți copii. Ne-am întprs a doua zi și am lăsat două jocuri și o carte. Și avem de gând să mai trecem.

Coaching in relația ta cu banii

Dacă vă doriți un coach care să vă ajute în relația pe care o aveți cu banii și care să se țină de voi 60 de zile, să se asigure că faceți treabă, l-am găsit. Verificați oferta! Cu prețul unei cafele, primiți îndrumare la fiecare două zile. Cine dă o cafea?

This magic coffee, will change your life!

Dau eu o cafea, magică! Citiți. Food for brain!

Antreprenoriat și parenting

Am avut-o invitată pe Lia Stoica, mamă de doi băieți, manager de firmă, antreprenor, fondatoare Lia Boutique și Fabrica de Ursuleți, manager comunitate Mamprenoare București. Pe lângă faptul că este o soție bună, o mamă dedicată, un profesionist în tot ce face, Lia este și prietena de încredere pe care o dorește orice persoană.

Cum poate o femeie să le facă pe toate și să aibă timp pentru familie? Aflați din emisiune. A fost o emisiune cu mii de vizualizări și mă bucur.

Vedeți emisiunea aici:

 

Luna aceasta:

În data de 7 Decembrie sunt speaker la Conferința Empowering Mothers.

În data de  17 Decembrie defilez alături de alte femei minunate, în ținute Pineberry, în cadrul evenimentului Red Carpet cu Super Eroi organizat de minunata Mariana Stan pentru Asociația Touched Romania, femei cu copii care primesc sprijinul necesar pentru un nou start în viață.

În 18 Decembrie am o emisiune la BiziLive în care le am ca invitate pe doamnele care au fondat ARTELIER. O să fie o emisiune foarte interesantă, dați going la eveniment pentru a nu o rata. Înformații despre fondatoare și despre campania de crowdfunding pe care au lansat-o găsiți aici.

Voi deschide înscrierile pentru cursul Tu și banii tăi cu începere din 10 Ianuarie 2020, un curs care schimbă vieți!

O să gândesc o ofertă specială pentru cei care doresc să achiziționeze un cadou frumos pentru cei dragi, care se află la distanță: unul dintre cursurile online oferite de Financial Parenting.

Mulțumesc!

VĂ MULȚUMESC! Fără voi, cei care mă citiți, dați like și share, site-ul nu ar avea sens.

În fiecare lună, prin intermediul buletinului lunar, vă prezint articolele din luna precedentă dar și alte evenimente, înregistrări, interviuri etc.

Pe pagina FB Financial Parenting găsiți în plus filme și articole referitoare la copii, dezvoltare personală, inovații, acțiuni care salvează planeta și altele.

 

Leave a Reply