Cum a fost pentru mine sesiunea de curățare energetică a blocajelor legate de bani

Cum a fost pentru mine sesiunea de curățare energetică a blocajelor legate de bani

Cum a fost pentru mine sesiunea de curățare energetică a blocajelor legate de bani

1280 853 AnaMaria

Săptămâna trecută v-am spus că o să particip la o sesiune de grup de curățare energetică pentru blocaje legate de bani și că apoi vă povestesc cum a fost.

Am mai făcut sesiuni de curățare energetică de câteva ori și mi se pare interesant, în plus sesiunile de grup în care diferite energii sunt adunate la un loc îmi plac foarte mult.

Adina Pestroiu este consultant certificat in curătare energetică, în același timp mamă, antreprenor și IT-st. O persoană care vine dintr-o zonă atât de pragmatică cum e IT-ul să lucreze cu energii? Adina m-a atras de când ne-am întâlnit prima oară la o întâlnire Mamprenoare și am rămas într-o frumoasă relație de prietenie.

Ce face Adina în cadrul sesiunilor de curățare energetică?

Se conectează la energia grupului format și se ocupă de curățarea blocajelor din corpul nostru energetic, blocaje care ne împliedică să ne atingem obiectivele sau blocajele care parcă ne țin legați și nouă ”nu ne iese”, nu putem merge mai departe în zone din viața noastră cum ar fi carieră, relații, probleme de sănătate care ne opresc, relația cu părinții și multe altele, inclusiv relația cu banii.

Emoțiile negative, experiențele prin care am trecut, evenimentele traumatizante, pot bloca o parte din energia aceea în corpul nostru energetic, acestea sunt ca niște toxine care nu ne ajută, ne vor duce vibrația personală mai jos fără să ne dăm seama și apoi vom atrage în viața noastră oameni și situații pe care de fapt nu le dorim.

Despre primele mele experiențe în sesiunile online cu Adina am scris AICI

Detox program, parenting

Adina face sesiuni în limba română și în limba engleză.

Partenerul meu mi-a zis că Adina ține o sesiune despre blocaje legate de bani în limba engleză. I-am scris, eram foarte curioasă să particip, vă dați seama.

Am participat la sesiunea dedicată blocajelor legate de bani

Pentru că a fost în engleză erau persoane din toată lumea, o doamnă din Africa, una din China, din State și Europa. Engleza este accesibilă așa că un nivel mediu conversațional este suficient.

Pentru mine, surprinzător, aceasta a fost cea mai ușoară sesiune. M-am gândit apoi de ce.

În primul an în care am început să țin cursuri în grupuri mai mari, în comunități și în companii, am abordat subiectul legat de blocaje, de unde vin, cum se formează, cum scăpăm de ele.

Am observat diferențe între credințele și blocajele oamenilor și totuși multe asemănări la persoane care aveau un anumit venit.

mamatimeout aniversare

 

Blocaje am găsit peste tot și la cei fără bani și la cei cu bani, doar că ele erau diferite, de exemplu:

  • la cei cu venituri mici sunt des întâlnite credințele că ”banii vin greu / oamenii cu bani sunt egoiști/ faci bani dacă ai pile și noroc / fără bani ești nimeni nu ai nici o șansă etc”                       în timp ce
  • la oamenii cu bani am întâlnit alte versiuni ”banii vin prin muncă grea nu mă pot opri / dacă nu am bani nu am valoare/ fără bani sunt un nimeni / fără bani nu o să fiu iubit/ dacă mi-aș  pierde banii (mulți) nu aș mai putea da ochii cu oamenii din jur /când nu am bani mă simt umilit, nefericit, nu am aer etc”.

De unde luăm astfel de mesaje și frica legată de bani, sentimentul de valoare sau lipsa de valoare, umilința, fericirea sau nefericirea dată de bani și mult altele din aceeași gamă? De la cei care ne-au fost alături în primii ani de viață spun studiile, dar și de la cei din care ne tragem, nu moștenim doar bunuri fizice când venim pe lume ci și experiențele de viață ale celor din care ne tragem, sub formă energetică.

Despre relația cu banii și cum se formează în primii ani de viață am vorbit la TedX, vezi clipul AICI

Despre blocaje legate de bani am scris și în interviul cu Gaspar Gyorgy pe care îl piteți citi AICI

Multe blocaje dispar după conștientizarea lor, probabil că analizând subiectul, citind sute de teme ale cursanților din Tu și banii tăi, am ajuns la un nivel mai adânc de conștientizare a propriilor blocaje și pe unele le-am dezamorsat.

Experiența mea în sesiunea legată de bani

De data asta am căscat mai puțin în cadrul sesiunii, am lăcrimat mai puțin și în anumite momente când Adina ne repetă anumite mesaje și eu simțeam câte o înțepătură pe undeva prin corp sau că mi se pune un nod în gât în alte sesiuni, de data asta nu am mai simțit.

Au fost persoane care au amețit, care au simțit că ceva le blochează gâtul, că au o durere în spate, persoane care au plâns sau au căscat toată sesiunea.

S-au eliberat energii legate de frica de bani, umilință, rușine, banii sunt răi, frica de a nu avea destul, frica de a pierde bani, frici venite din trecut sau din copilărie și altele pe care nu mi le pot aminti. Apoi aceste blocaje au fost înlocuite cu mesaje pozitive legate de bani.

Adina face toată treaba, tu doar te relaxezi, asculți, faci niște mișcări cu mâna și îți urmărești senzațiile.

M-am bucurat că am avut senzații ușoare și am luat asta ca un semn bun. Oricum, intotdeauna este loc de mai bine așa că nu mă dau în lături de la astfel de experiențe.

Vă recomand să îi scrieți Adinei și să testați și voi sesiunile cu care rezonați, fiecare sesiune lucrează pe diferite subiecte:  relația cu mama, cu tata, copilul interior, relații personale, relații de afaceri, blocaje legate de bani etc.

Sesiunea durează o oră și prima este gratuită

Sesiunile se țin duminica și prima participare este gratuită ca să vezi dacă rezonezi cu ce se întâmplă . Începând de data următoare prețul pentru sesiunea de grup este 100 lei.

Adina face și sesiuni individuale, asta decideți voi dacă vreți după ce testați o astfel de sesiune și vedeți că vă ajută.

Dacă doriți să participați la sesiunile Adinei îi puteți lăsa un email la adresa: adinapestroiu@gmail.com și ea vă anunță în fiecare săptămână pe ce blocaje lucrează în sesiunea care urmează.

Detalii despre Adina găsiți  aici: Profil LinkedIn Adina’s Healing Chamber)

Să fiți bine oriunde vă aflați!

Photo cover by Oleg Magni from Pexels

curătenie energetica

 

CITEȘTE și articolele:

Interviu cu Gáspár György despre credințe limitative și blocaje legate de bani

Cum se desfășoară cursul online de educație financiară Tu și banii tăi, să pornim la drum!

70% dintre oameni trăiesc în haos financiar?

De ce vă recomand cursul meu de educație financiară în locul ședințelor 1 la 1

Cine nu are o comunitate să își găsească? Oaza mea de motivație.

Leave a Reply