Buletin lunar, Aprilie 2019

Buletin lunar, Aprilie 2019

1280 853 AnaMaria

În fiecare lună, prin intermediul buletinului lunar, vă prezint articolele din luna precedentă dar și alte evenimente, înregistrări, interviuri etc.

Pe pagina FB Financial Parenting găsiți în plus filme și articole referitoare la copii, dezvoltare personală, inovații, acțiuni care salvează planeta și altele, plus recomandări din articolele deja existente pe site.

În luna Martie:

Îmi doresc să găsiți pe site-ul meu informație, inspirație și motivație.

Vă mulțumesc tuturor celor care mă ajutați să îmi transmit mai departe mesajul legat de importanța educației financiare, prin susținerea cu like când vă place sau share când considerați că informația este utilă și pentru alții.

Articole noi, referitoare la copii:

Un articol care arată modul în care persoana ce însoțește copilul în parc, și nu numai, îi influențează acțiunile, deciziile, obiceiurile, experiențele.

De ce contează cu cine merge copilul în parc?

Sunt părinți care se ceartă pe subiecte referitoare la bani în fața copiilor. Care sunt efectele asupra acestora? Aflați în articolul Consecințele certurilor de la bani în fața copiilor

O conferință dedicată copiilor din generația Alfa. Copiii din ziua de azi sunt diferiți de cum am fost noi și metodele prin care noi am fost crescuți nu au efect pozitiv asupra lor. O conferință dedicată părinților acestor minunați copii.

Conferință de parenting pentru copiii din generația Alpha

Copiii învață din ce ne văd că facem, noi suntem primul lor model și cel mai puternic. Modelele din copilărie sunt cele la care copilul va apela mai târziu. Ei învață din ce facem și nu din ce spunem. Despre cum Elena m-a imitat, în articolul Învățarea la copii, prin puterea exemplului

Al meu, la tău, al nostru … de când învață copilul ce este proprietatea? Citiți în articolul De când înțeleg copiii ce este proprietatea personală și proprietatea comună?

Cursul pentru copii Opționalul de educație financiară pentru copii MY MONEY LAB a fost implementat și în alte grădinițe. Părerea câtorva directori de grădinițe se află în articolul Părerea directorilor de grădiniță despre opționalul de educație financiară

După ce în articolele:

Cum să înveți copilul să ia o decizie, de la vârste mici și

Cum ia copilul mic decizii legate de bani?

am vorbit despre cum învățăm copilul să ia decizii, era cazul să mergem mai departe și să discutăm despre consecințe, în articolul

Învață copilul că deciziile au consecințe

 

Articole noi, referitoare la adulți:

Am început luna cu buletinul lunar, în cazul în care ați ratat vreunul din cele 18 articole publicate în Martie: Buletin lunar Martie 2019

Pentru că este greu să găsim un interval orar în care să fim acasă, copilul sau copiii cuminți în treaba lor, mi se cer cursurile înregistrate așa că luna asta am mai adăugat un curs în secțiunea CUMPĂRĂ, cursul Curs înregistrat: De ce cheltuim bani aiurea?

Și pentru că am împlinit un an de antreprenoriat, după 20 de ani de corporație, am scris un articol despre cum a fost acest an:

Primul an de antreprenoriat, primul an de libertate

 

Interviuri în primele luni din 2019:

Itsy Bitsy, Cum gestionăm banii în familie

Canal 33, Parenting XXI, Cum le vorbim copiilor despre bani

Femeia, Educația este drumul spre succes

BiziLive, Antreprenoriat & Parenting financiar

Mâine dimineață ne vedeți într-un nou interviu la Răzvan și Dani. Spun ne vedem pentru că o să fie și Elena în material.

Vorbim despre un subiect important: bugetul, ce este, cum îl facem, de ce este important.

Vă doresc să fiți sănătoși și prosperi!

 

Leave a Reply